ZANIMLJIVOSTI

POJEO SREĆKU OD 10.000 FUNTI

v162056p0.jpg

Putnik u avionu kompanije "Rajaner" pojeo srećku kojom je osvojio 10.000 funti.
Neimenovani muškarac putovao je "Rajanerom" iz Krakova do Derbija u Velikoj Britaniji. U avionu je uz obrok dobio i srećku, i "ogrebao" 10.000 funti. Međutim, razbesneo se kada mu je osoblje saopštilo da će morati da sačeka da primi nagradu, jer u avionu nemaju dovoljno keša da mu odmah isplate dobitak.

Muškarac se iznervirao, pocepao srećku i pojeo je, što znači da više nema prava na nagradu, a novac će otići u dobrotvorne svrhe.

"Stjuardese i putnici pokušali su da ga spreče, čak su mu nudili neke od naših poslastica, ali je ipak odlučio da pojede loz", saopštio je portparol "Rajanera" Stiven Meknamara.

Aviokompanija na Internetu traži od putnika da glasaju za humanitarnu organizaciju kojoj bi novac trebalo da ode.

Postala baka u 29 godini

baka_250_170.gif

Giulia Elia (29) iz Napulja rodila je Annu dok je imala samo 15 godina. Nedavno je postala baka, i to jedna od mlađih u Europi, piše njemački Bild. Njena 14-godišnja kći na svijet je 30. siječnja donijela djevojčicu Luciju.

- Znam kako je teško biti mlada majka, zbog toga sam željela drugačiju budućnost za svoju kćer - kaže mlada baka. Ipak dodaje da se nakon šoka potpuno pribrala.

- Prošlost se ponovila i za svoju će se unuku brinuti kao da mi je druga kći - ispričala je za njemačke novine Giulia. Otac djevojčice, Antonio (18), doselio se u Giulijinu kuću kako bi se nakon škole mogao brinuti za kćerkicu. Mlada majka Anna prekinula je školovanje. Najmlađa baka, prije više od desetak godina, postala je 26-godišnjakinja iz Velike Britanije. Njena maloljetna kći (12), na iznenađenje cijele obitelji, rodila je dijete.

- Moja djevojčica se bila malo popunila, ali nismo očekivali da bi mogla biti trudna. To nam nije bilo ni na kraj pameti, pa ona je još dijete - rekla je tada najmlađa europska baka, koja još i danas drži taj rekord.

Dodala je kako je ostala šokirana te kako je umalo udarila bolničara shvativši da njena djevojčica zaista rađa. Ipak, ugledavši svoje malo unuče, zaboravila je na stres koji joj je zadala njena maloljetna kći.

Muškarac sa najvećim grudima na svijetu!

- Kineski farmer Feng Guo već nekoliko godina odlazi od bolnice do bolnice tražeći pomoć kako bi pronašao način da mu odstrani ogromne grudi. Doktori još nisu pronašli razlog nenormalnom rastu grudi, niti rješenje kako bi mu pomogli.

"Prije desetak godina grudi su mi počele rasti. S obzirom da sam farmer i da sam radio teške i zahtjevne poslove nisam mnogo pažnje pridodavao tome jer sam mislio da je riječ o mišićima. Međutim, u posljednjih nekoliko godina moje grudi su sve veće i veće zbog čega sam potražio pomoć doktora", izjavio je nesretni Feng Guo.

Feng je očajan jer njegove grudi ne prestaju rasti, a njegove sumnje da mu doktori ne žele pomoći sve su čvršće, jer smatra da ga smatraju medicinskim fenomenom.
boobs1_682_1013039a.jpg

"Guo je muškarac u svakom pogledu ukoliko izuzmemo njegove ogromne grudi. Radili smo niz testova i pretraga i nismo ništa pronašli u njegovoj krvi. Pretpostavljamo da se radi o masnom tkivu", kazala je doktorica Zhang Lilan dodajući kako se "zasigurno ne radi o tumoru", prenosi "The Sun"

Vozio sa 4,04 promila alkohola u krvi

27608_3_f.jpg

Prijepolje - Marko R. (23) iz Prijepolja kažnjen je sa 50 dana zatvora, 16 kaznenih poena i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom B kategorije jer je vozio sa 4,04 promila alkohola u organizmu.

Pijani vozač kažnjen sa 50 dana zatvora

On je uhvaćen tokom pojačane kontrole saobraćajne policije u Prijepolju tokom uskršnjih praznika, a policajci su se šokirali kada je alkometar pokazao količinu alkohola u krvi. Lekari u Prijepolju kažu da je prava sreća da je Marko R. uopšte živ jer svako ko u krvi ima od 3 do 4,5 promila alkohola obavezno pada u alkoholnu komu. Od 4,5 do 5 promila je smrtonosna doza jer tada dolazi do paralisanja centra za disanje u mozgu i kolapsa kardiovaskularnog sistema. Od početka primene novog zakona o bezbednosti u saobraćaju na zatvorske kazne već je osuđeno nekoliko vozača koji su u krvi imali više od 4 promila alkohola.

Tarzan S. (37) iz knjaževačkog sela Minićevo početkom marta ove godine uhvaćen je kako vozi „zastavu 101“ sa 4,55 promila alkohola u organizmu. Dve nedelje kasnije u Sremskoj Mitrovici saobraćajna policija na trežnjenje u stanicu privela je Dobrivoja Lj. (49), koji je vozio motor sa 4,05 promila

Back