Zanat

Gotika

Ističe se
Poruka
2.476
Bila sam u nedoumici koji naslov teme da stavim.....i da li je ovo pdf na kome mogu dobiti neke savete, mišljenja, kritike i upozorenja.
Već duže vremena razmišljam da otvorim radnju sa šnajderskim uslugama u Gruži, ne u Kragijevcu...jer toga ima ne baš na svakom koraku, a i teško zaživljavaju.
Nisam do ove ideje došla sama, već u priči sa ocem i bratom (otac mi je rodom iz Gruže)....duži period govorimo o tome, sa tim što kod mene postoji bojazan.
Prateći ovaj forum, ne razumem se u finansije i računovostvo.....realna slika malih privatnih radnji teška, ili njihovo otvaranje je teško....
Napominjem da finansijska podrška postoji, mašine industrijske takođe...i uz tu delatnost bi se nudile neke sitne potrepštine..komadi neke garderobe, veša, čarapa...
Gruža je malo mesto-rural...ali ima puno okolnih velikih sela..
Konačno da pitam....da li je tačno da u nerazvijenim područjima su takse manje i uopšte kome u svom gradu, ako ne ovde, da se obratim za savet oko finansija. Hvala.

Poslednja izmena:
Dok je tebi tebe , iskoristi volju dok je imas i razmisljaj poslovno . Od radnje ces ostati na radnji , a od firme ces stvoriti nesto .O tome se slabo razumem , ali video sam nekoliko njih koji su prvo nasli kupce i strano trziste za njihov asortiman , pa tek onda otvorili radnje ili firme .Od 2 radnika nekoliko firmi sad ima 20 do 50 .Dovoze im robu i ostalo a ovde se samo sije .

Back