Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zanošenje pri hodu i nestabilnost.. Da li je normalno?
Već mjesec i po dana osjetim te tegobe. Imala sam stresova pa me zanima da li je to psihički ili slabo srce npr pošto sam guglala.. Ne mogu pravo da hodam, već me zanosi lijevo desno i osjećam se čudno, kao da ne znam gdje se nalazim
Već mjesec i po dana osjetim te tegobe. Imala sam stresova pa me zanima da li je to psihički ili slabo srce npr pošto sam guglala.. Ne mogu pravo da hodam, već me zanosi lijevo desno i osjećam se čudno, kao da ne znam gdje se nalazim
Naravno, kod ljekara pa da se ne nagađa. Ali i ja imam slične tegobe već veoma dugo. Ono što znam je da imam povišen pritisak, slabu cirkulaciju u vratnom dijelu kičme i još nekih tegoba. Pa sad od čega mi je to zanošenje u hodu nisam sigurna, ali kako sam sama došla do zaključka ipak je vratni dio kičme problem.
Naravno, kod ljekara pa da se ne nagađa. Ali i ja imam slične tegobe već veoma dugo. Ono što znam je da imam povišen pritisak, slabu cirkulaciju u vratnom dijelu kičme i još nekih tegoba. Pa sad od čega mi je to zanošenje u hodu nisam sigurna, ali kako sam sama došla do zaključka ipak je vratni dio kičme problem.
Vecinom je problem kada je slab protok krvi u glavu,zbog vratnih problema,znaci mozak nema dovoljno krvi i kiseonika i zato dolazi do tih problema sa zanosenjem.Mada moze biti i problem sa trecim uhom,t.j. centrom za ravnotezu.
Ja bih rekla da povisen pritisak s tim problemom nema stvarno nikakve veze.
Samo vratni prsljenovi i srednje uho ( centar za ravnotezu) ,a to se uspesno resava
vezbama, nikako lekovima.
Nije to dobro. To je simptom mozdanog udara. Napravite mr mozga. Slabo srce je nesto drugo. Kratko disanje bolovi u lijevoj ruci,mucnina i omamljivanje