aleko
Primećen član
- Poruka
- 687
Da li je neko posetio ova ostrva? Ako jeste da li moze nesto da kaze o njima?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko posetio ova ostrva? Ako jeste da li moze nesto da kaze o njima?
![]()
Hmmm, uvazavam misljenje i iskustvo "Moderne Pevacice", ali ja imam sasvim drugacije vidjenje Zanzibara...
Ja mogu da kazem sve najbolje, mada ima loseg sveta kao i svugde, niti manje, niti vise, a sto se tice Islama, Budizma, Hriscanstva... moje iskustvo je da to nema veze sa kvalitetom ljudi i sredine.
Pitaj konkretno sta te interesuje, mi smo bili letos![]()
Islam nije "Al Kaida", to sto si ti bila "trn u oku" verovatno ima neke razloge, ako ne tebi onda obicnim stanovnicima koji imaju drugacije poglede, oblacenje, kulturu, ponasanje... od nas, te stoga se treba prilagoditi koliko je moguce njima, ali osim mrgudnog pogleda niko ti nece nista , ne racunam pritom na neki bolestan um koji ti je verujem poslao neko pretece pismo, sto ne treba pripisivati stanovnistvu prelepog ostrva Zanzibar. koji posecuje na desetine hiljada turista godisnje.
Onda bi ja dobro prošao tamo zato što ne verujem u boga.
Ја сам био кратко, свега 2-3 дана пословно и заиста је прелепо.
Море и плаже су екстра, хотели солидни, људи заиста љубазни, клопа сасвим добра (углавном морска храна и пилетина) и чини ми се да нема баш много криминала
С'обзиром да се Занзибар налази у Африци, некако је нормално да све врви од црнаца.....забринуо бих се да све врви од индијанаца или ескима.
А шта значи то "поштена девојка"
Ali ti crnci su odvratni, mislim da znas i sam. A postena devojka je neka devojka, poput mene.
Одвратни или не, у својој су кући.
а оно око поштене девојке ми није баш јасно?
Које су то карактеристике неке девојке који би је могле описати као "поштену"?
Pa, rekla sam neka poput mene. Lepa, plava i ljubazna.
Да ли си ти сигурна да си била баш у Занзибару?
Описала си моју колегиницу са којом са био тамо и дефинитивно смо наилазили само на пристојан свет.
E, vracaracc, bio si u Africi i znas veoma dobro o cemu pricam, nemoj da se ovde glupiramo. Ja sam bila u mnogo boljoj poziciji nego ti i koleginica zajedno, jer moja majka ima hotel na Zanzibaru, pa sam se opet lose provela, jer nisu nimalo pristojni. Nije ceo Zanzibar to sto se svrckas po Ston Taunu. Celo ostrvo odzvanja zavijanje onih muslimana. Obavezno se naglasi kako su belci odvodili robove iz Afrike, a niko ne spominje, da su trgovinu robljem iz Afrike zapoceli Arapi i da je sultan bio jedan od najvecih izovznika. Ja sam jednom otisla u Anglikansku crkvu tamo, jer sam htela da idem na sluzbu, posto sam pobozna, a nema pravoslavnih crkava. Znas li zasto?
У ком си ти Занзибару била?
Тамо долази гомила туриста и колико се не варам сви су веома задовољни и враћају се а једни од најчешћих туриста који тамо летују су израелци а чак ни они тамо немају никакав проблем......само га изгледа ти имаш.
Да ли си се запитала зашто?
Bila sam na oba ostrva. Naravno da dolazi gomila turista, zato moja mama i ima hotel tamo.Kada putujem u neku zemlju, ja ne idem samo da razgledam lepe stvari, vec zelim da se upoznam sa kulturom i zivotom stanovnistva. Mene ne interesuju umivena lica tih musavih crnaca, koja se keze pokazujuci zute zube, koji su beli, jer im je lice toliko prljavo da u kontrastu daju belu boju. Idem da bih upoznala tu zemlju i njihov nacin zivota. Ako si bio tamo kao sto kazes, znas da se tamo redovno desavaju otmice automobila i kradje. Jednu nasu prijateljicu, koja je Engleskinja napao je neki crnac, koji ima oko 70 godina, jedva se odbranila. Pokusao je da je siluje, a onda, kada je zvala policiju, ispalo je da je on trazio milostinju. On treba da vodi racuna da nisu svi primitivni kao on i da neki ljudi zaradjuju za svoj zivot. U okviru hotela sam se super provela, ali da sedim u 4 zida i da se dobro provodim mogu i u Beogradu.
Да је тако као што покушаваш да на представиш, на Занзибару не би ни било туризма.....Радије се запитај у чему је твој проблем, зашто све видиш негативно и зашто ти све смета.
Да је тако као што покушаваш да на представиш, на Занзибару не би ни било туризма.....Радије се запитај у чему је твој проблем, зашто све видиш негативно и зашто ти све смета.
Turizam cveta na 5 kvadratnih kilometara, probaj malo da prosetas van centra Ston tauna, pa ces da vidis, kako cveta turizam. Znas i sam kako je kada otputujes negde van centra u Jo-burgu ili Pretoriji. Isao si u Soveto?
Ja vidim sve negativno? Sve mi smeta? Meni je klima super. Hoteli su super, ali islam i crnci - to mi je grozno i posebno to naglasavanje da su belci krivi zbog ropstva, a oni sami su krivi, jer su njihove glupe poglavice prodavale njihove pretke, a oni su sada ljubomorni, jer i njih nisu prodali u Ameriku. Ma, crnci su mi uzasni.
Ja Afriku obozavam, to sam vec sto puta rekla. Prelep je kontinent. Sve bi bilo predivno samo da nema tih musavih crnaca.