Zarada na netu putem pisanja poruka

Ja sam na jednom forumu gde ljudi naruče pakete da se piše na njihovim forumima. Jedna poruka $0.1 , jedna tema $0.15.
Od toga ne možeš da živiš logično. Ja sam prošli mesec uzeo samo $14. Doduše razlog tome je što ne radim jedini. ljudi se otimaju. da radim sam, imao bih sigurno 80.

Ja sam na jednom forumu gde ljudi naruče pakete da se piše na njihovim forumima. Jedna poruka $0.1 , jedna tema $0.15.
Od toga ne možeš da živiš logično. Ja sam prošli mesec uzeo samo $14. Doduše razlog tome je što ne radim jedini. ljudi se otimaju. da radim sam, imao bih sigurno 80.
Vidiš ovo Tabe, da mi se isplati mojih dvesta evura :D @Admin Sredoje

Ja sam našao nešto što bi trebalo da se zaradi malo više prema poruci, ali i to je malo.

Nikad ne trošite vreme na poslove koji su plaćeni manje nego što vredite.

Onaj ko vredi dolar na sat, treba da radi posao od dolar na sat... ali ja se iskreno nadam da svaki čovek koji drži do sebe vredi više od dolar na sat.

Pritom, ovi banditi daju i manje od dolar na sat.
Ma sve je to tačno, ali ne smišljam ja ponude, bolje malo nego ništa...Ako ne prihvatim ja, prihvatiće neko drugi i meni ne ostaje onda ni to.

Ja sam našao nešto što bi trebalo da se zaradi malo više prema poruci, ali i to je malo.
Batali to... SCRUM master ima platu 3000 evra, a moje mišljenje je da svako ko ima normalan IQ može da nauči sve što treba za SCRUM za par meseci. Radiš pošten i koristan posao.

Dobar vodoistalater zaradi 100 evra svaki dan koji radi.

To su samo dva primera.

Batali to... SCRUM master ima platu 3000 evra, a moje mišljenje je da svako ko ima normalan IQ može da nauči sve što treba za SCRUM za par meseci. Radiš pošten i koristan posao.

Dobar vodoistalater zaradi 100 evra svaki dan koji radi.

To su samo dva primera.
Znam za vodoinstalere, ali nisu fizički poslovi za mene, probao sam i to, ali ne ide. A ovo drugo ću pogledati šta je to zapravo...

Back