jerihon
Primećen član
- Poruka
- 830
Laus nije obicni hladnokrvni ubica,on ima osecaje on se kaje,on je ubio jer je morao,koliko je samo puta pozeleo da mu zora ne svane,nekada je kazna ziveti a ne umreti,njegova kazna je zivot.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve si lepo rekao..Koliko ima istih zrtava naseg ocajnog pravosudja,a nista se ne radi povodom njih..Nisam pametan. Siguran sam da se svako od nas nasao u situaciji kada je ugrozen i tesko je stvar resiti verbalno. Nikad za ovog lika ne bih mogao reci da je ubica. Barem nije odavao takav utisak. Ne sumnjam da je bilo cupavo cim je napravio to sto je napravio. Ali opet, ko iole normalan nosi prangiju pa je jos i koristi? Sprasio je 13 metaka u ta tri nesrecnika, dvojicu je overio a treceg ucinio invalidom. Ne sumnjam ni u to da je svestan sta je uradio i da mu je velika kazna sto sa tim mora da zivi. Pitam se i da li bi neko drugi ko se nasao u istoj situaciji a nije Lausevic dobio pomilovanje...
Nisam pametan. Siguran sam da se svako od nas nasao u situaciji kada je ugrozen i tesko je stvar resiti verbalno. Nikad za ovog lika ne bih mogao reci da je ubica. Barem nije odavao takav utisak. Ne sumnjam da je bilo cupavo cim je napravio to sto je napravio. Ali opet, ko iole normalan nosi prangiju pa je jos i koristi? Sprasio je 13 metaka u ta tri nesrecnika, dvojicu je overio a treceg ucinio invalidom. Ne sumnjam ni u to da je svestan sta je uradio i da mu je velika kazna sto sa tim mora da zivi. Pitam se i da li bi neko drugi ko se nasao u istoj situaciji a nije Lausevic dobio pomilovanje...
Ja se slazem sa time sto si napisala Giovanna a Lausevica niti branim niti osudjujem. Kritikovao sam pravosudje jer je cemerno. On jeste javna i veoma poznata licnost pa samim tim ima i beneficije ali i vecu odgovornost. A sto se tice scenarija iz tog lokala, mi znamo samo njegovu verziju price jer je ove ostale izrokao. Uopste ne sumnjam da je coveku tesko ali ispada od njega sad neki velikomucenik, jos ce da ispadne i bestseler. I da ti kazem da nemam predstavu u kakvom sranju treba da se nadjem pa da izupucavam troje ljudi. Do sada nisam bio ni u pribliznom stanju besa...
Nosio je pištolj na preporuku policije jer mu je prećeno srmrću...No nebitno, samo ću da se osvrnem na poslednju rečenicu i reći da samo zato što je Žarko njegova krivica je veća, dok recimo moj komšija može da pobije pola ulice, pričaće se par dana i zaboraviti. Jedan glumac je pretučen na smrt nije mogao da se brani, pamti li neko njihova imena? Kolko treba da budemo svesni čina kada nam je život ugrožen od strane nekih bahatih mladića, i koliko treba trpeti da bi počeli da se branimo...Svako ima pravo da napadne ali mi nemamo pravo na odbranu...Da je onaj momak imao pravo da se brani od ona 4 makedonca, verujem da bi postao ubica, a ne jadan ubijen...Ne verujem da su oni nesrećnići, jer svako ko prvi počne i bije nekog do smrti nije nesrećnik nego bahati idiot kome je država dozvolila da radi to što radi, jer na nečije konstantno maltretiranje,reaguju tek kad je kasno.
Nisam pametan. Siguran sam da se svako od nas nasao u situaciji kada je ugrozen i tesko je stvar resiti verbalno. Nikad za ovog lika ne bih mogao reci da je ubica. Barem nije odavao takav utisak. Ne sumnjam da je bilo cupavo cim je napravio to sto je napravio. Ali opet, ko iole normalan nosi prangiju pa je jos i koristi? Sprasio je 13 metaka u ta tri nesrecnika, dvojicu je overio a treceg ucinio invalidom. Ne sumnjam ni u to da je svestan sta je uradio i da mu je velika kazna sto sa tim mora da zivi. Pitam se i da li bi neko drugi ko se nasao u istoj situaciji a nije Lausevic dobio pomilovanje...
Da nije pomilovanje samo predizborno ulizivanje?Drzava nam je tolika karikatura,da me nista ne iznenadjuje.Mislim da je trebao da odsluzi celu kaznu,koliko toliko zbog sebe samog,a opet i taj momenat krvne osvete nije zanemarljiv.Dali bi i izasao ziv iz zatvora u ono ludacko vreme?Dali covek uopste zeli nazad u Srbiju?Cemu da se nada,ulogama u serijama rekordne gledanost?
Da nije pomilovanje samo predizborno ulizivanje?Drzava nam je tolika karikatura,da me nista ne iznenadjuje.Mislim da je trebao da odsluzi celu kaznu,koliko toliko zbog sebe samog,a opet i taj momenat krvne osvete nije zanemarljiv.Dali bi i izasao ziv iz zatvora u ono ludacko vreme?Dali covek uopste zeli nazad u Srbiju?Cemu da se nada,ulogama u serijama rekordne gledanost?
pomilovanje... 4 dine prdekane i ovakv zivot je dovoljna kazna za par brdjana hilibilija...
Sto se Zarka tice, svoje misljenje formiram na osnovu onoga sto kaze o njemu vecina glumackih velikana, pocevsi od Bate Zivojinovica, Petra Bozovica, Dragana Nikolica, Milene Dravic, Nede Arneric, MisE Janketica...Ako svi oni kazu za njega da je dobar covek zaSto bih ja mislila suprotno.To sto sE desilo, desilo se, i pItanje je kako bi bilo ko od nas postupio....Nikada nemojmo suditi ljudima u cijim cipelama nismo bili...Sa druge strane, treba imati u vidu i to da se sve desilo 90 ih kada je soc.patologioja vladala ulicama, kada su opasni momci bili u modi i ciji model ponasanja su preuzimali momci od 20,21,22... godina...i, tako se desio splet nesrecnih okolnosti, Zarko kome su u to vreme pretili, na predlog treceg opstinskog suda kupuje pistolj usled sve cescih pretnji, prekid predstave i nazalost desilo se to sto se desilo.Drago mi je da postoji vise ljudi koji ga razumeju umesto onih koji ga ne razumeju, i nadam se da ce jednog dana se vratiti i vratiti se svom poslu i nama koji ga volimo...U svakom slucaju ako uzmemo u obzir da je za prekoracenje nuzne samoodbrane u stanju emocionalne uzbudjenosti najveca kazna 5 godina, moze se reci da je svoj dug drustvu vratio..
nece. nema sanse.
Eto. Kad bi se sad pravio rimejk ovog filma, ubeđena sam da niko od mlađih glumaca ne bi mogao ovo ovako da izvede.
Ijao, meni je on totalno gej u svim filmovima i predstavama gde sam ga gledala. Ne može da se oslobodi tih svojih gej pokreta nikako. A i glas mu je nekako gej. Možda nije u stvarnosti, i neemam nikakvo predubeđenje o gejevima da se razumemo, ali nije mi za ovaj film, ima dosta tuča i sl-ne, ne nikako...А горан Јевтић, онај из параде и анђела, као не би одувао такву улогу?