Sa kartama poznatih ličnosti, pretrazivačem biografija i sinastrijom sa njima!
Ja se za sada najbolje slazem sa robbie williams-om
Javite rezultate
)
www.astrotheme.fr

www.astrotheme.fr
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DjuraMornar:Sajt uopste nije glup....Jer mozes stosta da naucis ,upravo posmatrajuci karte poznatijih licnosti koje vise nisu zive ili jesu,znajuci nnjihov put , neki su imali zaista tezak zivot ,neki nasuprot tome....
To je jedini nacin da nesto naucis ,ako te to uopste zanima....a ti ocigledno nisi taj tip niti ti je stalo do astrologije kao o necemu sto bi mogla nauciti vec samo povrsno posmatras stvari zeleci svoju natalnu i verovatno detaljno objasnjenje iste.
To je ok, ali ne moj da lupas ovde kako je nesto glupo ako poima nemas.
DjuraMornar:Sajt uopste nije glup....Jer mozes stosta da naucis ,upravo posmatrajuci karte poznatijih licnosti koje vise nisu zive ili jesu,znajuci nnjihov put , neki su imali zaista tezak zivot ,neki nasuprot tome....
To je jedini nacin da nesto naucis ,ako te to uopste zanima....a ti ocigledno nisi taj tip niti ti je stalo do astrologije kao o necemu sto bi mogla nauciti vec samo povrsno posmatras stvari zeleci svoju natalnu i verovatno detaljno objasnjenje iste.
To je ok, ali ne moj da lupas ovde kako je nesto glupo ako poima nemas.
Probaj sa ovim linkom. http://www.astrotheme.fr/en/index.php Vodi direktno na stranicu, ali ovaj put na engleskom jeziku i uopste ne ucitava dugo (za razliku od te francuske verzije)Neptunijanka:Ja nikako ne mogu da udjem na sajt! Stranica se otvara citavu vecnost i nista!
Astral-Blade:Probaj sa ovim linkom. http://www.astrotheme.fr/en/index.php Vodi direktno na stranicu, ali ovaj put na engleskom jeziku i uopste ne ucitava dugo (za razliku od te francuske verzije)
DjuraMornar:
DjuraMornar:Da da ...i mislila sam da je to .....samo u tom slucaju ne znam kako da posmatram Jupitera.......kao planetu koja je u sestoj pa ima to znacenje i odnosi se na simboliku seste ili ipak gde je zapravo polozen ,tj. u petoj...
E to me buni...