Zapanjujuća sličnost .

Сва велика царства су се распадала,тако и највеће - СРПСКО...али поново ће СРБИЈА бити моћна,када вратимо потомка Немањића на престо...поново ћете ви католици-Хрвати ,да постанете православни Срби,као и Бошњаци,вратићете се својој правој - ПРАВОСЛАВНОЈ вери.

aksunamun
Vizantija ili stari svet kako su je zvali , pokusalada se ujedini sa Rimom zbog pomoci ali ih je Rim izdao i nije poslao pomoc kad je trebao .Sad traze ujedinjenje NIKAD!!!!!!
Ватикан је и организовао уништење Византије преко својих агената, али и уз несвесну помоћ Грка. Наиме, Византија је била заједница словенских православних народа која је интелектуално и културно била 100 година испред Западног Царства које је предводио Ватикан. А онда је Ватикан почео да подбада Грке како су они сувише паметан и напредан народ да би дозволили да неко други влада њима, што је довело до неслоге у царству.
Услов који је Ватикан поставио Византији како би јој помогао, тј. престао са акцијом њеног уништења (јер он контролише ислам) био је да прихвате католичанство и примат папе, што су они одбили. Тај услов се сада поставља и нама.

Иначе филм су приказивали на Арт телевизији за Божић, те се с тога не сећам да ли је у њему поменуто да су прво крсташи напали и опљачкали Цариград, па су тек касније то коначно урадили и Турци.

kaai79
Pa meni je ovaj komentar promakao strasno ,da neko napise tako nesto covek je zbog Srbije uveo nespremnu rusiju u rat sto ga je kostalo gubitkom dinastije i smrtcu cele porodice .Za mene je svetac zrtvovao se za nas iako su mu svi govorili da ne pocinje rat.
И страшна срамота је што 95% Срба то не зна, већ кад им поменеш Русију они се подругују са њима зато што руска Лада није боља од мерцедеса. Ех, Србијо, памтиш ко дете од 3 године.

Иначе, на основу политичког деловања Русије, стекао сам утисак да они имају намеру да обнове Византијско царство у коме ће и Србија имати своју улогу.

Poslednja izmena:
aksunamunВатикан је и организовао уништење Византије преко својих агената, али и уз несвесну помоћ Грка. Наиме, Византија је била заједница словенских православних народа која је интелектуално и културно била 100 година испред Западног Царства које је предводио Ватикан. А онда је Ватикан почео да подбада Грке како су они сувише паметан и напредан народ да би дозволили да неко други влада њима, што је довело до неслоге у царству.
Услов који је Ватикан поставио Византији како би јој помогао, тј. престао са акцијом њеног уништења (јер он контролише ислам) био је да прихвате католичанство и примат папе, што су они одбили. Тај услов се сада поставља и нама.

Иначе филм су приказивали на Арт телевизији за Божић, те се с тога не сећам да ли је у њему поменуто да су прво крсташи напали и опљачкали Цариград, па су тек касније то коначно урадили и Турци.

kaai79И страшна срамота је што 95% Срба то не зна, већ кад им поменеш Русију они се подругују са њима зато што руска Лада није боља од мерцедеса. Ех, Србијо, памтиш ко дете од 3 године.

Иначе, на основу политичког деловања Русије, стекао сам утисак да они имају намеру да обнове Византијско царство у коме ће и Србија имати своју улогу.
o Boze ovolika kolicina gluposti ,neznanja i iskrivljavanja istorije je stvarno za ne poverovati , mani se bajki i filmova i ucenja istorije od prevaranata, sarlatana i teoreticara zavere ,uzmi lepo Ostrogorskog koji je jedan od najpriznatijih svetskih vizantologa , a koji na nasu srecu ziveo i radio u Beogradu dobar deo svog zivota pa procitaj njegovu Istoriju Vizantije , da se ne brukas vise ovde .

