-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
zameram ženama što druge žene skeniraju pogledom...čak i tajno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako moze bez onog "duso", molim.Dušo, nije važno na koga si mislila. Samo idioti nemaju prijatelje među oba pola. Ja lično, naravno, imam puno prijateljica, ali u muška prijateljstva mogu da se zakunem, a u ova druga nisam baš sigurna.![]()
Malo je uopštena tema, ali šta žene zamjeraju jedna drugoj?
Dakle, šta zamjerate drugoj ženi?
i još nešto mi se ne sviđa kod pojedinih žena: pojedine žene vole da prijave drugaricama, koleginicama itd svaki put kad dobiju menzis, ko da to nekog interesuje
a i odvratno je
Ne zameram niti zenama niti muskarcima bas nista. Trudim se da razumem njihove i vrline i slabosti.
Jer ipak svako nosi koliko poneti moze.
Ne zameram niti zenama niti muskarcima bas nista. Trudim se da razumem njihove i vrline i slabosti.
Prava vila.![]()
Ja se ne trudim.
Prava sam vestica.![]()
Glupost. Već smo dovoljno iskritikovane da smo glupe, ne volim kada to i dokazuju. Ne mislim na stvarno glupe žene, nego na mnogo glupe postupke, izjave i sl.Malo je uopštena tema, ali šta žene zamjeraju jedna drugoj?
...napad na trecu zenu, napade izmedju zena generalno...odrasla sam okruzena zenama, najbolji prijatelji su mi zene i verujem da je biti zena visi oblik ljudskog roda pa me u trenutku iziritira kada gube vreme i energiju na gluposti poput spustanja drugih zena...doduse toga ima sve manje i manje, mozda je tokom skolovanja najizrazenije...