Zanimanje

gost 351128

Domaćin
Poruka
4.973
Ajde da obnovimo gradivo. Recimo da imate završenu neku veću školu, da li može da vas zanima neki komunalac ili vodoinstalater? ili u obzir dolaze samo oni sa diplomom?
može i obrnuto da gledamo

Ajde da obnovimo gradivo. Recimo da imate završenu neku veću školu, da li može da vas zanima neki komunalac ili vodoinstalater? ili u obzir dolaze samo oni sa diplomom?

Može, zašto da ne.
Zanatlije mogu da imaju životno iskustvo i da dobro zarađuju :mrgreen:

Šalu na stranu, zaista mislim da bi funckionisalo.

- - - - - - - - - -

vodoinstalater uvek... i tako samo neka poplava kod mene..
shto verbalna
shto od drugih sorti

Pa da, nema sumnje zašto ćesto dolazi :tajna:

Ja se nikad nebi zabavljala sa muškarcima koji su studirali . Dok sam bila mlada i lepuškasta jedan tip me vio , koji faks je imo nemam pojma al je vazda na njemu bilo odelo i bela košulja znam da je radio u kancelarije jedne banke i jedva sam se rešila njega , svaki dan je dolazio i pito da izađemo kod žabara preko puta na kafu ...

Nisam htela.

Svak nek se drži sloja kojem pripada .

vodoinstalter i komunalac su dve razlicite stvari,vodoinstalater ti je prosecno zanimanje,cak neki imaju i vecu platu od drzavnih sluzbenika.....kontam ja tvoje pitanje al ti pogresna postvaka....

ja sebe ne bi volela ako se nisam dovoljno borila za nesto vise... a cisto sumnjam da je komunalac osoba koja je iskoristila svaku priliku u zivotu,al mu se tako zametnulo...a sto se tice vodoinstalatera to mi je normalan posao kao i automehanicar i slicno,i meni je to sasvim ok...
ako je neko borac,zanimljiv i pametan i imas sta s njim da pricas,tj ima sirinu why not..?

Valjda to zavisi od osobe, da li bi taj sa nizom skolskom spremom mogao da proguta fakultetsku diplomu svog partnera.

Bila sam pre x godina sa tipom koji je imao samo srednju, a ja tada zavrsavala faks i njemu je to poprilicno smetalo...

Naravno, zanimanje nema nikakvog znacenja bar za mene.Mada poznajem masu ljudi Koji padaju na titule i Koji se druze samo sa onima Koji imaju neki vislji polozaj. Mislim snobova ima svuda :)

Ja se nikad nebi zabavljala sa muškarcima koji su studirali . Dok sam bila mlada i lepuškasta jedan tip me vio , koji faks je imo nemam pojma al je vazda na njemu bilo odelo i bela košulja znam da je radio u kancelarije jedne banke i jedva sam se rešila njega , svaki dan je dolazio i pito da izađemo kod žabara preko puta na kafu ...

Nisam htela.

Svak nek se drži sloja kojem pripada .

pa sa kim si se zabavljala?sa cistacem ulice :hahaha:

Ja od skole imam zavrsenu srednju trgovacku ili prostije receno - nista.
A to da li ona ima diplomu ili ne,da li je zavrsila 3 razreda ili 3 fakulteta bi mi bilo bitno isto kao,od prilike,da li ima mladez na levom guzu ili ne.

Nije bitno zanimanje, bitna je ljubav.
Ako ne mogu da funkcionisem sa devojkom to nece imati veze sa nasim obrazovanjem vec sa nasim karakterima.

Ne ispunjava svaki rad coveka, nekada mi je lepse kada provedem dan pored mesalice za beton nego da crtam par sati.

- - - - - - - - - -

Diploma nije garancija pameti, ni materijalnog statusa.

Nemam repku da ti dam.
Zasluzila si i slazem se sa ovim.

