- Poruka
- 98.699
Па јесте, у праву си. Нема свако ни храбрости да визуелно искочи.
pa da, eto ja se jos uvek secam devojke koja je '89. imala kratku kosu ofarbanu kao leopard... lepa kao lutka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па јесте, у праву си. Нема свако ни храбрости да визуелно искочи.
pa da, eto ja se jos uvek secam devojke koja je '89. imala kratku kosu ofarbanu kao leopard... lepa kao lutka![]()
Гле, то још нисам видела.
На мом факсу је било много занимљивих фаца. Тих осамдесетих.
Zar vam neide na živce čupanje obrva (i ostalih dlaka pošto vi to volete ) turpijanje, lakiranje , feniranje i sminkeraja. ...
Da li nekad maštate da sve to batalite na mesec dana ? U sta bi uložile to viška vremena ?
i meni se svidjaDopada mi se tvoj nick
a ja ljubomorna na tvoj friz
ja sam svasta probala da postignem tu rascupanost, i jedino uz hemikalije, pa sam odustala, em necu da unistavam kosu em nemam ti ja zivaca za ta druzenja sa ogledalom, a posebno necu da ulozim sat vremena drkanja da bi mi kosa izgledala rascupano tj ko da nije pipnuta
bole te uvo prirodno je i savrseno ti stoji
- - - - - - - - - -
a inace fan sam idiota koji idu na dvd pa pisaju po svakome, pucaju od doskocica jjebalo majku
sto tako nisu reciti kad treba u diskusiji nekoj
tacno vidis intelktualni domet idiota
Zar vam neide na živce čupanje obrva (i ostalih dlaka pošto vi to volete ) turpijanje, lakiranje , feniranje i sminkeraja. ...
Da li nekad maštate da sve to batalite na mesec dana ? U sta bi uložile to viška vremena ?