Zapljuni!

otkaz sa dozivotnom zabranom rada u prosveti :)
E to, to ti kažem. Pogotovo što je to medecinska škola. To bre sutra treba da vodi računa o bolesnim ljudima, da im olakša. A vako se samo uče bahatosti.
Pa bre, tačno se sećam, ja sav nikakav čekam aperaciju, dolazi sestra sva ozarena kaže saću da te brijem. Kažem u redu je, već sam se spremio obrijao sam se sam, ono skroz u fulu sve sa izbrijavanjem, nema potrebe. A ne, ne, moram ja da brijem. Propisi su propisi. Skidaj pidžamu. Jeste, lepo si to uradio, al moram ipak da odradim još jednom, da ispunim formu.
Posle eto ti je sa istim tim osmehom da me klistira. A meni neprijatno. Opet velim umem to i sam, znam kako bi trebalo da ide. Al ne da. Tačno vidim kako se naslađuje dok mi gura cevku u dupe. To bre nije normalno.
Još kad sam na kraju svega preteko, ona kao kaćemo na kafu i to. Pa mislim se sestro medecinska koji si ti sadiša. Nije ni čudo kad vidim kako se to školovalo.

• Podržavam
Reactions: Em.
Pa brate i vi ste sa crevom u guzi neodoljive.:zaljubljena: Misim šta sad, šta fali ono malo, ono odmereno i nenametljivo, da odbranim školstvo, zdravstvo i sestre, i da ga sebe lajkujem.

Ma sta te briga samo navali :lol:
Ja te I dalje zamisljam sa sajkacom I opancima. :rumenko: mogla bih I crevo da ubacim u fantaziju
Hteo sam nešto drugo kažem, ali što bih rekao sudijama na utakmici svojim tarzan inglišem, ''ic maj folt''.
Mada crveno gumano crevo izgleda privlačno dok ga gledaš u tim nekim filmovima, moram da priznam. Doduše u tuđem dupetu.

Što se tiče šajkače i opanaka, to je bio neki opis prilagođen portalu većinske Srbije. Nisam u tom fazonu. U mom kraju se nosi šubara i ovčiji gunj, takozvani kožu'. A opanci su bez onih šiljaka za koje se domaćin ufati da se ne sobali dok čuči ispod šljive. Taj neki autfit posedujem u amanet.
Ne znam koliko sam seksi tako go u gunju sa šubarom na glavi, dlakav ko jeti i sav oznojen sa čekinjastom bradom, snenim pogledom i drskim osmehom. I kao žvaćem neku slamku, podlakćen cirkam meku od džanarike. Znači ružna slika.

Znači kao neki sam borac protivu trolovanja, al kako dođem na temu uneredim je tako što krenem na neku drugu stranu.
Ajd neću, rispekt. Izvinjotina.

Hteo sam nešto drugo kažem, ali što bih rekao sudijama na utakmici svojim tarzan inglišem, ''ic maj folt''.
Mada crveno gumano crevo izgleda privlačno dok ga gledaš u tim nekim filmovima, moram da priznam. Doduše u tuđem dupetu.

Što se tiče šajkače i opanaka, to je bio neki opis prilagođen portalu većinske Srbije. Nisam u tom fazonu. U mom kraju se nosi šubara i ovčiji gunj, takozvani kožu'. A opanci su bez onih šiljaka za koje se domaćin ufati da se ne sobali dok čuči ispod šljive. Taj neki autfit posedujem u amanet.
Ne znam koliko sam seksi tako go u gunju sa šubarom na glavi, dlakav ko jeti i sav oznojen sa čekinjastom bradom, snenim pogledom i drskim osmehom. I kao žvaćem neku slamku, podlakćen cirkam meku od džanarike. Znači ružna slika.

Znači kao neki sam borac protivu trolovanja, al kako dođem na temu uneredim je tako što krenem na neku drugu stranu.
Ajd neću, rispekt. Izvinjotina.

Ovo je zasenilo sve prethodno....i kilt i dokolenice....i šajkaču i travku...i tole sa militari printom...i golu guzu u nemilosti dominantne med. sestre....i..ja jednostavno nemam reči,
ostaje mi samo da se skrušeno povučem u svoje odaje i patim u tišini:sad2:

:heart: : ))

Poslednja izmena:
Pa ono rispekt.:D I za kritičku mladost, a i za prepoznavanje vlaško - dinarskog autfita kojima je Šumadija omeđena, a koji se prezentuje diljem sveta u tim nekim varijantama. Dakako i za gospođe kojima to budi trunku samoprepoznavanja u primalnim afiinitetima.

