- Poruka
- 13.394
Da li se moze ziveti u Srbiji kao pisac?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno ako se stekne popularnost. Nije kao da je Njujork Tajms ali možda bi moglo da se živi od toga.Da li se moze ziveti u Srbiji kao pisac?
Da li se moze ziveti u Srbiji kao pisac?
Možeš i sam, ako bi jednu knjigu da imaš.Imam knjigu od 210 strana, voleo bih da je štampam.
Ja sam cuo od jedne devojke da je nju izdavanje prvog romana kostalo 1200e, roman ima oko 200 strana. Dal ce se isplatiti ili nece, ne znam..Možeš i sam, ako bi jednu knjigu da imaš.
A ako bi da je izdaš drugima na čitanje, nadji izdavača.
https://www.knjigaknjiga.com/spisak-svih-izdavaca-1.html
A što se tiče teme, zavisi od teme. Ako si novinar, pišeš non stop nešto. I živiš od toga.
Ako si autor, naučne fantastike na srpskom, mali broj fanova možeš da očekuješ. A ako pišeš srpsku tragediju, hm, preživećeš vrv...
Umesto da čitam knjigu pišem ovde...
Tema se tiče reforme obrazovanja, obrazovanje - vaspitanje, naučna literatura..Sve izdavačke kuće čekaju na tvoj rad. Sarkazam.
Koja je tema?
Ali ako ne ponudiš ne znaš da li se i traži, kako god izdavača tako i kod čitalaca.
Ako si kratak sa budžetom, imaš i ebooks... Kvalitet ispliva, nebitno koji je format....
Umesto da čitam knjigu gledam knjigu. Dan Brown Izgubljeni Simbol.
Volim da pišem na online platformi ali niko ne može da mi zagarantuje da će moje knjige postati mega popularne i da ću moći da živim od njih.Da li se moze ziveti u Srbiji kao pisac?
I ti si pisac?Volim da pišem na online platformi ali niko ne može da mi zagarantuje da će moje knjige postati mega popularne i da ću moći da živim od njih.
Tako da, moj odgovor je ne. Pisanje je dobro kao hobi, dobije se i novac posle i sve ako izdaš knjigu ali opet, posao je posao.
Naši najveći pisci su umrli siromašni.
Ti se samo raspituješ. Počni da pišeš.Da li se moze ziveti u Srbiji kao pisac?
Druže, od koga kome, danas je sve na prodaju...https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=ebook+how+to+publish&ia=web
A ako tematika ima veze sa obrazovanjem, odnosno stručna literatura onda ti možda treba priznanje rada prvo pa tek onda i izdanje.
Priznanja od ministarstva, i ostalih naučnih krugova vezanih za tu temu..Univerziteta. I drugih povezanih ustanova sa temom. Matice....
A to ne verujem da cu dobiti, jer sam sve najgrđe pisao o državi i ministarstvu obrazovanja...https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=ebook+how+to+publish&ia=web
A ako tematika ima veze sa obrazovanjem, odnosno stručna literatura onda ti možda treba priznanje rada prvo pa tek onda i izdanje.
Priznanja od ministarstva, i ostalih naučnih krugova vezanih za tu temu..Univerziteta. I drugih povezanih ustanova sa temom. Matice....
Može, pa kao onaj Stefan Simić sa Facebooka.
Kad mu je baš frka, žica pare. Koliko je kvalitetan i kao čovek i kao pisac je diskutabilno.
Pratioci: starije žene očigledno neobrazovane.
Finansijeri: te iste babe.
Da preživi može, e sad da li može da živi...
Znaš dušo
Kada se sjebem, ono baš
I kada mi od sveta ostane samo gledanje u zid
Pošto mi je sve drugo zamorno
Setim se tebe
I bude mi lakše
Nema veze što si sa drugim
Nema veze što na stranicama naše ljubavi nemamo šta da priložimo
Nekako je dovoljno i to što smo se sreli
Jasno mi je da o tebi ne znam ništa
I da me je privuklo ni sam ne znam šta
Ali i to je nešto
Znaš
Kao, maštaš o nekome
Kao, nadaš mu se
Kao, biće nekad nešto
Znam da sam u zabludi
Jbg
Ali volim svoje zablude
Koliko je samo noći u kojima su me spasile
Kao večeras
Kada ležim
I razmišljam o tebi
I lepo mi je
I briga me da li ćemo da budemo zajedno
Da li ćemo kao i svi parovi kroz sve one dubioze, gluposti
I da li ćemo da se varamo, lažemo, ostavljamo...
Samo mi je lepo što sam te sreo
I što znam da postojiš
I što volim da te slušam
I gledam
I što sam srećan kada mi se javiš
Ponekad
Premalo za ljubav
Premalo za vezu
Premalo za bilo šta
A opet dovoljno
Da me nekako ispuni kada razmišljam o tebi