Zar nije jadno?

Jeste li vi glupi ili se pravite glupi... suženje svesti nije dobra stvar. Msm jeste za onoga ko je poseduje...

- - - - - - - - - -

U stvari, jednom rečenicom rečeno: mnoge od njih smatraju da je njihovo telo i njihova materica jedini ulog u braku, a kućni poslovi, koje obavljaju, spas sa neba za muškarca, koji pre njih nije znao sebi ni kafu da skuva.

Ne govorim neistinu - zaista ih ima mnogo takvih.
Super, takvih ima mnogo... je l' to tema?
Samo sam tebe citirala, da ne moram da se vraćam unazad i sve čitam.
Otvorite temu "Ženske mane" pa se proseravajte, ovde odgovorite na konkretno pitanje.

U stvari, jednom rečenicom rečeno: mnoge od njih smatraju da je njihovo telo i njihova materica jedini ulog u braku, a kućni poslovi, koje obavljaju, spas sa neba za muškarca, koji pre njih nije znao sebi ni kafu da skuva.

Ne govorim neistinu - zaista ih ima mnogo takvih.

Sve to sto one poseduju i cime doprinose ima vrednost od par hiljada dinara mesecno a kostaju desetine hiljada dakle prostom racunicom dolazimo do sume koju svaka zena duguje muskarcu mesecno.

Da vam svaka tema na pdf-u bude o ženama i o tome kako su one loše i zle. Pogledajte pdf Žene i videćete da nema ni približno toliko negativnih komentara i hejterskih tema...
Zašto ste tako tužni?

Slabo zalazim ovde, jerbome muški slabo zanimaju :lol: tako da ne znam o čemu se ove sve piše, ali bez obzira na to zar su teme (kao što je ova) o forumašima, forumu, drugim temama dozvoljene :think: ... kad sam ja bio mladjahan forumaš to je išlo pod katanac odmah :aha: ... btw ni jednu temu ni protiv žena a ni protiv muškaraca ne želim otvarati, jer to obično ukazuje na neki moj problem a ne na neki objektivan - društveni :aha:

Slabo zalazim ovde, jerbome muški slabo zanimaju :lol: tako da ne znam o čemu se ove sve piše, ali bez obzira na to zar su teme (kao što je ova) o forumašima, forumu, drugim temama dozvoljene :think: ... kad sam ja bio mladjahan forumaš to je išlo pod katanac odmah :aha: ... btw ni jednu temu ni protiv žena a ni protiv muškaraca ne želim otvarati, jer to obično ukazuje na neki moj problem a ne na neki objektivan - društveni :aha:

Jeste vala... bolje kad bagra ne zna..:lol:

Jeste li vi glupi ili se pravite glupi... suženje svesti nije dobra stvar. Msm jeste za onoga ko je poseduje...

- - - - - - - - - -

Super, takvih ima mnogo... je l' to tema?
Samo sam tebe citirala, da ne moram da se vraćam unazad i sve čitam.
Otvorite temu "Ženske mane" pa se proseravajte, ovde odgovorite na konkretno pitanje.

Pa baš zato što se ne vraćaš nazad, nisi bila u prilici da vidiš moj odgovor na temu. Zar je toliko lakše padati u nepotreban bes i vređanje umesto da se malo potrudiš i pronađeš odgovor? Ovako samo sebe bez ikakve potrebe naružiš.

Sve to sto one poseduju i cime doprinose ima vrednost od par hiljada dinara mesecno a kostaju desetine hiljada dakle prostom racunicom dolazimo do sume koju svaka zena duguje muskarcu mesecno.

Otkako sam u braku, ne obazirem se mnogo na novčanu stranu. Slava Bogu, oboje smo svesni da ga ima jako malo i oboje se trudimo da prvo obezbedimo krov nad glavom, decu i njihovu budućnost.

ne znam .brate ja sam tebi vec rekao da ti se uvalila. verovatno je mislila da ces imati veliku platu ,cak biti direktor.
ali se debelo preracunala i oce da crkne ali sad nema nazad ,mala deca je koce.

ne znam .brate ja sam tebi vec rekao da ti se uvalila. verovatno je mislila da ces imati veliku platu ,cak biti direktor.
ali se debelo preracunala i oce da crkne ali sad nema nazad ,mala deca je koce.

:)

Aj nek ti bude. Ne znam samo da li ima smisla reći da moja žena ima više kapitala u rukama od mene, ali da smo oboje rekli da sami krećemo iz nule i sami tražimo put ka svojem miru.

E da, setio sam se nečeg. Imao sam ja jednu takvu, ali je bivša. Uostalom imam i ja takozvanog celjeukazatelja što bi rekli rusi za te stvari, a to je moj matori :)

Poslednja izmena:
Otkako sam u braku, ne obazirem se mnogo na novčanu stranu. Slava Bogu, oboje smo svesni da ga ima jako malo i oboje se trudimo da prvo obezbedimo krov nad glavom, decu i njihovu budućnost.

tako i treba
inače bih ja crkla od muke sad kad su i njegovi prihodi slabi, a ja ne radim
a kad se budem zaposlila i budem imala veću platu :mrgreen:
biće isto kao i do sad, nema moje - tvoje, sve je to naše :)

Back