Zapadni nacin osvajanja trzista ..Nesto sto bi svako trebao da pogleda

odmah ide prevod

Gledao sam ovaj izuzetan film jos pre nekoliko godina i toplo ga preporucujem svakom ko voli i zeli da razmislja svojom glavom.Ovaj film bi u stvari trebalo staviti u temu koju je otvorio AstralBlade,,Sve sto ste hteli znati o novcu,a niste imali koga da pitate".Pogodjen je sam koren problema zbog kojeg nastaju i svi ostali problemi,a to je kolicina novca u opticaju.

odmah ide prevod

Gledao sam ovaj izuzetan film jos pre nekoliko godina i toplo ga preporucujem svakom ko voli i zeli da razmislja svojom glavom.Ovaj film bi u stvari trebalo staviti u temu koju je otvorio AstralBlade,,Sve sto ste hteli znati o novcu,a niste imali koga da pitate".Pogodjen je sam koren problema zbog kojeg nastaju i svi ostali problemi,a to je kolicina novca u opticaju.
To sam i ja mislio....Ali bolje da je sam kao tema da bi ga vise ljudi moglo videti...Novac jeste glavni motiv ali i nacin dolazenja do istog bez etike i morala po drustvo i ljude
- - - - - - - - - -

Zeitgeist je jedna od najvećih prevara sa vrlo malo istine koja je iskorištena da bi se prodala laž. Od sve priče najviše su se fokusirali da kritiku ili bolje reći pljuvačinu hrišćanstva. Nije to nikakav zapadni način nego fašistički. Srbija je deo "zapada" i zapadne kulture samo nama to nikako da bude jasno. Turke smo oterali odavno.

"Prevara"....Ja svakako mogu sebe da poznam u ovom svemu sta se meni desavalo odnosno nama u zdnjih 20tak godina

Poslednja izmena:

Back