Zarada preko FB

Nije fakultet, visoka skola je u pitanju.

Cuo sam za nekoliko primera gde se uzima po nekiliko stotina pa cak i hiljada evra mesecno na YT snimcima i to ovde kod nas. Uredu, hvala na objasnjenju :)

Ostani na tome da si cuo !
Kazem ja,zaradjuju,i taj novac ima "drugu" dimenziju !

Hiljada ?
RSD da,Euro ne !
Par ljudi,napomenuo sam ti to !
Sve ostalo propada ili drzi se na "centima" !

Ne "odrzavaj" se i ne "postoji" u ljudima koji na taj nacin uzimaju novac !
Vec u onima koji zaista rade !

Poslednja izmena:
Ostani na tome da si cuo !
Kazem ja,zaradjuju,i taj novac ima "drugu" dimenziju !

Hiljada ?
RSD da,Euro ne !
Par ljudi,napomenuo sam ti to !
Sve ostalo propada ili drzi se na "centima" !

Ne "odrzavaj" se i ne "postoji" u ljudima koji na taj nacin uzimaju novac !
Vec u onima koji zaista rade !

Ne ozb, bilo je u nekim novinama bas skoro, neki lik snimio nekakvu reakciju svog malog sina i ima mnogo pregleda. Sad sigurno se radi o stotinama evra mesecno, mada nije iskljuceno da se pomenula i hiljada.

Radim ja, nisam lezilebovic, samo gledam ako mogu da iskorisitim i ovo nekako, kad vec imam stranicu. ;)

- - - - - - - - - -

ispiši se iz tvz više škole fakulteta čega već, kad te tamo uče da nesvesno tražiš/pitaš kako zaraditi na netu bez muke i znoja

Evo vec sutra cu se ispisati i odoh da kopam kanal!
Hvala na savetu! ;)

Ne ozb, bilo je u nekim novinama bas skoro, neki lik snimio nekakvu reakciju svog malog sina i ima mnogo pregleda. Sad sigurno se radi o stotinama evra mesecno, mada nije iskljuceno da se pomenula i hiljada.

Radim ja, nisam lezilebovic, samo gledam ako mogu da iskorisitim i ovo nekako, kad vec imam stranicu. ;)

Da li sada u toj rjecini vidis kolika je to marginalizacija jedne licnosti ?

Razumijem,naravno,rekao sam ti sta mozes ,sta ne!

- - - - - - - - - -

Evo vec sutra cu se ispisati i odoh da kopam kanal!
Hvala na savetu! ;)

Uci,uci ...
Osim znanja nista ti nije vise potrebno!

Ne rece naziv te ustanove,visoke skole?
Lokacija?

Radim na odrzavanju jednog sportskog portala i 90% posjete im je sa fb (posjeta je sa ex-yu prostora) i cijena po kliku im je 0,01. Moje vidjenje je sto fb zeli da preuzme trziste od google, stavaraju im opasnu konkurenciju i onda su ovi iz G srozali to na minimum. Moras imati veliku bazu korisnika na fb da bi uspio nesto zaraditi. Oni na par hiljada pregleda zarade 2-3 eura dnevno, a kada rade neki stream za reprezentacije ili dinamo u LP onda to skoci na 20 eura, jer sva posjeta dolazi sa google. Pa vidi sta je isplatnije velika 10.000 na fb ili 1000 sa google.

Back