ZANIMLJIV ASTO SAJT

• Začetnik teme Začetnik teme Cream
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sajt uopste nije glup....Jer mozes stosta da naucis ,upravo posmatrajuci karte poznatijih licnosti koje vise nisu zive ili jesu,znajuci nnjihov put , neki su imali zaista tezak zivot ,neki nasuprot tome....
To je jedini nacin da nesto naucis ,ako te to uopste zanima....a ti ocigledno nisi taj tip niti ti je stalo do astrologije kao o necemu sto bi mogla nauciti vec samo povrsno posmatras stvari zeleci svoju natalnu i verovatno detaljno objasnjenje iste.
To je ok, ali ne moj da lupas ovde kako je nesto glupo ako poima nemas.

DjuraMornar:
Sajt uopste nije glup....Jer mozes stosta da naucis ,upravo posmatrajuci karte poznatijih licnosti koje vise nisu zive ili jesu,znajuci nnjihov put , neki su imali zaista tezak zivot ,neki nasuprot tome....
To je jedini nacin da nesto naucis ,ako te to uopste zanima....a ti ocigledno nisi taj tip niti ti je stalo do astrologije kao o necemu sto bi mogla nauciti vec samo povrsno posmatras stvari zeleci svoju natalnu i verovatno detaljno objasnjenje iste.

Tako je Djuro, objasni ti njima! Idem sad da vidim sajt ;)

DjuraMornar:

Ja sam rekla da se meni TAJ ali baš taj sajt ne svidja. Eto meni on nije baš najbolji
izbor. Ima toliko drugih astroloških sajtova gde još svašta može da se nauči što me
zanima, i ti pojma nemaš koliko ih ja posećujem već dugo...i šta znam.. Ne vidim
razlog tvog napušavanja...zaobidji me... :!:

Ja takodje pretražujem na netu različite astro teme jako dugo, možda sam post napisala malo blesavo, daleko od toga da je sinastrija nešto fascinantno na njemu (uostalom ovaj forum ima i zabavan karakter), ali koga zanima kakvi su natali nekih istaknutih ličnosti, a i poznati astrolozi ih često obradjuju kao temu uporedjujući ono što je javnosti poznato sa kartom tako da to ne moze da ne bude edukativno, pogotovo što sam ga tek skoro otkrila a čitam razne odavno za koje svi ovde sigurno već znaju....

Djuro drago mi je da ti se svidja :)Pozz

ps. jeste videli da su uvrstili i Bebi Dol

Ej,evo je moja....znas sta mi je cudno ovde....jupiter mi je fakat u petoj kuci a Mesec na MC-u ipak u devetoj,medjutim kada kliknem na da vidim aspekte Jupitera ,kaze da je on u sestoj kuci a mesec npr u 10toj....hm....?Program valjda takav...,ili...

Ne znam šta bi tačno moglo biti u pitanju meni je tačno uradio, a još je čudnije
što na ovom tvom prikazu tačno pokazuje mesec u IX i jupiter na kraju pete (obrati pažnju na ove crne strelice koje označavaju poč. i kraj polja) tako da možda treba da proveriš da li si ispravno unela podatke naročito grad ne znam šta drugo bi moglo biti u pitanju ?? sad sam proverila sta radi sa mojom sve je ok izuzev malenih odstupanja u sekundama ....

Pa ne,tu kartu mi je iuradio taj program...i ona je ok....sve je ok ,samo u onom momentu kada hocu da pogledam aspekte koje pravi recimo Jupiter( iako ih napamet znam ,ali eto volim da virnem ponovo ;O) tamo mi pokazuje Jupiter VI kuca....?? I meni je upravo to bilo cudno sto na grafickom prikazu jasno pokazuje jedno a na textualnom nesto drugo....hm...

DjuraMornar:
Ej,evo je moja....znas sta mi je cudno ovde....jupiter mi je fakat u petoj kuci a Mesec na MC-u ipak u devetoj,medjutim kada kliknem na da vidim aspekte Jupitera ,kaze da je on u sestoj kuci a mesec npr u 10toj....hm....?Program valjda takav...,ili...

Pa zaro sto ti je valjda jupiter na kraju V kuce pa se vec na pragu VI , i racuna se tako kapis ;)

Da da ...i mislila sam da je to .....samo u tom slucaju ne znam kako da posmatram Jupitera.......kao planetu koja je u sestoj pa ima to znacenje i odnosi se na simboliku seste ili ipak gde je zapravo polozen ,tj. u petoj...

E to me buni...

DjuraMornar:
Da da ...i mislila sam da je to .....samo u tom slucaju ne znam kako da posmatram Jupitera.......kao planetu koja je u sestoj pa ima to znacenje i odnosi se na simboliku seste ili ipak gde je zapravo polozen ,tj. u petoj...

E to me buni...

Pa u to je uvek dilema u takvim slucajevima. Ako ti je jupi blizu VI samo par stepeni onda se gleda slobodno kao da je u VI, ali ako je veci orbis malo veci, pa nije ni tamo ni tamo vrsice neki svoj uticaj i na ovu i na onu kucicu :-D

Back