Žarenje pored leve lopatice

e jbg...

to ti od prehlade

da uz nabrojane simptome trne i ruka e to već ne bi valjalo...

dakle prehlada, malo miruj... utopli se...

- - - - - - - - - -

e reci ti meni jel se mnogo sekuraš inače?

može da bude i žuč

- - - - - - - - - -

jer baš kod mene isti ovi tvoji simptomi... ortak mi kasapin kardiolog... taj kad dovati ne pušta dok ne završi... čovek perfekcionista...
i pitam ja njega ove simptome iz uvodnog posta, on ti mene izšutira napolje....
kaže idi u apoteku i uzmi za žuč... jao zaboravih kako se zvaše...
nisam uzimao, prošlo me...

e jbg...

to ti od prehlade

da uz nabrojane simptome trne i ruka e to već ne bi valjalo...

dakle prehlada, malo miruj... utopli se...

- - - - - - - - - -

e reci ti meni jel se mnogo sekuraš inače?

može da bude i žuč

- - - - - - - - - -

jer baš kod mene isti ovi tvoji simptomi... ortak mi kasapin kardiolog... taj kad dovati ne pušta dok ne završi... čovek perfekcionista...
i pitam ja njega ove simptome iz uvodnog posta, on ti mene izšutira napolje....
kaže idi u apoteku i uzmi za žuč... jao zaboravih kako se zvaše...
nisam uzimao, prošlo me...

Trne mi i ruka nekad i to leva.Imam povišen pritisak.Oko 140/100.Sekiram se dosta.Kakav lek ti je prepisao za žuč?Zar se žuč ne nalazi sa desne strane?

Poslednja izmena:
Pusti lekove, moze da bude zuc, moze da bude krivljenje kicme, moze da bude nervoza i pocetak cira na zeludcu, ali sve to je posledica nedovoljne fizicke aktivnosti i nervoze.

Promeni nacin zivota ili nacin prihvatanja okolnosti u kojima zivis i prilagodi se tome.

Pusti lekove, moze da bude zuc, moze da bude krivljenje kicme, moze da bude nervoza i pocetak cira na zeludcu, ali sve to je posledica nedovoljne fizicke aktivnosti i nervoze.

Promeni nacin zivota ili nacin prihvatanja okolnosti u kojima zivis i prilagodi se tome.
Ma ja sam zimus imala tako neki bol, ali totalno nekako neodredjeno, a i meni se cinilo kao i njemu da je tu negde ( kao sto i on opisuje).
Naravno da se covek prepadne jer pomisli na svasta, moj lekar me je uputio na ciljanu analizu krvi i urina , objasnio je da neka upala postoji,
ali se ne zna gde , kako, zasto i lepo mi je rekao da sacekam desetak dana pa ako i dalje to postoji da idemo dalje (dublje). medjutim, proslo je.
Nisam vise ni zalazila tamo.

Ukoliko stvarno ima visok pritisak lekovi su obavezni, to nema veze sa "promenom" nacina zivota, ali ni sa ovim bolom koji oseca.

Povremeno osećam žarenje pored leve lopatice u mišiću između lopatice i kičme.Bol je tj.nije bol već žarenje osećam povremeno ali svakodnevno.Zaboli me najčešće kada podrignem.Da li uzrok može biti neki problem sa želucem?

ako imaš vratnu spondilozu, to su osnovni simptomi, osjećaj žarenja, i probadanja, kao iglama, oko lopatica...javi se više puta godišnje..imam te mukice...
ako nemaš, jbg, onda ne znam, tragaj, i ispitivaj stvar dalje......:))

Back