mario80 Stara legenda Poruka 80.461 18.06.2023. u 01:11 - Zapušen odvod ispod šoferke #26 Koga komp ili požarni zid?
C Cro_čvarak Iskusan Poruka 6.790 18.06.2023. u 22:25 - Zapušen odvod ispod šoferke #27 mario80: Poima nemam šta da radim nema nikakav pristup a da rasturam ne pada mi na pamet. Ne parkiram ispod drveta mada blizu imam smokvu. Glupost neopevana. Ima mrežu odozgo a ispod akvarijum Kliknite za proširenje... List smokve je prilično velik, to sitnije lišće začepi. A di živiš kad rastu smokve,? U C. Gori?
mario80: Poima nemam šta da radim nema nikakav pristup a da rasturam ne pada mi na pamet. Ne parkiram ispod drveta mada blizu imam smokvu. Glupost neopevana. Ima mrežu odozgo a ispod akvarijum Kliknite za proširenje... List smokve je prilično velik, to sitnije lišće začepi. A di živiš kad rastu smokve,? U C. Gori?
mario80 Stara legenda Poruka 80.461 18.06.2023. u 22:54 - Zapušen odvod ispod šoferke #28 Beograd centar strogi. To je mulj i pesak od fasada i gar pa se taloži u odvodu. Ispuškiraću prvom prilikom
Beograd centar strogi. To je mulj i pesak od fasada i gar pa se taloži u odvodu. Ispuškiraću prvom prilikom