Zaprašivanje mikročipovima - zvanična najava

Schrodinger

Elita
Poruka
15.322
Koliko god zvucalo bizarno, ovo postaje stvarnost i za sve one koji veruju mejnstrim agendi. Nemojte posle reci da nismo na vreme obavesteni :klap:
https://www.npr.org/2021/09/23/1040035430/flying-microchip-sand-grain-northwestern-winged
Oficijelni izvor i oficijelni naslov

Летећи микрочипови величине зрна песка могу се користити за надзор становништва​

Ветар би распршио мале микрочипове, који би могли да осете околно окружење и прикупе информације. Научници кажу да би се потенцијално могли користити за праћење загађености, испитивање популације или чак праћење болести.

Poslednja izmena:
CreativeUnfitHusky-size_restricted.gif

M jok bre bajo to su teorije zavere
Neka su, mi to volimo!
Mi volimo ''suspense'', misterije, neobjašnjivo i nedokazivo.

Pre neki dan lete vazdušna vozila put Kosova i znamo zašto, ali komšija će mi:
''Čime li nas sad praše?'' , i ja kontam da ne zna šta se dešava tamo na nekom prelazu.
Jeste, svaki helikopter praši, smisao postojanja svih letilica je da nas praše, zaražavaju i truju. :zcepanje:

Neka su, mi to volimo!
Mi volimo ''suspense'', misterije, neobjašnjivo i nedokazivo.

Pre neki dan lete vazdušna vozila put Kosova i znamo zašto, ali komšija će mi:
''Čime li nas sad praše?'' , i ja kontam da ne zna šta se dešava tamo na nekom prelazu.
Jeste, svaki helikopter praši, smisao postojanja svih letilica je da nas praše, zaražavaju i truju. :zcepanje:
Pa covek koji se opece na mleko duva u jogurt,ja bih pre pricao sa nekim paranoikom nego na tvu s bilo kim ,ko glumi blink blink nista se ne desava ,smejemo se i planiramo buducnost koja zavisi od nas,dodje mi retos i kaze kako je super bez kesa i samo cipom u ruci preci kad placa u maxiju

Pa covek koji se opece na mleko duva u jogurt,ja bih pre pricao sa nekim paranoikom nego na tvu s bilo kim ,ko glumi blink blink nista se ne desava ,smejemo se i planiramo buducnost koja zavisi od nas,dodje mi retos i kaze kako je super bez kesa i samo cipom u ruci preci kad placa u maxiju
Meni je sve to jasno, ali sam naučila davno kako strah može da deluje na čoveka-plašila sam se govora pred 10 ljudi i preznojavala, kršila ruke, prenemagala, slošavalo mi se, onesvešćivala sam se, pola života mi je otišlo u platu tom strahu svaki put kad treba da progovorim koju pred ljudima.

Strah da me neko praši iz vazduha će me uništiti pre nego te čestice kojima nas (možda) posipaju.
Svako radi svoj deo posla, a ako je nekome strah pokretač, neće daleko stići, strah je stresan doživljaj i kontinuirano te truje, razboljeva, uništava.

Oduvek nisam mario sta ko prica o meni,na jedno uvo udje na drugo izadje,a jos manje me je briga,dal ce neko cuti moje misljenje o tamo nekom.
Pa, dobro, ti si tog kova i mišljenja, ali da li bi bilo dobro da smo svi na taj isti način?
Da li ćeš i svom potomku reći da bude takav?
Moraju da postoje alapače, harambaše, bundžije, srčani ljudi koji ne samo da im je stalo, nego i postaju takvi da ih je nemoguće ne čuti i ne slušati?

Pa, dobro, ti si tog kova i mišljenja, ali da li bi bilo dobro da smo svi na taj isti način?
Da li ćeš i svom potomku reći da bude takav?
Moraju da postoje alapače, harambaše, bundžije, srčani ljudi koji ne samo da im je stalo, nego i postaju takvi da ih je nemoguće ne čuti i ne slušati?
Mislim da se to stice rodjenjem,a kasnije sigurno i zavisi od osobe pri uzrastanju.Mojim cerama sam uvek govori da ne trewba da ih bude briga sta ko misli ili prica o njima,vec da vode normalan svoj zivot.Imam dva sinovca koji me obozavaju,koji su sada odrasli ljudi i njima sam isto tako govorio,jer stvarni mislim da je to ispravno.Mnogim mladjim kolegama koiji su imali takve probleme sam pokusao da odgovorim od te sikiracije sta ko misli o njima.nekima sa sam uspeo,sa nekima nisam.

