Zapad nas decenijama truje iz vazduha - konacno dokazano - 24 americke drzave zabranjuju upotrebu Chemtrailsa!

Prosle godine evropa odobrila projekat "blokiranje sunca".
U Kaliforniji naucnici javno diskutuju "izbeljivanje oblaka" i kako to tamo moze uticati na klimu u Evropi.
Spanija i drugi zovu to "modificiranje vremena".
Harp-ovci unapred objavljuju sate i upozorenja zracenja i zovu to eksperimenti za "skolu astronomije".
Oni koji se bave tim i skupljaju dokaze zovu to Geoinzenjering.
Ja znam samo da od novembra 2021 avionima se nesto auspuh mnogo dimi.

Poslednja izmena od moderatora:
To što se nekad koriste jedinjenja joda za formiranje oblaka, to takođe nisu chemtrailsi.
jedinjenja su hemijska, a rasprsuju se kao tragovi, staze, tj trails, i onda smo dobili slozenicu chem-trails, hemijski tragovi, ja ne znam sta te buni kod nas, i kako mozes na bazi jedne te reci sastavljene iz 2 da nas etiketiras kao teoretiocare zavera, i da kazes - ne postoje chemtrails, a upravo si priznao da postoje od jedinjenja joda? zasejavanje oblaka se bese zove to?
Cloud seeding involves introducing specific chemicals into clouds to induce or enhance precipitation, such as rain or snow. The most common chemicals used are silver iodide and dry ice (solid carbon dioxide). Other chemicals like potassium iodide, propane, and salts like sodium chloride may also be used.
ali indikativno je kada kazes "nekad" da se samo koriste - hehe, onda mozda postoje ipak bar nekad :D
Chemtrailsi su teorija zavere da neke više sile na nivou vlada prskaju štetne hemikalije po narodu bez njegovog znanja, i to su notorne gluposti.
aha znaci postoje samo korisni chemtrails, a ne postoje stetni? pa tako kazi brate, da te svi razumemo

ja sam inace pristalica uzimanja joda u 100x vecim dozama od preporucenih, vidi tamo na temi alternativna medicina, lugolov rastvor, pisem sta radim, koje su doze itd - to je tek zavera, da mi ne unosimo dovoljno joda, a ne da je on stetan

Poslednja izmena:
Kažu da su bezbroj puta to dokazali
Secas li se, bar, sta su dokazali u tih bezbroj puta?

Imao bih neka pitanja, pa bi mi trebala polazna tacka, a ne bih zeleo da ja, kao neki, govorim sta su drugi hteli da kazu.

Ovde je receno:
poljoprivredni avioni prskaju komarce.

kondenzuje vodena para iza mlaznjaka.

nekad koriste jedinjenja joda za formiranje oblaka.

Je l' nesto od ovoga?

ovo nazalost nije istina da brane, upravo saznao,
US code title 50 govori o restrikcijama prskanja hemijskih i bioloskih agenata.
Eto cak je i u patentima i zakonu, uradili su to toliko puta u istoriji i nije tajna a ljudi jos uvek poricu.
Nego kod ima i sekciju izuzetak ovih restrikcija. A to je "any peacefull purpose" kao medical, agricultura,...riot control ...i research. Prakticki moze iz bilo kojeg razloga. Tako da svaka prica da brane ne stoji jer ovaj federalni kod je jaci od drzavnog.

Pomenuse li u tim otprilike dokazima, ko ovo...
nekad koriste jedinjenja joda za formiranje oblaka.
...otprilike radi?

Kojim avionima to rade?
Cijim avionima mogu to da rade po celom Svetu?
Ko finansira te procese i letenje tih aviona?

6j9qwf.jpg

Pomenuse li u tim otprilike dokazima, ko ovo...

...otprilike radi?

Kojim avionima to rade?
Cijim avionima mogu to da rade po celom Svetu?
Ko finansira te procese i letenje tih aviona?
Za to ti ne treba ništa posebno. Eno kinezi to rade dronovima.
Nema ko ne radi manipulaciju vremenskih uslova.

Back