ZARADITE NA INTERNETU 60-3000 eura

ZARADITE NA INTERNETU 60-3000 eura
WORLD NETWORKS TUTORIALS CLUB

Ako zelite da radite i zaradite putem interneta ovo Vam je prava prilika.Ovaj sistem zarade je legalan i isplate su 100% sigurne.Posao koji moze da radi svako ko ima pristup internetu.

World Network Tutorial Club je osmišljen sa idejom da Vam ponudi najpotrebnije proizvode i usluge koje su Vam potrebne da ovladate tehnikama PC programa,da naucite kako napraviti sajt,forum.chat sobu...WNT Club u svojoj paleti proizvoda i usluga Vam nudi Domene, Hosting, e-bookove, obuku za većinu PC i Internet kompjuterskih programa.

WNT Club takodje nudi svojim clanovima ono sto je najvaznije - sjajnu poslovnu mogucnost. Uz poslovnu i marketing strucnu obuku mozete odlicno da zaradjujete i da steknete finasijsku nezavisnost.Da bi culi o cemu se radi odslusajte prezentaciju preko kompjutera koja je uzivo i na nasem je jeziku..Znaci skinite program preko linka
http://www.hotconference.com/software/conference.php?id=87200400
instalirate za 1-2 minuta u Vas racunar(TO JE JEDAN PROGRAM OD 480 kb I OVAJ PROGRAM NIJE NIKAKAV VIRUS NEGO PROGRAM ZA PROFESIONALNE ONLINE SASTANKE I KAO TAKAV JE APSOLUTNO BEZBEDAN) i kao sto sam vec napisao odslusate prezentaciju..Kada skinete ovaj program ulogujete se u sobu upisite Vase ime npr Pera-Dragan35 ...Ovo Dragan35 znaci samo da sam Vas ja doveo na prezentaciju tj preko koga ste dosli...Prvo odslusajte prezentaciju bez ikakavih obaveza koja je svakog cetvrtka i nedelje u 21.00(pozeljno je doci 5 minuta ranije(da bi ispitali da li radi mikrofon,zvucnici i sl)...Ako je potrebno odslusajte 2,3 puta da bi u potpunosti shvatili o cemu se radi u ovom poslu....Prezentacija traje 40 minuta a onda pitajte slobodno sve sto Vas zanima u vezi ovog posla preko mikrofona (ako ga imate)ili putem chata u sobi... Za clanove Wnt kluba prezentacija o internet obuci se odrzava ponedeljkom, sredom i petkom(to je samo za clanove Wnt kluba)..Preko ovoga linka mozete videti sajt kako izgleda a mozete se i uclaniti
http://www.wntclub.biz/?id=767

info vmilutinovic75@gmail.com VLAKI :whistling:

Back