Zapaljen automobil gradonačelnika Zaječara Boško Ničić: "Jadno, bedno i nadasve neljudski čin"

I sve što sam steko zapaliće neko.
Значи - ОПЕТ ТВОЈЕ паликуће и твој ЂилаШ! :zcepanje::hahaha:

СИН Софије Димчић, жене шефа одбора Странке слободе и правде у Зајечару, одговоран је за паљење аутомобила Бошка Ничића, незванично сазнају "Новости".​

https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1049818/bosko-nicic-dragan-djilas-zapaljen-automobil

76313_djilas_fmob.jpg

BOŠKO Ničić, gradonačelnik Zaječara, objavio je putem društvene mreže Fejsbuk da mu je jutros zapaljen auto.

Noćas nešto pre 1.30 minuta, podmuklo, kako to kukavice obično i rade, na ulazu u zgradu u kojoj živim kao podstanar sa suprugom, neko je zapalio auto moje supruge, koji inače ja vozim – napisao je Ničić.

On je istakao da ovo nije prvi put i sam čin više govori o izvršiocu i eventualnim nalogodavcima nego o bilo čemu drugom.

U redu, život teče dalje i spaljeni sunđeri i limovi nisu stvar koja će me, posle tridesetak godina borbe za lepšu i bogatiju Srbiju i naš Zaječar, zaustaviti i uplašiti – dodao je Ničić.
- Poručujem im, od srca, nema predaje pred secikesama, dilerima, kriminalcima i neostvarenim likovima … Vaša dela, među kojima i ovo večeras, govore o vama, a moja o meni.

https://www.novosti.rs/srbija/vesti/1049568/bosko-nicic-zapaljen-automobil

Ovaj je odavno poznat po aferama. Videćemo da li je ovo politički obračun ili neke druge vrste.

154158_auto_f.jpg
Ako je politicki,bezobrazluk je,a ako se zamerio kriminalcima,onda ni malo nije dobro za njega.

nezvanicno
novosti

dve promenljive koje ama bas nista ne znace
Млади ЈУНАЦ је усликан! Испао је глооп к'о тоцило!

Ипак, испоставило се да је за паљење аутомобила Бошка Ничића одговоран
син жене која долази управо из Ђиласове странке.

Млади ЈУНАЦ је усликан! Испао је глооп к'о тоцило!

Ипак, испоставило се да је за паљење аутомобила Бошка Ничића одговоран
син жене која долази управо из Ђиласове странке.
pa sad
ako ga uslikale novosti a murija ga nije do sad spakovala onda je taj snimak do yaya validan

Ali Nicic da kaze da je podstanar, a gradonacelnik je i lokalni serif preko 15 godina. Covek ne zna za sramotu, treba opet da mu zapale kola.

To mu je smestio Sasa Mirkovic sigurno, tom gadu je dupe gladno vlasti
Alo Trunjavi, z:lol:
Zašto vama botinama :tambalamba: tema najednom nije aktuelna? Pričamo o KRIMOSIMA i PIROMANIMA,
a ne o tome da li je neko podstanar ili nije.. Jes' skonto napokon? :)

BOŠKO Ničić, gradonačelnik Zaječara, objavio je putem društvene mreže Fejsbuk da mu je jutros zapaljen auto.

Noćas nešto pre 1.30 minuta, podmuklo, kako to kukavice obično i rade, na ulazu u zgradu u kojoj živim kao podstanar sa suprugom, neko je zapalio auto moje supruge, koji inače ja vozim – napisao je Ničić.

On je istakao da ovo nije prvi put i sam čin više govori o izvršiocu i eventualnim nalogodavcima nego o bilo čemu drugom.

U redu, život teče dalje i spaljeni sunđeri i limovi nisu stvar koja će me, posle tridesetak godina borbe za lepšu i bogatiju Srbiju i naš Zaječar, zaustaviti i uplašiti – dodao je Ničić.
- Poručujem im, od srca, nema predaje pred secikesama, dilerima, kriminalcima i neostvarenim likovima … Vaša dela, među kojima i ovo večeras, govore o vama, a moja o meni.

https://www.novosti.rs/srbija/vesti/1049568/bosko-nicic-zapaljen-automobil

Ovaj je odavno poznat po aferama. Videćemo da li je ovo politički obračun ili neke druge vrste.

154158_auto_f.jpg

Политичкуи ?!

Све је то паре .....нема ту П од политике ...

Толико живите у лажи да мислите да су друге/и мутави

Све треба пензинистаи :koto::mafijas:

Back