al bundy
o Boze ovolika kolicina gluposti ,neznanja i iskrivljavanja istorije je stvarno za ne poverovati , mani se bajki i filmova i ucenja istorije od prevaranata, sarlatana i teoreticara zavere ,uzmi lepo Ostrogorskog koji je jedan od najpriznatijih svetskih vizantologa , a koji na nasu srecu ziveo i radio u Beogradu dobar deo svog zivota pa procitaj njegovu Istoriju Vizantije , da se ne brukas vise ovde .
Историја Византије се протеже на скоро 1000 година, па је и она - као уосталом и сва остала царства, у себе усисавала разне нације и државе. Међутим када се помене Византија, онда се о њој увек размишља као о Византију после раскола на Источно и Западно царство - као о царству словенских православних народа.

Ако пак проучиш историјске податке видећеш да се почетак њеног пропадања поклапа са расколом на Православну и Римо-Католичку Цркву, а да се коначан пад Византије такође поклапа са престанком "крсташких ратова за ослобођење Свете Земље".
То пропадање је кренуло изнутра - из саме државе, и уколико желиш да схватиш како се одиграло, онда се сети како је изнутра уништена Србија убацивањем ватиканских агената у виду опозиционих политичара. Оно што је било ефикасно пре 1000 година, ефикасно је и сада, јер се људска природа није променила.

Улога Грка у распаду царства је била одлучујућа, јер је њима од стране ватиканских агената стално сугерисано како су културно и развојно толико испред осталих народа царства, да не заслужују да живе са њима, што је само повећало неслогу и незадовољство у држави, а чињеница је да су ватикански агенти исту технику применили како би одвојили Црну Гору од Србије.

Што се ислама тиче, Ватикан га је створио јер арапски народи нису хтели масовно да прихвате католичанство, и то уз помоћ две особе:

1. расшчињеног и протераног руског свештеника кога су прихватили Језути, превели га у католичанство и као обученог агента послали да код арапа одради мисију

2. католичке сестре Хатиџе којој је поверен исти задатак, а која је одабрала 20 година млађег Мухамеда (јер је могла лако да манипулише са њим) за улогу исламског Месије

Poslednja izmena:
Car Nikola II Romanov je svetac. Postradao je sa celokupnom porodicom i ovencao se stradalnickim vencem kao i njegova porodica.

Ја по књигама које сам проћитао и филмове које сам гледао о њему, ја немам ништа лоше да кажем о Цару Николају II и његовој породици, они јесу прогалшени за Свете, Нека му је вјечна Слава нњему и његовој породици!!!

Kod nas se nekoliko vec nekoliko puta na crkvenoj televiziji Lgos emitoje ruski dokumentarac o padu Vizantije.Ostao sam zapanjen koliko su dogadaju koji su se desili u vizantiji slicni sa onima koji su se desili ili se jos desavaju medju nama .
Molim vas pogledajte isto sto se desava ovde sa nama ,vec davno se nekom desilo nebi da nama pridajem neki znacaj mi nismo bili ni blizu sjaja koji je imala Vizantija ali nacin na koji se urusila je veoma slican ili isti nacin na koji propada Srbija .
Tema nije za istoriju jer se radi o politici koja je vodjena a koju sada ovde vode i hvale demokratske vlasti.
Ja sam gledao na Srpskom ali na netu nema verzije na Srpskom ali ima na engleskom i Ruskom.
Ovaj deo je na mene ostavio najeci utisak a vi pogledajte sve delove.

https://video.google.com/videoplay?docid=-7900781163743790398

Ovde je sinhronizovan na srpski!!!

[

Иначе, на основу политичког деловања Русије, стекао сам утисак да они имају намеру да обнове Византијско царство у коме ће и Србија имати своју улогу.[/QUOTE]

Aferim

Pogledacu ali ne mislim da se ovde radi o bilo kakvoj zaveri vec samo o tome da ovaj dokumentarac pokazuje koliko dogadaji koji su doveli do potpunog unistenja jedne nacije slice ili su isti sa ovima koji se desavaju nama.

