gentleman1
Početnik
- Poruka
- 20
Pozdrav, da li neko poznaje neke sajtove, koji provereno plate za pisanje poruka? Mogu da se jave i putem privatnih poruka, da ne bi bile tema ili poruke obrisane zbog reklame.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš ovo Tabe, da mi se isplati mojih dvesta evuraJa sam na jednom forumu gde ljudi naruče pakete da se piše na njihovim forumima. Jedna poruka $0.1 , jedna tema $0.15.
Od toga ne možeš da živiš logično. Ja sam prošli mesec uzeo samo $14. Doduše razlog tome je što ne radim jedini. ljudi se otimaju. da radim sam, imao bih sigurno 80.
Gde si zaradila 200?Vidiš ovo Tabe, da mi se isplati mojih dvesta evura@Admin Sredoje
Pih, nadala sam se da neće niko pitati, bar ne tako brzo, pa nisam smislila odgovorGde si zaradila 200?
Aj polako, pravi se da nisi pročitala poruku. Pa poslePih, nadala sam se da neće niko pitati, bar ne tako brzo, pa nisam smislila odgovor![]()
A može u ovakoPošteno si zaradila 200!
Ne sumnjam u poštenost zarađenog novca.A može u ovakofino si ovo rekao
Ni ja nisam pokazala sumnje u tvojih 14$Ne sumnjam u poštenost zarađenog novca.![]()
Ali paypal jeste. Naterao me da čekam 21 dan. Ali evo sada pogledao i piše da mi je stigao novac. A hteo da ti pokažem kako mi ne veruju.Ni ja nisam pokazala sumnje u tvojih 14$![]()
Znači donijela sam ti sreću, meni 20%Ali paypal jeste. Naterao me da čekam 21 dan. Ali evo sada pogledao i piše da mi je stigao novac. A hteo da ti pokažem kako mi ne veruju.![]()
I ne dozvolite da vam prioritet bude ono čemu si ti samo opcija!Nikad ne trošite vreme na poslove koji su plaćeni manje nego što vredite.
Onaj ko vredi dolar na sat, treba da radi posao od dolar na sat... ali ja se iskreno nadam da svaki čovek koji drži do sebe vredi više od dolar na sat.
Pritom, ovi banditi daju i manje od dolar na sat.
Ja sam našao nešto što bi trebalo da se zaradi malo više prema poruci, ali i to je malo.Ja sam na jednom forumu gde ljudi naruče pakete da se piše na njihovim forumima. Jedna poruka $0.1 , jedna tema $0.15.
Od toga ne možeš da živiš logično. Ja sam prošli mesec uzeo samo $14. Doduše razlog tome je što ne radim jedini. ljudi se otimaju. da radim sam, imao bih sigurno 80.
Ma sve je to tačno, ali ne smišljam ja ponude, bolje malo nego ništa...Ako ne prihvatim ja, prihvatiće neko drugi i meni ne ostaje onda ni to.Nikad ne trošite vreme na poslove koji su plaćeni manje nego što vredite.
Onaj ko vredi dolar na sat, treba da radi posao od dolar na sat... ali ja se iskreno nadam da svaki čovek koji drži do sebe vredi više od dolar na sat.
Pritom, ovi banditi daju i manje od dolar na sat.
Batali to... SCRUM master ima platu 3000 evra, a moje mišljenje je da svako ko ima normalan IQ može da nauči sve što treba za SCRUM za par meseci. Radiš pošten i koristan posao.Ja sam našao nešto što bi trebalo da se zaradi malo više prema poruci, ali i to je malo.
Znam za vodoinstalere, ali nisu fizički poslovi za mene, probao sam i to, ali ne ide. A ovo drugo ću pogledati šta je to zapravo...Batali to... SCRUM master ima platu 3000 evra, a moje mišljenje je da svako ko ima normalan IQ može da nauči sve što treba za SCRUM za par meseci. Radiš pošten i koristan posao.
Dobar vodoistalater zaradi 100 evra svaki dan koji radi.
To su samo dva primera.
Koliko plaćaju za donaciju sperme?bolje plate za doniranje sperme nego pisanje poruka..
Pozdrav, da li neko poznaje neke sajtove, koji provereno plate za pisanje poruka? Mogu da se jave i putem privatnih poruka, da ne bi bile tema ili poruke obrisane zbog reklame.
Njenu kreativnost na forumu.Pih, nadala sam se da neće niko pitati, bar ne tako brzo, pa nisam smislila odgovor![]()