zapazenje danasnjice ili ti djevojacke jade

NidjeVeze®SpetljanaUZivot

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.305
Medju djevojacke jade se komotno mozhe svrstati nevinost, primijetila sam da mnoge devojke zele da se rijeshe nevinosti jer to smatraju makelom narocito ako imaju josh i godina gde one same smatraju da je to vec odavno trebalo biti rijeseno! Cesto odaberu sebi tipa koji je na glasu za takve poslove i koji je poznat po devojackim krugovima!

sta mislite da li je nevinost sa 18+ godina makel?

...pa neće valjda sa 30+... onda bi moralo sa štemajzom da se probija...:confused:

pa nebi trebala bilo skim (u tome je poJenta) sta hvali da saceka dok naleti onaj pravi? zasto to rade sa bilo skim jeli ih to sramota kazati momku da su josh nevine!? mozda se plashe da ce ovaj da se valja od smeha sta li vec!?

Mozda ih bruka priznati da josh nisu obavile jer se to vazhi kao neiskusne a ko to zheli biti sa 19+ godina.....................

Medju djevojacke jade se komotno mozhe svrstati nevinost, primijetila sam da mnoge devojke zele da se rijeshe nevinosti jer to smatraju makelom narocito ako imaju josh i godina gde one same smatraju da je to vec odavno trebalo biti rijeseno! Cesto odaberu sebi tipa koji je na glasu za takve poslove i koji je poznat po devojackim krugovima!

Mislim da je nevinost cisto osobna stvar a ne društvenih normi .

:rotf: Takve baje se zovu "defloratori"...

a koga briga
stvarno, koga više briga kad je ko nešto i da li je uradio sa svojim telom =I
ovakve teme i raspredanja samo pojačavaju anksioznost devojaka koje eto igrom slučaja imaju fizički dokaz da nešto nisu uradile

neko je počeo da se kara sa 13 godina i karaće se do 60
neko sa 20 i radiće to samo dok ne dobije drugo dete
neko sa 15 i možda će da umre u 18
neko sa 19 i imaće bogat seksualni život do 80
neko nikad to i ne uradi

kakvu razliku pravi godina dana ili 3 ili 5
i ponovo: šta se to tebe tiče?

Svasta :roll:

Pa to je najlakse uraditi sa bilo kim, kao da pa neki muskarac nece, kako da je to problem, moze i da izadje na ulicu i vice ja bih se j..ala i dok stigne do coska po.alice je bar desetorica i "problem" resen :D...i sta onda? Ja samo ne znam kako neka zenska osoba moze da se oseca ispunjeno i zadovoljno ako nevinost izgubi sa nekim sa kime nije bliska u svemu ostalom...ali svi smo mi razliciti

A sto jade? :dontunderstand:

a koga briga
stvarno, koga više briga kad je ko nešto i da li je uradio sa svojim telom =I
ovakve teme i raspredanja samo pojačavaju anksioznost devojaka koje eto igrom slučaja imaju fizički dokaz da nešto nisu uradile

neko je počeo da se kara sa 13 godina i karaće se do 60
neko sa 20 i radiće to samo dok ne dobije drugo dete
neko sa 15 i možda će da umre u 18
neko sa 19 i imaće bogat seksualni život do 80
neko nikad to i ne uradi

kakvu razliku pravi godina dana ili 3 ili 5
i ponovo: šta se to tebe tiče?

pa jel ovo diskutiranje ili koji je djoko!? zasto me nervirash tako bezveznim pitanjem?

pa jel ovo diskutiranje ili koji je djoko!? zasto me nervirash tako bezveznim pitanjem?

1. nije diskutiranje nego iščuđavanje, sama si u uvodnom postu govorila o devojkama koje su punoletne a nevine kao o nekome ko ima "makel", šta god to bilo. ružno je
2. tema postoji i to ne jedna nego sto
3. ne nerviram te ja, sama se nerviraš. ne valja ti to, možeš da se izboraš, dobiješ zatvor, čir na želucu itd

Poslednja izmena:

Za zene to nije strasno. Makel je kad imas 30 i jaja ti se brzo pune, a nisi ih na vreme ispraznio i ostao sa njima blokiran u nekoj pustinji.

Makel:hahaha:

naravno da ne

al na zalost mnoge se takmice koja ce da ispadne veca guska - da ranije skine djanu :roll:

EH PRIJE SU NAŠE BAKE SKIDALE SA 14 ..
mislim da je svemu kriv medij.. al kažem .. to je osobna stvar i ima mladih koji drže do sebe a ne nekih " normi " kad je najpametnije izgubit nevinost ..

meni je tu prvo bitno da je ta osoba zrela za skidanje nevinosti..

Back