“Zapamtio sam te, CVILEĆEŠ”: Biljana Srbljanović objavila fotografije PRETNJI Vuka Jeremića (FOTO)

Погрешно си то протумачио.ЕУ изражава жаљење због бојкота избора и позива власт и опозицију на дијалог.
Sta je tu pogresno.? Jel ce biti posrednici ili nece? Opozicija ne trazi nista nemoguce vec samo ono sto postoji u zemljama EU. Imas nesto i u izvestaju o stanju u Srbiji isto od EU. Hvale rezim zbog trzisne ekonomije ali kude zbog stanja medija u sustini zbog autokratije ali parafraziram da ne citiram ceo tekst ,

Sta je tu pogresno.? Jel ce biti posrednici ili nece? Opozicija ne trazi nista nemoguce vec samo ono sto postoji u zemljama EU. Imas nesto i u izvestaju o stanju u Srbiji isto od EU. Hvale rezim zbog trzisne ekonomije ali kude zbog stanja medija u sustini zbog autokratije ali parafraziram da ne citiram ceo tekst ,
Ваљда ти је јасно да западне силе нису против Вучића.

sad bi oduzimao imovinu......
kako li su njegovi preci sticali imovinu to je zanimljivije pitanje

Vuk Jeremić

Slaviša Mićanović “Mićan” @micanovic_s je šef botovske brigade @sns_srbija. Da li nakon smene vlasti treba usvojiti zakon po kojem će Mićanu (a ne samo njegovim gazdama) biti oduzeta imovina čije poreklo ne može da opravda svojim prijavljenim i oporezovanim prihodima? Molim RT.

Da, sve mu treba oduzeti
43.4%
Da, ali nebitan je Mićan
7.6%
Ne, protiv sam revanšizma
46.1%
Ne zanima me
2.9%
6,871 votes·Final results
1:07 AM · Apr 10, 2021·Twitter for iPhone

sad bi oduzimao imovinu......
kako li su njegovi preci sticali imovinu to je zanimljivije pitanje

Vuk Jeremić

Slaviša Mićanović “Mićan” @micanovic_s je šef botovske brigade @sns_srbija. Da li nakon smene vlasti treba usvojiti zakon po kojem će Mićanu (a ne samo njegovim gazdama) biti oduzeta imovina čije poreklo ne može da opravda svojim prijavljenim i oporezovanim prihodima? Molim RT.

Da, sve mu treba oduzeti
43.4%
Da, ali nebitan je Mićan
7.6%
Ne, protiv sam revanšizma
46.1%
Ne zanima me
2.9%
6,871 votes·Final results
1:07 AM · Apr 10, 2021·Twitter for iPhone

Zašto da ne? Svakome ko je sarađivao sa aktuelnim režimom treba uraditi detalju proveru prihoda, analizirati ih i uporediti sa njihovim imovinskim stanjem, a potom sudskim putem završiti sa njim. Sa druge strane, Vučića ćemo baciti u 24/7 rialiti, gde će samo da tuca kamen sam po ceo dan.

Zašto da ne? Svakome ko je sarađivao sa aktuelnim režimom treba uraditi detalju proveru prihoda, analizirati ih i uporediti sa njihovim imovinskim stanjem, a potom sudskim putem završiti sa njim. Sa druge strane, Vučića ćemo baciti u 24/7 rialiti, gde će samo da tuca kamen sam po ceo dan.
naravno, a prvo treba proveriti Jeremicevu
i nekretnine do 1945......i jos malo nazad do odlaska Turaka iz Bosne....

bolje da cuti nego sto poziva na linch

Ni to nećeš određivati ti,
ne znamo ko ce odredjivati
ono sto vidim je da Jeremicu smeta tudja imovina.... to mozda ima nesto u genima sto je sklono otimanju...cinjenica je da su mu preci bili uvek dobro uvaljeni-zlobnici bi rekli- paraziti u svakom sistemu......

ja od drzave nikad nista nisam dobila, osim besplatnih studija,

ne znamo ko ce odredjivati
ono sto vidim da Jeremicu smeta tudja imovina.... to mozda ima nesto u genima sto je sklono otimanju...cinjenica je da su mu preci bili uvek dobro uvaljeni zlobnici bi rekli- paraziti u svakom sistemu......

ja od drzave nikad nista nisam dobila, osim besplatnih studija,

Rekoh ti već ko, nalazi se u delu poruke koji nisi citirala. Dakle, sud i istražni organi.

Poslednja izmena od moderatora:

Back