- Poruka
- 69.367
Мислим да треба да имамо једно место за објављивање званичних докумената из ове области.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaki poso za ministarstvo!Мислим да треба да имамо једно место за објављивање званичних докумената из ове области.
Pogledajte prilog 944377
А за кога, ако не за министарсто, ако локална власт не види другачије решење сем расељавање села , напуштање друма и његово скретање да би се обишло то место?kaki poso za ministarstvo!![]()
![]()
a vala nisu ni danas bistriji.А за кога, ако не за министарсто, ако локална власт не види другачије решење сем расељавање села , напуштање друма и његово скретање да би се обишло то место?
A за тебе је изгледа доказ "бистрине" вера у дијалектички материјализам.a vala nisu ni danas bistriji.![]()
ako malo pazljivije osmotris danasnju `gospodu`, pomenutu filozofiju (nelecenu) ces upravo u njima ocitati...A за тебе је изгледа доказ "бистрине" вера у дијалектички материјализам.
Немој одмах да се трзаш . Не мислиш ваљда да та "господа" коју си поменуо има било шта , а најмање позитивно у вези са предањем и чувањемako malo pazljivije osmotris danasnju `gospodu`, pomenutu filozofiju (nelecenu) ces upravo u njima ocitati...
ja sam vise sledbenih sekte hriscanskih biciklista, onako kako je Svetislav Basara to upisao u svom romanu slicnog naziva s kraja `80ih.![]()
pa nista drugo sem toga i nisam rekao..Немој одмах да се трзаш . Не мислиш ваљда да та "господа" коју си поменуо има било шта , а најмање позитивно у вези са предањем и чувањем. Они су прави и најбољи пример искључивости и гађења јер им је то много " сељачки".