Zamjerka žena - ženi

Dušo, nije važno na koga si mislila. Samo idioti nemaju prijatelje među oba pola. Ja lično, naravno, imam puno prijateljica, ali u muška prijateljstva mogu da se zakunem, a u ova druga nisam baš sigurna.:znamiguje:
Ako moze bez onog "duso", molim.
Rekla sam da nisam mislila na tebe jer si ti rekla da imas prijatelja i medju jednim i drugim, ali da je vise muskih. A ja i jesam rekla da razumijem da neko ima vise jednih ili vise drugih, ali ne razumijem zene koje kazu da imaju samo muske prijatelje i da se samo sa muskarcima druze jer su oni mnogo bolji prijatelji od zena. Takvu recenicu sam vise puta cula ili procitala. Nije mi jasno kakve su to zene u njihovom okruzenju kad im bas niti jedna ne odgovara ili mozda kakve su to one.

Zameranje, zamerke imaju negativan prizvuk.,..asociraju me na negativna osecanja koja drzimo u sebi jer ne zelimo ili nismo sposobni da ih ispoljimo.. negujemo ih i hranimo u sebi sa namerom da se odbranimo i opravdamo neke svoje postupke...stoga ne mogu da gajim zamerke prema svima, na osnovu pola i prema ljudima sa kojima nisam u kontaktu..
Kad me neko povredi...to je u meni, zivo i ne trudim se da zaboravim, zameram...vec da zivim sa tim i prihvatim cinjenicu da od odredjene osobe mogu tako nesto da ocekujem..

Generalno kod ljudi ne volim ogovaranja, dvolicnost, zavist, predrasude, neiskrenost, sebicnost, ponizavanja, preterani bezobrazluk, verbalno zlostavljanje, narcisoidnost... pijavice koje crpe energiju, ucenjivanja, neopravdano ignorisanje, osobe sa negativnom energijom, pune gneva, besa, ogorcenosti..itd...

Izbegavam takve ljude...

Malo je uopštena tema, ali šta žene zamjeraju jedna drugoj?
Dakle, šta zamjerate drugoj ženi?

Uopsteno zameram svim zenama sto nisu cesto nisu svesne sebe i svojih vrlina i mana. Ili imaju previsoko ili prenisko misljenje o sebi. Kad im se ukaze na realnost, reaguju ko da im je neko lupio samar bez obzira na to da li je to sto im se kaze pozitivno ili negativno, odnosno da li je bolje ili losije od tog misljenja koje su natakle sebi pomocu maglovitog primanja stvarnosti.

Zameram im i skuchenost interesovanja kojoj je vecina zena sklona.

I jos jedna zamerka pa cu se zaustaviti :mrgreen: Ovo zameram svojim drugaricama, a to je sto su krute ko shtapovi i toliko ukalupljene u rutinu da se skoro uvek pokajem kad ih pitam sta ima novo ili kad nesto predlozim, a kod njih vidim kao neku blagu frku od toga da ce pristankom na neustaljene aktivnosti, totalno ispasti iz shina. :roll:

uglavnom me klasicne zene njanjavice, ogovaracice svojih frajera, muzeva i prijajteljica smaraju, one koje samo pricaju o snizenjima, pokvarenim i zlim muskarcima i svojoj neznosti i krkhosti u okrutnom svetu, lazne moralistkinje narocito
znaci vise volim muskarce prijatelje, to je retkost ali kad se ima neprocenjivo je blago, volim zene koje su jake, iskrene i imaju pola muskog a pola zenskog mozga, grubo receno.
njanjavicama i folirantkinjama nece biti jasno ali one pametne zene zmajevi znaju na sta mislim z:)
:mrgreen:

Poslednja izmena:
Glupost. Već smo dovoljno iskritikovane da smo glupe, ne volim kada to i dokazuju. Ne mislim na stvarno glupe žene, nego na mnogo glupe postupke, izjave i sl.
Zameram što se porede jedna sa drugom i pobednički ophode prema debljoj od sebe :eek: zatim, zavist.

Zameram im što vole da se žrtvuju podrazumevajući razumevanje, nagradu i zahvalnost, a kada to izostane (a uvek izostane) onda postanu histerične i besne ili u drugom slučaju onima koji to najmanje zaslužuju tupe godinama u tišini kako su protraćile svoj život zbog toga i toga...

...када има пилећи мозак и понавља фразе које је негде чула, а
нарочито када се
облачи онако како је видела да се други облаче..без
имало оригиналности....и УКУСА!!!

.

...napad na trecu zenu, napade izmedju zena generalno...odrasla sam okruzena zenama, najbolji prijatelji su mi zene i verujem da je biti zena visi oblik ljudskog roda pa me u trenutku iziritira kada gube vreme i energiju na gluposti poput spustanja drugih zena...doduse toga ima sve manje i manje, mozda je tokom skolovanja najizrazenije...

Slažem se Vazdušasta. U tome žene lako i često pretjeraju, gube se bez veze u nečemu što je sporedno, baveći se tuđim životima i pokušavaju promijeniti svijet i kad treba i kad ne treba. Osim toga, koliko mogu nekad govoriti, ne može biti dobro

Back