Pa ja nisam neki vrsni poznavalac torti i kolaca,niti sam do sad ih pravio jedino sam malo gledao kako mi baba pravi i uvek su mi bili slasni njeni kolaci,ali od drugih zanata uglavnom mi se nista ne svidja,a ovo mi deluje najfinije. Pa me zanima da li je potreban talenat da bi bas postao vrsan poslasticar kao onaj Rudolf sa 24 sata kuhinje,ili sve to moze da se nauci ako budes uporan?
Evo krenuo sam da kupujem casopis torte i kolaci,ali kad bi ih i pravio sve to iziskuje puno para,a naravno ne mogu nikom da prodam. Jos sam cuo da mnogi kod nas prave torte i kolaci,mnoge i domacice koje nisu kvalifikovane za to,tako da je velika konkurencija,a i cuo sam da ljudi nesto nemaju para da kupuju torte i kolaci,drugacije je to ipak u Belgiji,Nemackoj,Austriji gde se poslastice uvek cne.
Sto se tice broda to sam pre hteo ali odustao sam,ne svidja mi se prvo zato sto si stalno na moru,drugo nisi nigde stacionaran,tj nisii na primer u inostranstvu u nekoj zemlji pa da mozes posle posla da odes u svoj stan nego si stalno na brodu.