Zanimljiva tema

mene uglavnom gore opisane sitnice zaista ne nerviraju, ali pms je cudo, napravi netrpeljivog, dzangrizavog monstruma od mene.
nekad pokusavam da ne reagujem, na vreme se zaustavim i kazem u sebi "smiri se, ne vileni, to je samo pms", ali nekad ne pomaze nista :sad2:

Ja jos nisam u punom jeku pms-a...
Posvadjamo se svako jutro cisto rekreativno... I sinoc dok smo isli na posao... Ali inace je sve ok... :lol:

Danas me iznervirala samo jedna ludaca, obilazi kamion, ja iza nje i debilka glupa usporava , umesto da da gas. A u susret ide kamion... Toliko je usporila jedva obisla, jedva sam se ugurala izmedju nje i kamiona... Debilka retardirana... Glavom bi joj lupala po soferki da mi je bila tog momenta blizu... :lol:

Ja jos nisam u punom jeku pms-a...
Posvadjamo se svako jutro cisto rekreativno... I sinoc dok smo isli na posao... Ali inace je sve ok... :lol:

Danas me iznervirala samo jedna ludaca, obilazi kamion, ja iza nje i debilka glupa usporava , umesto da da gas. A u susret ide kamion... Toliko je usporila jedva obisla, jedva sam se ugurala izmedju nje i kamiona... Debilka retardirana... Glavom bi joj lupala po soferki da mi je bila tog momenta blizu... :lol:

preteknes je, otvoris vrata, uzmes kljuceve bez rijeci dok se ne snadje i bacis u shaht. nisam jednom to uradio

- - - - - - - - - -

pa onda nek vozi dje oce....

E, kod mene je to kako kad. Nekad ništa, nekad sam ucviljena sa nekim morbidnim mislima koje nemam pojma odakle mi (jednom sam čak samoj sebi zveknula šamarčinu da se priberem), nekad sam kao furija besna... Ono što je stalno maltene jeste da sam pospana, kilava, enormno gladna. Ovo drugo varira. :lol:

:malav:

PMS

Da li ga teze podnosite vi same ili vasa okolina?

I prigodna pesmica, samo veselo

:hahaha: :klap:
Ja tu imam sreču prem da sam okružen non stop sa "ženicama" i ženama :zkez:
I dobro je što je tako, , kakav ja imam kratak fitilj i kako se lako prenosi na mene tudje raspoloženje i osećanja.:dash:
Pored odličnog klipa, evo još par prikljupljenih stvar od ljudi koji dele tu muku i :D
http://fs1.****************/images/171112/okaeid2z.jpg
Zenski PMS je varijacija od nežnog labuda do histeričnog idiota, pa joj se čas mazi, čas joj se repetira pištolj!
Kad je zena u PMS-u recite joj da je lepa! Ako pocne da se dere, dobacite joj cokoladu s pristojne udaljenosti!

Back