Sve rispekt. Da obaramo ruku za kafanskim stolom, da se natpamećujemo, da bistrimo život i filozofiju; tipa neuk seljak sve sa nogom zavratom ima šansu da ti prostodušno odgovori na neko duboko pitanje o postanju i tim nekim poimanjima - a sve rispekt, tu smo.:D

Pa ono rispekt.:D I za kritičku mladost, a i za prepoznavanje vlaško - dinarskog autfita kojima je Šumadija omeđena, a koji se prezentuje diljem sveta u tim nekim varijantama. Dakako i za gospođe kojima to budi trunku samoprepoznavanja u primalnim afiinitetima.

Sve rispekt. Da obaramo ruku za kafanskim stolom, da se natpamećujemo, da bistrimo život i filozofiju; tipa neuk seljak sve sa nogom zavratom ima šansu da ti prostodušno odgovori na neko duboko pitanje o postanju i tim nekim poimanjima - a sve rispekt, tu smo.:D

E vidiš, u tome i jeste sva tragičnost našeg položaja (mislim nas, žena dinarskog tipa). S jedne strane nas definišu stroga i duboko ukorenjena moralna načela, a sa druge opet sklonost ka tim nekim impulsima pa reagujemo brzopleto, strastveno, superego na stendbaju, primalni instinkti napred, noga na ramenu bradatog selje..slika na fejsu tamo, komentar na forumu vamo...mislim, ne opravdavam, ali razumem..evo ja na primer...:lol:

:D

neprimereno jeste.
pokusavam da zamislim neku od mojih profesorki u pozi..ne ide, brate
al bash otkaz..
lici na jedna od onih "skandala" kojim nam odvracaju paznjui dok se iz brda valjaju prava sranja.

e, salu na stranu, jeste joj potez degute, onako, ipak su tu deca i sve, autoritet profesora bi trebao da bude konstanta i da se ne dovodi u pitanje.mada, matursko vece je u pitanju i cenim da su stege svima popustile, a ta deca oko njih slikana, sutra nece gledati profesorku za katedrom, posto se razilaze. ono sto e ebeno je sto slika govori vise od hiljadu reci i neke druge generacije ce je imati kao opravdanje za..ne znam ni ja za sta, ali za nesto.
elem, da sam joj ja direktor, dobila bi usmenu opomenu uz najozbiljnije upozorenje da ce sledeci takav potez dovesti do konkretnijih posledica, tipa smanjis jojplatu 10% i to.cenim da ce zena ionako propistati majcino mleko, obzirom na mesto u kojem zivi, a jos ako je udata ili verena, veca joj kazna nece ni trebati.
selja kome je stavila nogu na rame mi nije vredan pomena.
a ako bih bas morala, okarakterisala bih ga kao jajaru.
na nevidjeno.

Ne znam. Jedna nadrkana fizicarka pukla mog ortaka dnevnikom u vugla na sred casa i smanjili joj platu deset posto. U stvari prvo triest pa je plakala pa kao aj da se ne nervira zena iskulirali malo

i mi smo nekada slavili maturu i stege su popustile u smislu da smo plesali sa profesorima i profesorkama, ali nijedna profanka nije mogla da se postidi onoga sto je obukla, niti onoga kako se ponasala
po meni, kad gledas slike sa mature i nakon 20 godina, treba po stavu, izgledu i svemu da se vidi ko je profesor, ko ucenik
dizanje i privatavanje noge mi je degute i za ucenike, a kamoli za nekoga ko je kao uzor
mislim trebao bi da bude, jel

jao bre :(
meni i dan danas jedna od najlepsih fotki sa mature kad plesem s amojim profom iz srpskog
srce mi ej tuklo kao ludo kad sam ga zamolila z aples
mislim, covek je bio jednom nogom u grobu, da se razumemo, ali taj osecaj da ja plesem sa nekim koga toliko postujem, mi je i dan danas, deset gdoina kako je umro, osecaj koji mi izmami suze na oci

Ako smo u nečemu prvaci, to je licemerje i lažno moralisanje. Mada ko zna, možda smo i čuvari morala i etičkih ideala. Šta je ono što prodrma vaš moralni i estetski kodeks? Psovke, prostakluk, preljube? Jeftinoća, neumerenost, kič? Mlaćenje sisama, isticanje bogatstva? Guica koja ispada iz šortsa, debelo dupe helankama, tange ispod providnih pantalona? Mačizam, šovinizam, sponzoruše, starlete? Čime slatko ispirate usta i osvežavate svoj besprekorni poredak sveta?

FOTOGRAFIJA KOJA JE "ZAPALILA" CRNU GORU Profesorki otkaz zbog noge na ramenu kolege
617024_profesorka_ff.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/56...ki-otkaz-zbog-noge-na-ramenu-kolege/komentari

Ovakve fotke me vise ne rade od kad sam se zavetovao na celibat
Ghelyon.gif

Back