Zapaljena vrata katoličke crkve u Banja Luci

U Sarajevu nece biti nijednog naroda preko 70%, zivi bili pa vidjeli.

Cekaj, cekaj.
Ako neko protestvuje protiv turbo folk bande, onda on mrzi Srbe?

Sovinisti.

I ti si sovinista.
Zasto Sarajevo nazivaju Mali teheran?
prosvijedi nisu bili protiv muzikanata vec protiv njihove nacionalnosti. nemoj rec da je halid kvalitet a Brena skart i da se zelene beretke pitaju oko umjetnickog dojma

banja luka
da. isto kao i oni u Sarajevu

isti ste.
priznaj sebi

Боже ме прости, ово ме подсети на речи Сине Четника, човека који је дошао тихо и ушао у легенду...

Кад год би се покренула нека прича о Босни, рату, неделима и сл господин Сина би рекао "ја одо у џамију да пишам, а ви како 'оћете".

Zasto Sarajevo nazivaju Mali teheran?
Nazivaju ga fasisti, i to jako glupi fasisti.

prosvijedi nisu bili protiv muzikanata vec protiv njihove nacionalnosti. nemoj rec da je halid kvalitet a Brena skart i da se zelene beretke pitaju oko umjetnickog dojma
Sarajevo je grad rocka, turbofolk bandi nije mjesto u njemu.

banja luka
da. isto kao i oni u Sarajevu
Ne rece mi, poslije utakmice da je bilo incidenata u Sarajevu?

isti ste.
priznaj sebi
Ne, i ne trpaj me u nekakve koseve.
Ni ja vas Srbe ne trpam sve u isti kos.

u hrvatskoj su ucestala skrnavljenja pravoslavnih svetinja , nikad mi nije palo na pamet da bi srbin mogao vandalizovati pravoslavne grobove.

teoretski postoji mogucnost, naravno.

Наравно. Срби у ендехазији су одвајкада проблем. Хрвати су један фини, уљуђени народ.

Кемо, Моана је Хрватица.:hahaha:

Jeb.iga mrznja cini svoje nazalost. U Banja Luci tijekom rata, posebno 92. u vrijeme blokade koridora nijedna katolicka crkva ni muslimanska dzamija nije ostala citava. Vidimo da se opet skrnave katolicki objekti. Slicne stvari su se dogadjale u Sarajevu devedesetih, prije neki tjedan su se muslimanski navijaci mokrili na vrata katolicke crkve tamo. Naravno isto se dogadjalo svugdje na svim stranama sto je dno dna. Ako znas da je nekome nesto svetinja, ako si iole normalan u mirnodopsko doba nesmije ti past na pamet da to radis. U ratu je to cak i razumljivo, ali u miru...

Jeb.iga mrznja cini svoje nazalost. U Banja Luci tijekom rata, posebno 92. u vrijeme blokade koridora nijedna katolicka crkva ni muslimanska dzamija nije ostala citava. Vidimo da se opet skrnave katolicki objekti. Slicne stvari su se dogadjale u Sarajevu devedesetih, prije neki tjedan su se muslimanski navijaci mokrili na vrata katolicke crkve tamo. Naravno isto se dogadjalo svugdje na svim stranama sto je dno dna. Ako znas da je nekome nesto svetinja, ako si iole normalan u mirnodopsko doba nesmije ti past na pamet da to radis. U ratu je to cak i razumljivo, ali u miru...

Nemoj da poredis Sarajevo sa Banja Lukom,
ARBIH se potrudila da sacuva skoro sve katolicke crkve, sruseno ih je samo par ali to je vjerovatno djelo nekih debila.

Što se tiče same teme, nadam se da će naći i kazniti počinioca.

Zapalio vrata na crkvi u Petrićevcu
Mladić tvrdi da je "istjerivao duhove iz svog računara"
Dvadesetpetogodišnji Jovan Majstorović iz Banje Luke koji je zapalio vrata na obnovljenoj crkvi franjevačkog samostana na Petrićevcu pušten je na slobodu nakon kriminalističke obrade, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.
b_130331074.jpg

Kučište računara ispred zapaljenih varat (Foto: Anadolija)
Majstorović je požar pod ulazna vrata franjevačkog samostana podmetnuo u petak, 29. marta, u ranim jutarnjim satima čime je počinio krivično djelo oštećenja tuđe stvari.

