zanimljiv test licnosti...

koji sok ce uzeti?

• Ukupno glasova
    44
  • Anketa je zatvorena .
rile_laki_oblak:
jer kad bananamen popije domacu sljivu, dogadja se neverovatna promena... ode posle na sabor, pa pod sator i onda, onako u svojoj odori, pocne da se nabacuje pevaljki koja je u semi sa basistom... basista provali i pogleda banananamena i onda banananamen ustane i kaze mu: sto me gledas tako krivo, a? a onda skoci i bubnjar i krene opsta sorka... a, gazda satora dodje kod harmonikasa i kaze: sviraj valcer... valcer... umrtvi g****...
ozbiljnooooo? ;p

od kajsije, zato što bananamenu najviše od svog voća prija banana, a od tri ponuđene voćke kajsija joj je najsličnija, po ukusu, ima i taj gusti, mesnati ukus...

mada, ako bananamen može da dobije hiperbananozu, onda mu je bolje da izbegava slične voćke. u tom slučaju bolje da uzme sok od višnje. zašto ne od jabuke? pa, sok od jabuke je žut, kao i banana, a od višnje nije, tako da se od ove tri voćke višnja najviše razlikuje od banane. mada, opet, ako bananamen želi da ide na sunčanje i da dobije lepu boju, bolje da izabere sok od kajsije. ali, bananamen ne skida svoje odelo, pa ni ne može da se sunča? ili skida :-?

Gljiva zjalelovka:
kako je meni smijesno da se kaze da tri soka STOJE na stolu...i mashu rukicamaaaaaaaaaa :smile:
...odgovor ne znam...
....kako da uzme sok, kad banananamen ne postoji ?
...ili postoji...

Postoji:-) .Posto Bananamena poznajem licno i personalno mogu da dam pravi odgovor.Banamen ce sve to smuckati i napraviti multivitaminski napitak od koga ce moci duze, brze , bolje da leti.Isto tako ce mu napitak pomoci kada legne u krevet sa Bananamenicom.

Back