Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto ti, kao poznati čudofil ne veruješ u čudo zvano "hodžin zapis"?Meni je poznata bivsa ujna,koja je ostala bez posla ,para i postala sizofrenicar.
A posecivala je hodze i razne gatare.
Zašto ti, kao poznati čudofil ne veruješ u čudo zvano "hodžin zapis"?
Pa rekoh vec gore, zar nisi ukapirao?
Ja sam čuo za neke što su posećivali leševe.Meni je poznata bivsa ujna,koja je ostala bez posla ,para i postala sizofrenicar.
A posecivala je hodze i razne gatare.
Nema šta da se ukapira. Možda je hodžin zapis sve to predvideo.
Ja sam čuo za neke što su posećivali leševe.![]()
Našao sise u nedoumici kako da napraviš razliku između posećivanja hodža i posećivanja leševa, al se ne možeš opsetiti ničega što bi ti bilo bar malkice u korist?Pa i ja sam cuo za neke, koji mnogo ispijaju kafe da im se slicno desilo.
Našao sise u nedoumici kako da napraviš razliku između posećivanja hodža i posećivanja leševa, al se ne možeš opsetiti ničega što bi ti bilo bar malkice u korist?
![]()
E, to li je razlika? Znači i leševi i hodže podjednako pomažu, samo su hodže skuplje?Pa hteo sam ja da napisem razliku, ali mi nesto komp seckao.
Inace razlika je sledeca:kada posetis mosti onda dajjes koliko imas i mozes ,sto nekada znaci nista.
A kada posetis hodzu onda treba da odresis pozamasnu sumu novca.
E, to li je razlika? Znači i leševi i hodže podjednako pomažu, samo su hodže skuplje?![]()
Ja sam planirao da me spale. Nekako je higijenskije.Mosti svetaca zazi, mosti, ne lesevi.ja i ti cemo se raspasti kao mehovi i pojesce nas crvi, nasa telesa usmrdece zemlju,ali mosti Bozijih ugodnika mirisu kao raj.
Ja sam planirao da me spale. Nekako je higijenskije.
Leševi - moštovi se takođše raspadaju zahvaljujući delimičnom balsamovanju na koje imaju pravo kaluđeri.
Šugava sudbina Vasilija Ostroškog kojeg više ne vade ispod tepiha pokazuje da i leševi-mošti takoe trunu, čak i uz konzervisanje.
Miris inače dolazi od saponifikacije masnoća leša.
Ne reče da li bolje pomažu hodže il leševi? Il isto?![]()
Jel bi ti to da upućuješ mene?!To je tvoje misljenje, ali da te malo uputim, bas Vasilije nije mumificiran ili bilo sta, vec je pogreben normalno, ali po promislu Bozijemu tek nakon 40 god su ga otkopali.
Dakle njegove mosti su na neki drugi nacin ostale cele nakon 40 godina provedenih u ilovaci.
Da li vam je poznato nesto o tome,posto se dosta hodža u Crnoj Gori time bavi kao Eddin Pekovic,te da li je neko imao iskustva sa tim??
Jel bi ti to da upućuješ mene?!
Trebnik u šake, pa vidi kako se saranjuju kaluđeri. Il pitaj tasta. Posle ćemo da pričamo.![]()