:) Nije bilo toliko dramatično

Moras priznati da ako doktor ima pored sebe frizerku nešto sa njim nije uredu ...ili je perverzna ili dominantan pa traži više otirač koji pristaje na anal .

Paranormalna, licno ne mislim da je doktor nesto visi i bolji polozaj od frizera. I medju doktorima moze biti i ima caknutih i alkoholicara itd., vec je poenta to sto medju frizerkama mozda ima zena koje ne znaju da je Kip slobode u Njujorku.:confused:

Ako bi frizerka bila bas dobro informisana i imala neko solidno osnovno obrazovanje i ako je kvalitetna po osobinama nikakva prepreka mi ne bi bila da takvu osobu smatram zanimljivom za prijatelja ili nesto vise.

Paranormalna, licno ne mislim da je doktor nesto visi i bolji polozaj od frizera. I medju doktorima moze biti i ima caknutih i alkoholicara itd., vec je poenta to sto medju frizerkama mozda ima zena koje ne znaju da je Kip slobode u Njujorku.:confused:

Ako bi frizerka bila bas dobro informisana i imala neko solidno osnovno obrazovanje i ako je kvalitetna po osobinama nikakva prepreka mi ne bi bila da takvu osobu smatram zanimljivom za prijatelja ili nesto vise.

Ona ne može biti toliko dobro informisana kao što je on i sredina u kojoj se on kreće vazda bi se našao neko ko se podsmeva toj ženi i toj vezi

Nemoj se zavaravati dok je on ebendisao Gete i Šilera ona je prala glave i stavljala viklere i to je činjenica .

I medju doktorima ima onih koji ne znaju da je Kip slobode u Njujorku. Ja ne znam mnoge stvari iz opste kulture vezano za to gde je sta jer me jednostavno ne interesuje.

E da, sad se setih... Javio mi je jedan eminentni forumas na pp pre nekog vremena... I krene klasika video moju fotku, jao kako sam lepa, cita moje postove, ajde sto sam lepa nego imam i mozga, pametna, jao sve super... I dodjemo do toga gde radim... I ja mu kazem da treniram konje (sto jeste tacno ali to mi je dodatni posao)... I tip ladno "molim :eek: Zar ti nemas fakultet" Kada se nisam sa stolice prevrnula :rotf: Posle toga je malo utanjio javljanje...

Ona ne može biti toliko dobro informisana kao što je on i sredina u kojoj se on kreće vazda bi se našao neko ko se podsmeva toj ženi i toj vezi

Nemoj se zavaravati dok je on ebendisao Gete i Šilera ona je prala glave i stavljala viklere i to je činjenica .

Saiciro Honda je najsrecniji bio kada se umaze uljem u radionici dok je popravljao motore.
Covek je osnivac korporacije Honda koja proizvodi motocikle, automobile, robote...

Mozda nju ispunjava taj posao i srecna je zbog toga.

Može da me zanima, mslm nije lošija ***** nit manje prijatno u njenoj blizini ako ima nema fakultete, ali za bilo kakve ozbiljne kombinacije se ne izmotavam, ja osnovna, one te velike škole - ne ide, pogotovu što je i pomenuti komunalac u odnosu na mene gospodin čovek, stalan posao, državna firma... U principu, ko i sve ostale razlike među družbenicima, dok im ide dobro zajedno na sva zvona vidite kako mi možemo i pored __________ (dopisati prema potrebi), kad krene loše to prvo potežu da prebace jedno drugom, kao i za pravdanje pred trećima što je puklo.

Paranormalna, dovoljno joj je da procita jednu ili par enciklopedija i stize ga po znanju.
Bubanje za ocenu i pamcenje sto vise cinjenica nisu nedostizni.
Dovoljno je da redovno cita neke kvalitetne novine i niko se ne bi osecao da je apsolutno dominantan.
Glavna stvar je da je osoba kao osoba vedra, pozitivna, da odgovara po tome i da je mentalno zdrava naravno.

Back