zanimljiv sajt

• Začetnik teme Začetnik teme nenad78
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo ti je greska.Tamo pise osoba koja je prevarant Kirka i koja prepisuje sa drugih sajtova.I zasto pozivas ljude da idu na taj sajt.Samo ce pogresno nauciti.
Idite na sajt gde su pravi astrolozi Argus, Milekic, gde odgovaraju na vasa pitanja.Imate forum
www.astro-art.net

Nije mi jasno zashto tako sarkastican odgovor? :shock: Ja sam samo dobronamerno hteo da ishvalim sajt koji je jako dobar i moram priznati mnogo bolji od mnogih drugih na nasim prostorima, a tema astrologija je tamo jedna od mnogih, a ko je Kirka, ja stvarno ne ulazim u to niti me zanima... :roll:

Što se tiče tehničkog rešenja prvi sajt je jako loš,inače bi ga češće posećivao, a ovaj drugi je stvarno fantastičan i može zaista nešto i da se nauči.

Slazem se prvi sajt o astrologiji je los sto se tice kvaliteta.Teme pisu neupucenji ljudi u astrologiju.Samo zamajavanje i prepisivanje sa drugih sajtova.Licno znam neke, i jako sam razocarana da priuceni ljudi su moderatori na astrologiji.
A sto se tice sajta, koji toplo preporucujem www.astro-art.net odnosno njihov forum , tu pored odlicnih astrologa odgovaraju Argus, Milekic(najbolji astrolozi u Srbiji i crnoj Gori)..

Ne znam, cybercity.co.yu je extra dobar sajt ali koliko ja vidim tamo nije presudna astrologija. Tehnicki gledano sajt je prva liga i ima cak i previse stvari, za dizajn svaka cast! A ovaj drugi sajt je jako dobar astroloski sajt koji ljubitelji ove teme treba definitivno da posete. :D

Back