"Заокруживање" цена

Како када... Проба са картицом, не прође... Проба опет, поново није прошло... Узме другу картицу, није прошло, и поново... није прошло... И напокон извади 1000 / 2000 / 5000 да плати.
То уме да потраје.

Али је убедљиво најгоре писање чекова.
А знамо ко пише чекове...
Ja to stvarno retko viđam da se desi, a nije da pazarim po prodavnicama Vračara Historical

Ali nije mi problem da sačekam, neka ljudi plaćaju kako hoće, samo komentarišem da nije realno da plaćanje karticom ide sporije od brojanja keša.

A da, tu ima i ono jel imate 20 da vam vratim 100, pa onda ovaj traži, brlja po novčaniku...

- Nemam 20 ali imam 50, jel vam nešto znači
- Ne znači mi ništa...kreće da vadi kusur iz kase
-...u stvari, dajte, vratiću vam ovako
- Ne, ne čekaje, evo imam 20, ali sve sitno
- Superrrr...! dajte sve što imate :super:
(broji sitninu: jedan, dva, tri...)

:lol:

Sve plaćam mobitelom, plus što imam aplikacije svih trgovina u koje zalazim, pa mi račun dođe na mob u digitalnom obliku, tako da proletim kroz blagajnu. Ali sve da mi mobitel ostane bez baterije ili sl., kartica je u novčaniku.
Jednom se istina dogodilo da je pao sustav, a ja ni prebijene u novčaniku, od tada u njemu uvijek nosim tridesetak eura za zlu ne trebalo.

Ne mogu da ucestvujem u ovoj temi jer me gazda lopov naterao da sav novac drzim na karticama , bilo domaci bilo strani , naravno za pljacku na ulici uvek nosim sat i zlatan lanac, reko mi bosanac....tako da sam pokriven da ne poginem zbog para, osim ako me gazda sa ovim sprejem za kamiondzije je predozira...to sam video da rade po komsiluku , neki sprej, prsne i saceka par minuta i samo ljudi u kolima zakovrnu , zaspu, ja mislim na 40min...ne znam sta im rade , ali mogu da otvore auto i izdzepare ih na ulici hladno...dok spavac spava u kolima na ulici u BG...

Ali kome se zaliti kad su svi zauzeti demonstracijama....a Vucic uziva da ogoljuje kakav je narod blentavilo....pa mu i ne treba smetati, jos ce on nesto da iscacka da ukaze nama koji vidimo sta jos ima od blesavosti kod naroda...
Eto od pre pola meseca ja vidim da ne ebu crveno svetlo na semaforima...ako znaju da nema kamere, a meni je tu cudno ja sam mislio da na nekim raskrsnicama ima kamera....izgleda kao da ima jedna...ali nanjusili tipovi da ne radi ta jedna koja kao ima...vidi se stup na 50m od raskrsnice, ali ta kamera je za pokrivanje kuce zasticenog svedoka, jer tu postoji skloniste za zasticenog svedoka kuca, dve kuce...

Back