Požar je policiji prijavljen u 9.30 sati.

Prilikom uviđaja pronađeno je kućište računara za koje je Majstorović tokom obrade rekao da je "istjerivao duhove iz svog računara".

Kada je policija došla kod njega kući, u neposrednoj blizini samostana, odmah je priznao krivično djelo a pronađeni su i ostali sastavni dijelovi kompjutera, miš, tastatura, monitor i svi kablovi osim pripadajućeg kućišta koje je pronađeno kod samostana.
(SRNA)

Poslednja izmena:
Pokušaću da odgovorim u maniru anti srpske kamarile sa ovog foruma (mada ne volim to i ne zabavlja me takva vrsta humora)...
Dakle,
verovano je fratar imao neki kockarski dug, pa su mu poverioci dali do znanja da nemaju više strpljenja.
Ili,
mora da je fratar merkao neprikladno nešto što nikako nije smeo, pa mu je ovo opomena gnevnih roditelja.
A možda je samo neka pijana budala htela da se pokaže pred društvom, neki klinac koji misli da je frajer.
I svi se nadamo da to nije uradio neko kome su najbliži nastradali od ruke ustaških krvnika (koji će, baj d vej, tek da dobiju po pi4ci...)

...................................................
edit:
AAAhaahaaaaa, znači ovo je luđe od svega, sad pročitah post iznad :lol: :lol: :lol:

Pokušaću da odgovorim u maniru anti srpske kamarile sa ovog foruma (mada ne volim to i ne zabavlja me takva vrsta humora)...
Dakle,
verovano je fratar imao neki kockarski dug, pa su mu poverioci dali do znanja da nemaju više strpljenja.
Ili,
mora da je fratar merkao neprikladno nešto što nikako nije smeo, pa mu je ovo opomena gnevnih roditelja.
A možda je samo neka pijana budala htela da se pokaže pred društvom, neki klinac koji misli da je frajer.
I svi se nadamo da to nije uradio neko kome su najbliži nastradali od ruke ustaških krvnika (koji će, baj d vej, tek da dobiju po pi4ci...)

...................................................
edit:
AAAhaahaaaaa, znači ovo je luđe od svega, sad pročitah post iznad :lol: :lol: :lol:
Poštujem tvoju ogradu od kamarile, ali ovo obrazloženje i priznanje je nova dimenzija pogleda na IT tehniku i tehnologiju? Krzmam se da premjestim ovo sa Hronike negdje gdje je čitanije.

Poštujem tvoju ogradu od kamarile, ali ovo obrazloženje i priznanje je nova dimenzija pogleda na IT tehniku i tehnologiju? Krzmam se da premjestim ovo sa Hronike negdje gdje je čitanije.

Čovek je zapalio vrata jer je ubeđen da se iza njih krije ustaški duh i zlo, a kompUjter mu je bio sprdačina za izgovor kako ga ne bi hapsili po osnovu međuverskonacionalne mržnje :lol:
e baš me nasmeja :lol:
treba mu dati da napravi ista takva vrata, ali sam ;) ne sme da se ruši i pali nešto što nisi sam sagradio ;)

Искрено речено - ЗАБОЛЕ МЕ --- јер и њих је болела када су нама цркве рушили и онолики народ побили и протерали.....КОЛИКО СУ САМО СПОМЕНИКА О ЗЛОЧИНИМА ИЗ 2.СВЕТСКОГ РАТА УНИШТИЛЕ УСТАШЕ......

Pravoslavno Mito, pravoslavno
Kod posta nije bitna dijeta nego da vodiš računa da ne misliš ne govoriš i ne činiš grešno.
Ali ko sam pa ja da tebe učim pravoslavju, ti pratiš trendovi....

Back