Zapad i NATO obnovili fasisticku Veliku Albaniju - ona od danas opet zvanicno postoji!

Srbija nema drugog izbora osim ujedinjenja sa Rusijom, jer samostalno ne moze da se izbori sa neprijateljima na zapadu koji Srbima zele zlo i unistenje.
Ti bi ukinuo drzavu Srbiju?
Rusija sa Srbijom ne moze da se ujedini.
Ili planiras da celu Rusku federaciju preimenujemo u Ruska i Srpska federacija.

putin GIF

Beogradska veleizdaja. Ko zna koja po redu. Nema Srbiji srece dok god je prestonica u zlogradu. Sve dok takvi vladaju Srbijom mi smo bez bozijeg blagoslova.
Tako ti Allaha, ne seri

Mislim da je Tixoglu vise naklonjen obnovi Osmanlijskog Carstva i pripajanju Damascusa i Bagdada

Koliko jos teritorije treba da nam otmu da skapirate da zapad iskonski iz dna duse mrzi Srbe?

Cak i sopstvena samoproklamovana pravila ne postuju ako su Srbi u pitanju kao princip nemenjanja republickih granica ex SFRJ.

Jedini spas od zapadnog zla Srbima jeste da se ujedine sa Rusijom.

U suprotnom zapad ce nastaviti da nam otima komad po komad teritorije dok nas ne uniste i zatru.

A najveci srpski neprijatelji nisu na zapadu vec domaci izdajnici i saradnici NATO okupatora tj ovakvi kao sto je @Torrente Bgd i njemu slicni NATO janicari.
Kakve to veze ima sto zapad mrzi Srbe ili ima neke ciljeve koji su vezani za srozavanje ili unistenje Srba?
Veci je problem sto je Sloba imao cilj da unisti Srbiju , pa posle Slobe, pa sad pola Srbije ima za cilj da izvuce sto vise iz Srbije....

I onda imamo sta.....corak....imamo Srbe koji su oterani i teraju se i sada da idu za Nemacku posebno a ako se snadju i u ostale zap zemlje...
Pazi kad Srbi iz Srbije rasteruju Srbe iz Srbije...

To je problem, a to sto Amer hoce da dokrajci Srbina je mali problem....

putin GIF

koju drzavu ? Gde ti vidis ovde drzavu

Nemamo mi trenutno drzavu mi smo pod NATO okupacijom.

Da smo drzava ne bi smo potpisivali da teritorija nase zemlje tj Kosmet pripadne Albaniji sto Beograd potpisuje u vise navrata.

Mi smo NATO kolonija robova. Protektorat.

A takvog statusa se mozemo osloboditi jedino ako se ujedinimo sa Rusijom.

koju drzavu ? Gde ti vidis ovde drzavu

Nemamo mi trenutno drzavu mi smo pod NATO okupacijom.

Da smo drzava ne bi smo potpisivali da teritorija nase zemlje tj Kosmet pripadne Albaniji sto Beograd potpisuje u vise navrata.

Mi smo NATO kolonija robova. Protektorat.

A takvog statusa se mozemo osloboditi jedino ako se ujedinimo sa Rusijom.
Pa niste vi član NATO. Naime niste se ni prijavili za tu ambiciju.

Da jeste onda bi vam granice bile garantovane kao čelični zid

Pre dva dana su ukinute granice izmedju Albanije i Kosova i Metohije. Kada idete iz Albanije na Kosmet i obratno NEMA VISE NIKAKVE GRANICNE KONTROLE.

To znaci da od danas opet zvanicno postoji fasisticka Velika Albanija obnovljena od strane zapada i NATO pakta...

Zasto nema reakcije drzavnih organa ? Dokle cemo da trpimo ovu pokvarenost i licemerje zapada.

Sa jedne strane zele da uniste i ukinu Republiku Srpsku, kradu joj imovinu, kradu joj jednu po jednu ingerenciju , sa druge strane guraju i prave Veliku Albaniju na mala vrata.

Sta predlazete da mi Srbi radimo povodom ovoga? Ja predlazem da hitno trazimo prijem u sastav Evroazijske Unije ili Ruske federacije pa da onda uz pomoc ruskog oruzja i zastite oslobadjamo nasu silom okupiranu teritoriju.

FFW6aXkXEAInZ8T

Tema je autorska.
Opet si pijan.

Tolerišu mu se naslovi tema tipa: "Nafta besplatna za srbske naprednjake, a za pirgavce $50,000 po barelu!"
Pa i tebi tolerišu deset fake naloga sa minimum deset idiotizama dnevno sa svakog od tih naloga.
To mu dođe oko stotinak idiotizama dnevno, od jednog jedinog idiota.
Kolika vam je norma za sendvič ovih dana?
Opet gazda povećao normu?

Back