Žarko Laušević u bolnici...snimali mu samo glas...

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.211

ZBOG NARUŠENOG ZDRAVSTVENOG STANJA Žarko Laušević poslednje​

scene iz serije snima iz bolnice: "Pala je i po koja suza, svi su to doživeli veoma emotivno"​

Glumac Žarko Laušević je pre hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo
još nekoliko scena koje je snimio u bolnici.

Screenshot_41.png

Naime, Žarko Laušević i dalje leži u KBC "Bežanijska kosa" gde je primljen sredinom avgusta.

Glumac je u bolnicu primljen zbog problema sa plućima gde se i dalje nalazi i prima redovne terapije.

Laušević je pre hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi"
ostalo nekoliko snimajućih scena.

Screenshot_42.png

Producenti i cela ekipa nisu želeli da ostave nedovršen posao, jer ne znaju koliko će Žarko ostati u bolnici.

Predložili su mu da to malo scena koje su mu ostale za "Kalkanske krugove" snimi preko telefona sa svojim
kolegom.

On je rado prihvatio iako su mu doktori savetovali da se ne napreže mnogo, a evo kako je izgledalo snimanje:

Doneli su mu telefon u bolnicu i pozvao je kolegu koji je bio na setu.
U toj sceni se Lauš ne vidi već se samo čuje njegov glas.
To je maksimalno koliko su mogli da urade, jer nisu želeli da ga previše zamaraju.
Odradio je to junački.
Kada su završili razgovor, njegov kolega sa kojim je obavio razgovor je podigao telefon, a cela ekipa je Žarka
pozdravila gromoglasnim aplauzom.
Pala je i po koja suza jer su svi to doživeli veoma emotivno.

Dragi Žarko, želimo ti da ozdraviš i da se vratiš svojoj porodici i svom poslu...
:heart2: :heart2: :heart2:

Sestra je rekla "valjda"... znači nagađa...
Nisam za to da nagađamo i blatimo Žarka...
niko njega ne blati...izazvao tucu, koja je bila samo neko gurkanje...otisao do kola, po pistolj i ipucao u momke...on i brat naoruzani, zarko u pijanom stanju...nije imao dozvolu za posedovanje i nosenje oruzja...pobegao za Ameriku...sve su to cinjenice, tu nema spora

Odležao je i 4,5 godine u Spužu , čini mi se ubistvo iz nehata ili prekoračenje nužne odbrane, tako nešto.
Odrobijao je ono što je morao...
Kada bi mene tako zverski napali pijani đetići i ja bih se branila kako znam i umem...
"Zlo činiti od zla braneći se, tu zločinstva nema nikakvog"... rekao prepametni Njegoš poodavno...

Evo šta kaže naš najveći advokat krivičar o tom slučaju:

Screenshot_45.png

Na jednom predavanju na Pravnom fakultetu u Beogradu, pre četiri godine, Fila je tadašnjim studentima opisao svoje viđenje tog suđenja. Suđenje u Crnoj Gori, ispričao je Fila, bilo je pod uticajem "male sredine", a situacija se, kako je ocenio, vrlo brzo otrgla kontroli. Da su se svi pridržavali Njegoševe "Zlo činiti od zla braneći se, tu zločinstva nema nikakvog", kako je rekao Fila, postupak ne bi trajao toliko dugo.

- Ali vrlo brzo situacija se otrgla kontroli. Od širenja laži, nameštanja dokaza, loše urađenog zapisnika, da bi se kroz lokalne medije stvorio utisak da se radi o siledžiji Žarku Lauševiću i njegovom starijem bratu - rekao je advokat.

Govoreći o pomilovanju koje je usledilo godinama kasnije, Fila je rekao da je Tadić pomilovao Lauševića uz prećutnu saglasnost Crne Gore, jer nisu reagovali i nisu raspisali poternicu za njim.

Poslednja izmena:
niko njega ne blati...izazvao tucu, koja je bila samo neko gurkanje...otisao do kola, po pistolj i ipucao u momke...on i brat naoruzani, zarko u pijanom stanju...nije imao dozvolu za posedovanje i nosenje oruzja...pobegao za Ameriku...sve su to cinjenice, tu nema spora
"Pobegao" je u Ameriku zbog pretnje krvne osvete koja vlada u Crnoj Gori, ali NAKON odležane cele robije...
Zlonamerno pišeš, bez razumevanja...

Da... tekst je o GLUMCU ŽARKU LAUŠEVIĆU...

Ti govoriš o privatnom životu i nesreći Žarka Lauševića i malo znaš o tome...

Ako bismo iznosili ovde grehe i čudesa naših i stranih glumaca, manje bismo ih voleli...
Zašto se onda meša privatan život (on je u bolnici, junački je odradio,kao da je minimum spasio dete iz reke)? Ne može baš to tako na dugme. Sam je izložio svoj život tj napisano i knjigu. Svi sad treba da cvrkućemo kako je on junak. Žao mi je što je sam sebi uništio život i što dvoje ljudi nema. A za ostalo me baš i nije briga. Samo još i to da stvarno imamo pamćenje kao zlatna ribica.

Zašto se onda meša privatan život (on je u bolnici, junački je odradio,kao da je minimum spasio dete iz reke)? Ne može baš to tako na dugme. Sam je izložio svoj život tj napisano i knjigu. Svi sad treba da cvrkućemo kako je on junak. Žao mi je što je sam sebi uništio život i što dvoje ljudi nema. A za ostalo me baš i nije briga. Samo još i to da stvarno imamo pamćenje kao zlatna ribica.
Meša se privatan život sa profesionalnim zato što je u bolničkim uslovima završio snimanje serije... tj. završio je svoj glumački zadatak...
Znači, radi se o glumcu koji do zadnje snage i moći radi svoj posao... to je poenta...

Back