Zar i ovdje neko živi

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ulazila sam u svakakve zivote i njihove drame i priche

sjecam se jedne italijanke i njenog muzha , zhiveli su u bashti, navukao je smetja i u bashti a i kutja nije bila chistija
pored toga imali su gusana zvuchnog imena gustavo, kad dodjemo raskrili se i trchi prema meni i shtapom odbijesh da dodjes do kutje
ona je imala krevet u koji je mokrila dva dusheka jedan na drugome a i on je bio inkontinentan

grijala vodu na shporetu da je operem , smrad gde se god okrenesh

jednom sam je zatekla u kuhinji pekla neke paprike nabode jednu na viljusku i pruzha meni a u tavi ogromna crna muha ----> No grazie

sve u svemu jednostavno je dusha toliko napachena da im zhivot stane i to se oslikava na takav i slichan nachin

ulazila sam u svakakve zivote i njihove drame i priche

sjecam se jedne italijanke i njenog muzha , zhiveli su u bashti, navukao je smetja i u bashti a i kutja nije bila chistija
pored toga imali su gusana zvuchnog imena gustavo, kad dodjemo raskrili se i trchi prema meni i shtapom odbijesh da dodjes do kutje
ona je imala krevet u koji je mokrila dva dusheka jedan na drugome a i on je bio inkontinentan

grijala vodu na shporetu da je operem , smrad gde se god okrenesh

jednom sam je zatekla u kuhinji pekla neke paprike nabode jednu na viljusku i pruzha meni a u tavi ogromna crna muha ----> No grazie

sve u svemu jednostavno je dusha toliko napachena da im zhivot stane i to se oslikava na takav i slichan nachin
Depresija ...

upss.jpg

Ima kod ustanicke, kad sam trazio stan, oglas 150e i ja odem da vidim, sine to treba videti...
Komuna, tako lici , ali ubedljivo najprecenjenija ponuda koju sam ja video , bukvalno da je 50e bilo bi precenjeno...ali hajd da se neko i prevari , ali za 150e , prosto me je interesovalo koji ljudi to smatraju podobnim zivotnim prostorom...

A onda shvatis da se ne razlikuju puno od prosecnog glupana koga sreces svakog dana...jedino navika verovatno iz detinjstva, formirani su kao bednici, koji ne paze na sebe...jedino to je razlika, a ne u razmisljanju....

Pregazeni roditeljskim inzenjeringom...

Back