Zapalio sopstveni automobil jer nije prošao tehnički pregled

Nadam se da ne mislis da su oni iole veca opasnost na putu.

Ovi što gaze pešake na prelazu ili jure 200 na sat kroz grad izazivajući opštu opasnost su uglavnom novi i skroz ispravni, mahom mamini i tatini sinovi koji se vade na neuračunljivost i završavaju sa uslovnim kaznama ili kućnim pritvorom ali sa nanogicom jer je to in posle Cece.

Traže evropske standarde, a putevi lošiji nego pre 50 godina, hronično menjam spone i stabilizatore sa desne strane jer je sa te strane put pun rupa.
Ovo je samo prvi slučaj, biće toga još puno.

Ja sam video više nekih matoraca u krševima koji ne staju na crveno ili pešački, nego tih "besnih" klinaca. Kao što mi više puta van pešačkog istrče matorci sa štapovima, nego mladi.
Ne znam u kom si ti kraju, ali kod mene putevi nisu toliko loši. Ima delova koji su za popravke, ali i dosta dobrih delova, u velikoj većini.
Ja sam u poslednje 4 godine zamenio samo pločice na prednjim točkovima i svećice.

Iskustvo govori da jesu. Čim se naoblači, oni uspore jer imaju gume stare 15-ak godina i kočnice menjane poslednji put kad i gume. Zamisli ako se takav zakuca u tebe ili mene, jer mi kočimo kako treba. Ili ne stane na pešački prelaz, jer mu je trag kočenja duplo duži nego što treba.

Или му проклизају кочнице на низбрдици и побије пешаке који седе у кафићу, рецимо.

- - - - - - - - - -

Ovi što gaze pešake na prelazu ili jure 200 na sat kroz grad izazivajući opštu opasnost su uglavnom novi i skroz ispravni, mahom mamini i tatini sinovi koji

Опет нека класна борба, хахах.

Или му проклизају кочнице на низбрдици и побије пешаке који седе у кафићу, рецимо.

- - - - - - - - - -

Опет нека класна борба, хахах.

Možemo to nazvati i tako, kad sam spomenuo gaženje na pešačkom nisam bio konkretan računajući da većina zna najpoznatije primere, od Mitrovićecog sina, preko sinova najpoznatijih biznismena do ministara. Znamo i ishode sudskih postupaka i kako su odgovarali, znamo i koliko su pobili ljudi.
U saobraćaju procentualno najmanje nesreća izazivaju stariji vozači i stariji automobili jer jednostavno ne divljaju.

Ovi što gaze pešake na prelazu ili jure 200 na sat kroz grad izazivajući opštu opasnost su uglavnom novi i skroz ispravni, mahom mamini i tatini sinovi koji se vade na neuračunljivost i završavaju sa uslovnim kaznama ili kućnim pritvorom ali sa nanogicom jer je to in posle Cece.
Traže evropske standarde, a putevi lošiji nego pre 50 godina, hronično menjam spone i stabilizatore sa desne strane jer je sa te strane put pun rupa.
Ovo je samo prvi slučaj, biće toga još puno.
Brza voznja, alkoholisanost i neustupanje prava prvenstva prolaza cine verovatno ne manje od 80 % uzroka, tako da...

Back