Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.277
Sad se ja brinem što mene svašta nešto nervira vam pms-a.![]()
Je l voliš muža ili ne?
Ja sam ga prekomerno volela, da ne kažem davila i gušila, da je on mene toliko smarao provrištala bih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad se ja brinem što mene svašta nešto nervira vam pms-a.![]()
Je l voliš muža ili ne?
Ja sam ga prekomerno volela, da ne kažem davila i gušila, da je on mene toliko smarao provrištala bih![]()
PMS
Da li ga teze podnosite vi same ili vasa okolina?
I prigodna pesmica, samo veselo
Ja jos nisam u punom jeku pms-a...
Posvadjamo se svako jutro cisto rekreativno... I sinoc dok smo isli na posao... Ali inace je sve ok...
Danas me iznervirala samo jedna ludaca, obilazi kamion, ja iza nje i debilka glupa usporava , umesto da da gas. A u susret ide kamion... Toliko je usporila jedva obisla, jedva sam se ugurala izmedju nje i kamiona... Debilka retardirana... Glavom bi joj lupala po soferki da mi je bila tog momenta blizu...![]()
Pretekla sam je i usput psovala... Zurila sam po decupreteknes je, otvoris vrata, uzmes kljuceve bez rijeci dok se ne snadje i bacis u shaht. nisam jednom to uradio
- - - - - - - - - -
pa onda nek vozi dje oce....
PMS
Nikada nisam osetila PMS. Ni fizicki u smislu bolova niti u promeni raspolozenja. Najozbiljnije.
Di da ga osetis kad si dobila menstruaciju prvi put prosle godine ... Crno dete![]()
PMS