Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ma znam sve... smallpdf recimo nudi od 4000-7000, i neke Svabe nudile 130k godisnje, bar su meni, no otisao sam u invalidsku... sad programiram
za svoiju dusu.
Ne znam sajtove na kojima pišeš poruke i dobijaš novac, ali ima drugih poslova koji mogu da se rade online ukoliko dobro govoriš i pišeš engleski, ali baš dobro, bez greške
Ja radim online ankete i dobijam vaučere za Maxi, Lilly, Lagunu-Delfi knjižare..i to je obično oko dve hiljade..Ali.. ja čekam da se skupi veća suma novca pa tek onda idem u kupovinu.
Uglavnom uzimam vaučere za Lilly i Lagunu ili Delfi knjižaru.
Možda bi bilo bolje da sam otvorio temu "Zarada preko neta", ne mora biti pisanjem poruka. Koje su još opcije, dakle pisanje poruka preko određenih firmi odnosno u dogovoru sa njima, ankete, YT (da gledaoci plate autoru preko paypala ili jednostavno monetizuješ svoj YT kanal), šta još? Znam za programiranje i izradu web stranica, ali za to nemam potrebnog znanja, a potrebno je i previše vremena za učenje.