Zamislite

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.922
Zaljubite se u devojku koja vam odgovara po svim mjerama i saznate da je malo nesto vise od godinu dana radila kao prostitutka ....vaša reakcija ?

Ili upoznate super ženu i ispriča vam da je jedno vreme naručivala iz novina mušku koorvu da je talaci po volji njenoj..... vaša reakcija ?

Ako se stvarno volimo... Meni ne bi smetalo, jedino što bi neke stvari morali da oćutimo ili izmislimo pred mojima

Pa sad ...na ljisu sam naučila da je to ok poso i da je ok ako muskarac ode tamo i sad zamisli ti dovedeš curu na svetog Nikolu iskupili se svi a mala prepozna bivše mušterije medju gostima .....

A ako je ona njih prepoznala onda su i oni nju ....

Zaljubite se u devojku koja vam odgovara po svim mjerama i saznate da je malo nesto vise od godinu dana radila kao prostitutka ....vaša reakcija ?

Ili upoznate super ženu i ispriča vam da je jedno vreme naručivala iz novina mušku koorvu da je talaci po volji njenoj..... vaša reakcija ?

Pa ako je nešto i sačuvala od profita nema problema(mladost ludost),ako nije to je već alarmantni znak da je raspikuća i ostavio bih brže bolje :aaa:
Iskreno ako već moram da slušam njen sexualni cv,lakše mi je da čujem da je platila profesionalcima nego neki lokalni vodoinstalateri koji se još tu motaju da su je redovno opsluživali...iz "ljubavi" :p

Pa ako je nešto i sačuvala od profita nema problema(mladost ludost),ako nije to je već alarmantni znak da je raspikuća i ostavio bih brže bolje :aaa:
Iskreno ako već moram da slušam njen sexualni cv,lakše mi je da čujem da je platila profesionalcima nego neki lokalni vodoinstalateri koji se još tu motaju da su je redovno opsluživali...iz "ljubavi" :p

:lol:

Pomislio bih da me zeza, ako je ozbiljna najverovatnije bih se zbunio. Nemam pojma kako bih dalje reagovao.

priznajem da ovakve teme nisu lake
uvek je lepse kad je voljena osoba imala "normalan" zivot
ali i to je proslost i svako ima i vuce po nesto za sobim
al je bitnije kako ide dalje ako je ljubav i sve ide kako treba vremenom prestajes da mislis na neke stvari

prvo ovo je nemoguce,niti da mi odgovara niti u takvu da se zaljubim to bi bila ljubav a tu nikad ne gresim,a kres kombinacija me nicim ne moze iznenaditi,cak je nisam ni ljubio koliko je bilo ocigledno da se vucara ko zna gde

imao sam previse da bi mi smetale :lol: kasno je za to, Jedine kurrve koje nevolim ili su mi odbojne su one koje ne priznaju da su kurrve :malav: ili glume postene lazu te i sl. Ali kurrva koja kaze : hoces sex za 50 $ ? :zper: je ok devojka postena curica :lol: koja radi svoj posao i fali joj $$ <3

Ne smem dublje da aniliziram ai shvatile ste :flert:

dovoljno mi je da zamislim da sam se zaljubio i već nema logike

- - - - - - - - - -

a i kada bih se zaljubio pa još u prostitutku,da je radila do godinu dana opsrostio bih joj a pošto je više od godine ja to neću tolerisati!

- - - - - - - - - -

stvarno si ti paranenormalna luda žena skroz:lol:

Back