Zapisnici razgovora radikala o glasanju za ratifikacij S S P

A ovo? Vidis kako Seselj prica sa njom, samo da ili ne. Nema siroke rasprave, mozda se boji da mu ne baci kakvu kletvu?
:hahaha::hahaha:
Наташа Јовановић: И тражили смо све време одговор од њих око свега тога, направно њима је то све било смешно, углавном су добацивали Вјерици и мени да ли ћемо да их омађијамо итд.

Др Шешељ: Да, да.

Наташа Јовановић: Пошто је хајка по свим новинама да смо она и ја вештице и такве ствари, све им је то и даље смешно и поподневни део заседања кад је почео, актуелизовало се ово питање нашег амандмана.

Др Шешељ: Да.
:rotf:

Ko može da dokaže da se i čuju telefonom sa Šešeljom.To je samo bila borba unutar SRS-a radi preuzimanja vlast od V.Šešelja.

To ne spore ni šešeljevci. Tako da ti je slaba postavka odbrane Šešelja.

Ja Boga molim da se Šešelj odbrani u Hagu, ali mu odbrane od političkog diletantstva u Srbiji nema. Sledeći izbori će to i pokazati.

To ne spore ni šešeljevci. Tako da ti je slaba postavka odbrane Šešelja.

Ja Boga molim da se Šešelj odbrani u Hagu, ali mu odbrane od političkog diletantstva u Srbiji nema. Sledeći izbori će to i pokazati.
Baš me briga za Šešelja.Ja samo komentarišem istinitost kontakta telefonom između rukovodilaca SRS-a i Šešelja i njihove borbe.U pravu si da će izbori odlučiti koja će frakcija SRS-a odneti pobedu ako ne i u neko skorije vreme.

Томислав Николић: Па ја сам, мене је звао Тадић, ја сам му рекао: немој да нас зајeбаваш, то све што пише ту убаци у Закон о проглашењу споразума па ћемо да разговарамо.

:D

Е, ово је оно што ме одушевљава код њих... Овако причају међусобно у четири зида, а кад изађу пре новинаре, иста ова реченица би гласила "Ја сам господину Тадићу изразио начелну несагласност и моје противљење поводом наставка преговора, уколико наши предлози не наиђу на потребно разумевање и не буду схваћени као један конструктивни покушај разрешења текућих неспоразума."

Уф, не знам... Ја сам више симпатизер Поп-Лазићке, тако да дефинитивно остајем уз њу. Него ме овај сукоб ових маргиналаца на врху мало чуди. :think:

pop-lazicka?jel barem neka dobra treba.

nego,lipo vas onaj nas vjeko izvoza,a bogi..:mrgreen:

Back