A gde si ti to videla da ne vređa?
Ja bih ubila postavljače takvih tema, još više (bih ubila

) one koje postavljaju o ženama i novcu.
I masa ženskog sveta je hiljade postova ostavila raspravljajući se i ubeđivajući.
A onda, shvatiš da je nemoguće ubediti nekog u suprotno i onda odustaneš. I uvek se jave nove forumašice koje odgovaraju. Cilj takvim temama i jeste da iznerviraju suprotan pol (ima slučajeva gde i ženske osobe otvaraju teme sa ciljem da degradiraju muški pol).
Zato takve teme ja više ne otvaram, tj. čitam.
A što se tiče ove teme-ne vidim zašto je izvrnuto ruglu iskazivanje stavova-pa to i jeste diskusija.
Možda si otvarala pogrešne teme, jer ima brdo onih koje su postavljene iz dosade, zbog čata, sa namerom da vređaju, provociraju...
A ima i dosta kvalitetnih, gde se može nešto fino i pročitati.
Plus, svaka tema je prežvakana milion puta, i verujem da većina da zna gde je prvi put odgovorila na tu temu, samo bi kopirala taj odgovor na sledeću sa istim sadržajem.
Besides, ako su ti većina tema u istom fazonu, otvori ti neku koja neće biti, sigurna sam da će biti i odgovora koji neće biti u istom fazonu.
I samo da znaš, nije lepo što si otvorila ovu temu, jer ne možeš ti kao jedna da sagledaš čitavu situaciju, možeš negde da napišeš svoje mišljenje, ali da otvaraš diskusiju, koja će sigurno, a kao što vidim i jeste, da se pretvori u raspravu, je besciljno, to ti je do sada nadam se, već jasno.
Ako si htela da nas navedeš da dajemo kvalitetnije odgovore, mogla si da kreneš da odgovaraš na teme (kvalitetno, ili bar ne onako kako smatraš da većina odgovara) pa bi možda neko i sledio tvoj primer.
This is just not the right way.