Zarada na internetu, moze li se?

pokerosa

Početnik
Poruka
5
Svi pricaju o zaradi na internetu. Lako je, moze se postici i brzo.

Heh, zarada na internetu je moguca i to je cinjenica, ali nista se ne desava preko noci.
Sto je i dobro narocito ako se postuje nasa poslovica: "sve sto je brzo je i kuso" (ili tako vec nesto).

Korak po korak..do finansijske slobode!!!!

Mikro Posao je sajt koji nudi mogućnost zarade izvršavajući male poslove za koje obično nije potrebno više od par minuta. Neki od tih poslova mogu biti registracija na nekom sajtu ili slanje komentara ili linka. Zarada po obavljenom poslu se kreće od €0.10 pa na više u zavisnosti o kom posu se radi.

Prilikom registracije dobijate €1 bonusa. Novac je moguće povući na AlertPay ili MoneyBookers.
Možete organizovati i svoje kampanje, tj. pronaći ljude koji će vam obaviti neki od poslova.

Kazu da je zarada moguca tako sam i resio da pokusam sa REMBRACO NETWORKINGOM, odslusao video i stvarno deluje ubedljivo, ali videcemo kako ce se odvijati stvari. To je klasican MLM, ali kao sto je je POKEROSA gore navela nista se nedesava preko noci, sve mora postepeno, pa ko zna mozda i bude nesato od ovoga. Ako vas zanima sta je evo mog affiliate linka ovde
http://www.rembraconetworking.com/?ID=36980, a imate ga i u mom potpisu. Na njihovo sajtu je sve lepo objasnjeno. POZDRAV

MLM izbegavajet u sirokom luku konkretno ovu kafu i mene su zvali nudi li mi njihovu prevaru ,vas uce da varate nesvesno druge .Kafa nije dobra jer nije klinicki ispitana .To znaci da je nadlezno telo izvrsilo ispitivanje nad ljudima koji su konzumirali kafu ,i nakon toga su konzumenti omrsali .Takvo ispitivanje nije radjeno niti moze biti uradjeno jer ta kafa nije ono sto pisu o njoj .Neka vas ne zavara sertifikat da je proizvod Bezbedan i dijetetski to nije klinicki ispitan proizvod 99% svih proizvada u maksiju ima sertifikat o bezbednosti jer je obavezan ,svi dijetetski proizvodi imaju takodje sertifikat .
Ljudi koje rade ovu kafu mislim na menadzment zive od budala koji svojoj porodici prodaju smece koje nema vrednost .Ubedjuju vas da to ide daju vam neke nebitne podatke i nasamaruju vas da prodate i prevarite druge cuvajte se ovih!!!!!

MLM izbegavajet u sirokom luku konkretno ovu kafu i mene su zvali nudi li mi njihovu prevaru ,vas uce da varate nesvesno druge .Kafa nije dobra jer nije klinicki ispitana .To znaci da je nadlezno telo izvrsilo ispitivanje nad ljudima koji su konzumirali kafu ,i nakon toga su konzumenti omrsali .Takvo ispitivanje nije radjeno niti moze biti uradjeno jer ta kafa nije ono sto pisu o njoj .Neka vas ne zavara sertifikat da je proizvod Bezbedan i dijetetski to nije klinicki ispitan proizvod 99% svih proizvada u maksiju ima sertifikat o bezbednosti jer je obavezan ,svi dijetetski proizvodi imaju takodje sertifikat .
Ljudi koje rade ovu kafu mislim na menadzment zive od budala koji svojoj porodici prodaju smece koje nema vrednost .Ubedjuju vas da to ide daju vam neke nebitne podatke i nasamaruju vas da prodate i prevarite druge cuvajte se ovih!!!!!

A cime se ti bavis ?Jesi uspeo u zivotu ?Ja sam i osiguranja radio,i sada da ti objasnjavam MLM ne vredi,ja sam za taj vid poslovanja studirao 3godine,a ti skupljas prasinu kuci,i pricas da to nije dobro.Mi ne ubedjujemo nikoga,ko zna sta je pravo taj ce uci,a ko ne zna,bice poput tebe jedna kap u okeanu......

Poslednja izmena:
Mikro Posao je sajt koji nudi mogućnost zarade izvršavajući male poslove za koje obično nije potrebno više od par minuta. Neki od tih poslova mogu biti registracija na nekom sajtu ili slanje komentara ili linka. Zarada po obavljenom poslu se kreće od €0.10 pa na više u zavisnosti o kom posu se radi.

Prilikom registracije dobijate €1 bonusa. Novac je moguće povući na AlertPay ili MoneyBookers.
Možete organizovati i svoje kampanje, tj. pronaći ljude koji će vam obaviti neki od poslova.

Novi posao na netu u celom svetu poceo pre mesec dana ne treba nista kupovati ni prodavati isplata na dnevnom nivou javite se na mail sabo.ivan@hotmail.com

Back