Zaokruzavanje novog svetskog poretka

Ne moraju, mogu reci:

- mi smo protiv maski jer ne verujemo da se odigrava prava pandemija (epidemija)
- maska sprecava pravilno disanje a pravilno disanje je osnova tehnike za spoznaju duha
- maske ugrozavaju zdravlje zbog vracanja ugljen dioksida u organizam
- zakonski imamo pravo po ustavu da ne nosimo maske
- maske opterecuju srce
- itd...
Povezani su sa drzavom ili nekim jos iznad tako da sta god da kazu neki pojedinci bi snosili posledice zbog takvih izjava koje upucuju vernicima kojih nije malo.
Evo ovaj svestenik prica protiv svih tih mera i cele situacije ali to je on kao pojedinac.

Mozes ti pojedinacno da kazes nesto protiv ali ako si na nekoj funkciji ne mozes tek tako da pricas sta mislis. Pricala je Nada Kostic da je 7 doktora sa VMA smenjeno jer su pricali protiv korone, jesu oni doktori ali opet nisu na nekoj poziciji. Ovako kad bi neko iz SPC izjavio nesto protiv ovoga odmah bi napravili frku jer njegova izjava moze da utice na milion ljudi. Prosto svi su oni u nekoj meri kontrolisani moze neko da kaze da su crkva i drzava odvojeni ali da bas crkveni poglavari mogu da rade sta god im padne na pamet to tesko.

Ti vidim i ne zna sta je satanizam kako to tebi objasniti.
Satanisti su oni koji su te zaveli pa tako razmisljas.
Ne moraju, mogu reci:

- mi smo protiv maski jer ne verujemo da se odigrava prava pandemija (epidemija)
- maska sprecava pravilno disanje a pravilno disanje je osnova tehnike za spoznaju duha
- maske ugrozavaju zdravlje zbog vracanja ugljen dioksida u organizam
- zakonski imamo pravo po ustavu da ne nosimo maske
- maske opterecuju srce
- itd...
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Ovoliku kolicinu gluposti odavno ne procitah...
Hvala cam,popravili ste mi raspolozenje.

Back