Mislim da se to stice rodjenjem,a kasnije sigurno i zavisi od osobe pri uzrastanju.Mojim cerama sam uvek govori da ne trewba da ih bude briga sta ko misli ili prica o njima,vec da vode normalan svoj zivot.Imam dva sinovca koji me obozavaju,koji su sada odrasli ljudi i njima sam isto tako govorio,jer stvarni mislim da je to ispravno.Mnogim mladjim kolegama koiji su imali takve probleme sam pokusao da odgovorim od te sikiracije sta ko misli o njima.nekima sa sam uspeo,sa nekima nisam.
Da, ali nas vetar teme nosi tu i tamo i shvatamo da to nije to.
Tebi svaka čast.
Širom Srbije postoje ljudi koji žive u konstantnom strahu jer ih možda neko zasipa otrovnim ili visoko- inteligentnim tehnološkim materijama koje prete da nas otruju ili preobrate u kiborge.
Šta o tome misliš?

Da, ali nas vetar teme nosi tu i tamo i shvatamo da to nije to.
Tebi svaka čast.
Širom Srbije postoje ljudi koji žive u konstantnom strahu jer ih možda neko zasipa otrovnim ili visoko- inteligentnim tehnološkim materijama koje prete da nas otruju ili preobrate u kiborge.
Šta o tome misliš?
To su ljudi koji nemaju svoj stav o svom zivotu, nego su naucili da im neko kaze sta treba da rade i gde da idu. Za mene to nije ispravno.

Čemu god su se ljudi smejali do sad na kraju se ispostavilo kao nova realnost. Pocev od letenja, televizije, telefona, konpujtera...
Ista prica i za cipovanje.
A da...smrt transhumanizmu !
Odlicna analogija... jedino za koNpjutere nisam siguran, da su smatrani nemogucim u svoje vreme :)
Ali recimo za prvobitni PC, nije se smatralo da ce biti potreban prosecnoj porodici, kao frizider...

Poslednja izmena:
Koliko god zvucalo bizarno, ovo postaje stvarnost i za sve one koji veruju mejnstrim agendi. Nemojte posle reci da nismo na vreme obavesteni :klap:
https://www.npr.org/2021/09/23/1040035430/flying-microchip-sand-grain-northwestern-winged
Oficijelni izvor i oficijelni naslov

Летећи микрочипови величине зрна песка могу се користити за надзор становништва​

Ветар би распршио мале микрочипове, који би могли да осете околно окружење и прикупе информације. Научници кажу да би се потенцијално могли користити за праћење загађености, испитивање популације или чак праћење болести.
Oces da kazes Nanocipovi?Samo da nisu kineske baterije u njima!

Kreirana kamera veličine zrna soli

Ovo nije prvi put da naučnici pokušavaju da kreiraju minijaturnu kameru za svrhe naučnih istraživanja i medicinu, ali su dosadašnja rešenja proizvodila mutnu i izobličenu sliku, sa limitiranim poljem pregleda.
Najnovije rešenje delo je istraživača sa Prinston univerziteta, koji su uspeli da prevaziđu ranije probleme i kreiraju oštre, živopisne fotografije.
Oni svoj sistem nazivaju "neural nano-optic", a tvrde da fotografije kreirane na ovaj način mogu da se porede sa fotografijama kreiranim standardnim kamerama koje su i 500.000 puta veće.

Интернет омбудсман: микроботи ће бити у свакој особи

Највероватније ће микроботи који ће чинити проширену стварност бити у атмосфери, ми ћемо их дисати, они ће бити у нама, у крви, мозгу, ћелијама. И биће природно. Као што сада удишемо споре гљива.
Читайте больше на https://www.pravda.ru/society/1787889-iskusstvennyj_intellekt/

Back