Kod nas se nekoliko vec nekoliko puta na crkvenoj televiziji Lgos emitoje ruski dokumentarac o padu Vizantije.Ostao sam zapanjen koliko su dogadaju koji su se desili u vizantiji slicni sa onima koji su se desili ili se jos desavaju medju nama .
Molim vas pogledajte isto sto se desava ovde sa nama ,vec davno se nekom desilo nebi da nama pridajem neki znacaj mi nismo bili ni blizu sjaja koji je imala Vizantija ali nacin na koji se urusila je veoma slican ili isti nacin na koji propada Srbija .
Tema nije za istoriju jer se radi o politici koja je vodjena a koju sada ovde vode i hvale demokratske vlasti.
Ja sam gledao na Srpskom ali na netu nema verzije na Srpskom ali ima na engleskom i Ruskom.
Ovaj deo je na mene ostavio najeci utisak a vi pogledajte sve delove.

Ово заслужује оживљавање!

Ovaj sablon propasti jedne nacije je jako slican sa ovim sto se desava kod nas ,ali to se itekako moze primeniti na sve evropske zemlje , ali i na SAD .Stim sto su oni sami upali u svoje zamke .Nemozes ti turcina ili albanca naterati da posle nekoliko generacija postane nemac ili svajcarac .Dok se srbi mogu eventualno secati da dolaze sa ovih prostora ali ce biti veci nemci od njih samih.

al bundyИсторија Византије се протеже на скоро 1000 година, па је и она - као уосталом и сва остала царства, у себе усисавала разне нације и државе. Међутим када се помене Византија, онда се о њој увек размишља као о Византију после раскола на Источно и Западно царство - као о царству словенских православних народа.

Ако пак проучиш историјске податке видећеш да се почетак њеног пропадања поклапа са расколом на Православну и Римо-Католичку Цркву, а да се коначан пад Византије такође поклапа са престанком "крсташких ратова за ослобођење Свете Земље".
То пропадање је кренуло изнутра - из саме државе, и уколико желиш да схватиш како се одиграло, онда се сети како је изнутра уништена Србија убацивањем ватиканских агената у виду опозиционих политичара. Оно што је било ефикасно пре 1000 година, ефикасно је и сада, јер се људска природа није променила.

Улога Грка у распаду царства је била одлучујућа, јер је њима од стране ватиканских агената стално сугерисано како су културно и развојно толико испред осталих народа царства, да не заслужују да живе са њима, што је само повећало неслогу и незадовољство у држави, а чињеница је да су ватикански агенти исту технику применили како би одвојили Црну Гору од Србије.

Што се ислама тиче, Ватикан га је створио јер арапски народи нису хтели масовно да прихвате католичанство, и то уз помоћ две особе:

1. расшчињеног и протераног руског свештеника кога су прихватили Језути, превели га у католичанство и као обученог агента послали да код арапа одради мисију

2. католичке сестре Хатиџе којој је поверен исти задатак, а која је одабрала 20 година млађег Мухамеда (јер је могла лако да манипулише са њим) за улогу исламског Месије

:eek::eek::eek:

Сва велика царства су се распадала,тако и највеће - СРПСКО...али поново ће СРБИЈА бити моћна,када вратимо потомка Немањића на престо...поново ћете ви католици-Хрвати ,да постанете православни Срби,као и Бошњаци,вратићете се својој правој - ПРАВОСЛАВНОЈ вери.

:eek::eek::eek::eek:

Парсифал

Кратка допуна:
1. У питању је рашчињени и протерани руски свештеник под именом Сергеј Калачедо.
Иначе католици обожавају да скупљају људе које је православна црква рашчинила (митрополит црногорске цркве) или које је држава на неки начин (намерно или ненамерно) повредила (Наташа Кандић...), јер знају да су то људи који једва чекају да своју мржњу - сада потпомогнуту Ватиканским утицајем, усмере да се освете тој истој цркви или држави.

2. Ово "католичка сестра Хатиџе", не треба схватити у буквално, већ је то више у смислу некога ко је примио нову религију и потпуно се посветио њеном ширењу.

Back