ZAMIŠLJAM TE

• Začetnik teme Začetnik teme miwka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zamišljam te
kao sasvim običnu
čak kao neobično običnu
romantičnu
i nesebičnu
euforičnu
i haotičnu
pragmatičnu
i porodičnu
lažima nevičnu
i meni sličnu

Jer samo takvu bih mogao
da te volim
a to što ja
u pesmama mojim
lepim ti krila
nebeskih vila
to činim da bi mi
slika dnevnog sivila
manje sumornija bila

Ode ti,miwka,u legendarne pesnike.Tvoje reci ce jos dugo da se pisu po spomenarima,klinke ce da ispisuju ljubavna pisma tvojim recima...

picture.php

Poslednja izmena:
zeljena;bt64466:
Kao sto rekoh izgleda do u detalje...cak mnogo bolje nego neki koji bi trebalo da su mi mnogo bliskiji...i da bolje poznaju...al nema veze...imamo mi ovde jedni druge..z:kiss:

Kako si to lepo rekla..imamo mi jedni druge..kako je to uzvišen osećaj makar bio i virtuelan

Veliki poljubac za tebe,Željena..i za sve koji osećaju isto..IMAMO MI JEDNI DRUGE :zgrudvanje::zimag::snesko5:

Naravno miwka i u dobru i u zlu...i u sreci i u tugi...pogotovo u tugi:zstidljivko:

Miwka,svideo mi se strasno jedan tvoj stih..pa ako mi dozvolis...ja bih ga stavila na moj profil...kao moj potpis..toliko mi se dopada...z:)

zeljena;bt64469:
Naravno miwka i u dobru i u zlu...i u sreci i u tugi...pogotovo u tugi:zstidljivko:

Miwka,svideo mi se strasno jedan tvoj stih..pa ako mi dozvolis...ja bih ga stavila na moj profil...kao moj potpis..toliko mi se dopada...z:)

Sa zadovoljstvom ti dozvoljavam.Biće mi velika čast...i daj da vidim šta si to naumila......

Back