Zaraznost smeha

Čime se objašnjava ova zaraznost smeha?

Rec je o kolektivnoj svesti na koju se automatski nadovezuje pojam polja jer individualna svest direktno korespondrira sa kolektivnim energetskim poljem. To polje je na odredjen nacin programirano, a ljudi imaju tendenciju da nesvesno i automatski dekodiraju informacije iz kolektivnog polja, primaju ih, i uskladjuju svoj zivot i ponasaju se u skladu sa tim informacijama.

Знаш ли да се расположење поправља истог тренутка кад рашириш усне у осмех?
da, osmeh je jedina vrsta zevanja koji ne odnosi energiju.
čak naprotiv, u budizmu je jedna vrsta meditacije vezana za smejanje.
evo kako jedan budisatva, rano ujutro kad ljudi još pospani idu na posao, ciljano popravlja jutarnje raspoloženje u ovom metrou:

Sigurno ste se nekada u životu smejali samo zato što se i drugi smeje, odnosno, nečiji smeh je toliko zarazan da vas ponese da se smejete. Čime se objašnjava ova zaraznost smeha?

Neće se svatko smijati. Recimo, djevojka u smeđem kaputu iz tvojeg videa koja na kraju odlazi u drugi dio tramvaja ili vlaka, nije se ni jednom nasmijala.
Da li je razlog njena možebitna zatvorenost prema drugim ljudima ili nešto sasvim deseto, ko će znati.

Ja se pitam zašto na neke takav smijeh ne djeluje.

Apropo smijeha...evo još malo. :)

Neće se svatko smijati. Recimo, djevojka u smeđem kaputu iz tvojeg videa koja na kraju odlazi u drugi dio tramvaja ili vlaka, nije se ni jednom nasmijala.
Da li je razlog njena možebitna zatvorenost prema drugim ljudima ili nešto sasvim deseto, ko će znati.

Ja se pitam zašto na neke takav smijeh ne djeluje.

Apropo smijeha...evo još malo. :)

a pazi, ako se radi o ovakvim video zaraznim smehom tu se često nasmejem,
ali da sam u poziciji kao na onom videu što se svi klibere, da sam ja na licu mesta,
ne samo da mi ne bi bilo smešno, nego bi me čak i nerviralo

Back