Povremeno osećam žarenje pored leve lopatice u mišiću između lopatice i kičme.Bol je tj.nije bol već žarenje osećam povremeno ali svakodnevno.Zaboli me najčešće kada podrignem.Da li uzrok može biti neki problem sa želucem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preko 40.Moje ti se poznavanje zasniva na narodnoj srpskoj i narodnoj ruskoj medecini,
što je mnogo bolje znanje nego od ovih što su zaboravili šta su učili pred ispit pa imali sreće da ih ubode,
za početak kaži ti meni KOLIKO IMAŠ GODINA?
20, 30 ili preko 40?
Preko 40.
e jbg...
to ti od prehlade
da uz nabrojane simptome trne i ruka e to već ne bi valjalo...
dakle prehlada, malo miruj... utopli se...
- - - - - - - - - -
e reci ti meni jel se mnogo sekuraš inače?
može da bude i žuč
- - - - - - - - - -
jer baš kod mene isti ovi tvoji simptomi... ortak mi kasapin kardiolog... taj kad dovati ne pušta dok ne završi... čovek perfekcionista...
i pitam ja njega ove simptome iz uvodnog posta, on ti mene izšutira napolje....
kaže idi u apoteku i uzmi za žuč... jao zaboravih kako se zvaše...
nisam uzimao, prošlo me...
Trne mi i ruka nekad i to leva.Imam povišen pritisak.Oko 140/100.Sekiram se dosta.Kakav lek ti je prepisao za žuč?Zar se žuč ne nalazi sa desne strane?
Ma ja sam zimus imala tako neki bol, ali totalno nekako neodredjeno, a i meni se cinilo kao i njemu da je tu negde ( kao sto i on opisuje).Pusti lekove, moze da bude zuc, moze da bude krivljenje kicme, moze da bude nervoza i pocetak cira na zeludcu, ali sve to je posledica nedovoljne fizicke aktivnosti i nervoze.
Promeni nacin zivota ili nacin prihvatanja okolnosti u kojima zivis i prilagodi se tome.
Povremeno osećam žarenje pored leve lopatice u mišiću između lopatice i kičme.Bol je tj.nije bol već žarenje osećam povremeno ali svakodnevno.Zaboli me najčešće kada podrignem.Da li uzrok može biti neki problem sa želucem?
Moje ti se poznavanje zasniva na narodnoj srpskoj i narodnoj ruskoj medecini,
što je mnogo bolje znanje nego od ovih što su zaboravili šta su učili pred ispit pa imali sreće da ih ubode,
za početak kaži ti meni KOLIKO IMAŠ GODINA?
20, 30 ili preko 40?