Zanima me..

Dusan Marinkovic

Početnik
Poruka
3
Pozdrav

Kao sto svi znamo, preostalo je jos samo 2 dana do nove godine, a toliki sam baksuz da sam se juce razboleo. U pitanju je glavobolja, zapusen nos i bol u grlu, bez curenja nosa, kasljanja i kijanja. Nisam mogao da odem danas do bolnice jer je subota, a kasno mi je da cekam ponedeljak. Moji kazu da imam malu upalu sinusa (sinusitis) i ne znaju kako ce da mi bude za novogodisnje vece. Sve sam vec isplanirao sa drugarima i ne bih hteo da mi propadne to, pa me interesuje ako zna neko koliko moze da traje bolest sa ovim simptomima. Nije meni toliko lose, ali zapusen nos i bolovi u grlu iritiraju dosta. Pijem antibiotik Doksiciklin, i dosta cajeva i supa u toku dana, inhalirao sam se takodje. Unapred se zahvaljujem na ocekivanom odgovoru z:)

mislim da se bezrazlozno kljukas antibioticima..
ispiraj grlo cajem od zalfije sto vise puta u toku dana, puni se toplim limunadam sa medom i cedjenim agrumima i bice to sve ok..

isto mislim da i pored antibiotika najmanje 10 dana ali obicno vise..meni je nos zapusen evo 7 dana vec..da kucnem u drvo nesto krece oce nece na grlo nadam se da ce me zaobici..ako krenes da se iscrpljujes..pijes hladno i ne vodis racuna..izlozis dimu naebo si jos gore..tako da bolje odlezi da ne produzis agoniju

isto mislim da i pored antibiotika najmanje 10 dana ali obicno vise..meni je nos zapusen evo 7 dana vec..da kucnem u drvo nesto krece oce nece na grlo nadam se da ce me zaobici..ako krenes da se iscrpljujes..pijes hladno i ne vodis racuna..izlozis dimu naebo si jos gore..tako da bolje odlezi da ne produzis agoniju

Ti neces da odlezis? Mene je grlo koliko-toliko i prestalo, osetim mali bol samo kad gutam, a nos nije skroz zapusen, disem kroz neke male rupice jer ne mogu nikako da ga skroz otpusim, ne pomazu kapi.. Znaci da bi me prestalo grlo samo ispiram grlo zalfijom, pijem toplu limunadu i jedem med? Radicu to ceo dan danas i sutra, pa cu da vidim kako cu da se osecam jer mi se iskreno ne propusta novak.. Hvala na savetu, videcemo kako ce da ispadne

pa realno i lezim..samo prosetam par km dnevno bez nekog cimanja..za grlo ti je rekla dive agrumi i med i ne iritiraj vrelim cajem..a za nos jedi ren..mogo bi glavicu crnog luka ako ti nije frka da smrdis sutra:lol:

Izasao sam za Novu ipak, sve je proslo kako treba, bio sam i u dimu i pio sam malo ali mi se stanje nije pogorsalo, ali pre nego sto sam izasao osecao sam se kao da sam zdrav. Sad samo moram da tresem nos svako malo ali nije zapusen i mogu da disem kroz nos skoro pa normalno, grlo isto mi je bolje nego pre 2 dana. Hvala na savetima svim z:)

mislim da se bezrazlozno kljukas antibioticima..
ispiraj grlo cajem od zalfije sto vise puta u toku dana, puni se toplim limunadam sa medom i cedjenim agrumima i bice to sve ok..

mogla si dati neki recept sa nasih prostora ako vec pominjes bilje

limun je izvikan od kompanija koji puste rovca a ljudi se prime i kupuju... ko je prsko taj limun i sa cim to se niko ne pita

mogla si dati neki recept sa nasih prostora ako vec pominjes bilje

limun je izvikan od kompanija koji puste rovca a ljudi se prime i kupuju... ko je prsko taj limun i sa cim to se niko ne pita

pa sad moze i caj od sipka..pun je c vitamina..
al brzinski, operes koru od limuna i iscedis samo sok..
nema tu sta prskano..
po toj logici, sa ovih prostora posle bombardovanja bi trebalo sve da spalimo i da se svi kolektivno samoubijemo..
covek je gori od pacova i bubabsvabe..mnogo je prilagodljiviji od ostalih organizama..zato i jeste opstao..

Back