Zamislite... ;-)

5.gif

# zamisli #:
Zamislite ovako pojavi se neki baja ("haker" po hobiju) i provali u sve vaše privatne prepiske sa drugim forumašima, podatke, telefone,dogovaranja...itd a onda otvori novi nik( ili se ušunja na tuđi) i krene da vas pljuje jer zna ko ste, gde ste i šta ste... Ili naprotiv krene da vas hvali.
Ajde neka proba!!!!Hahahah salim se,ma boli me uvo neka to neko i uradi..samo da me ne saceka negde u nekom mraku:) plasim se manijaka...:) A ako hoce da me hvali,pa ajde ajde neka samo proba,ne bunim se:)

hahahahahahahaha, umirem od smeha.....

pazi, sad svi kao...ma opusteno, nije frka i ako neko cita moje pp.....a ovamo garant svi pozurili da obrisu pp poruke.....pa sto se folirate ljudi?

evo ja priznajem, ne bih volela da mi neko cita pp. ne zato sto ima nesto extra bitno vec zato sto su to PRIVATNE poruke i treba to i da ostanu. a posto ima izgleda da se ljudi i time bave...odo da brisem i ovo malo sto imam (inace ih redovno brisem, a oduvek sam one bitne sa podatcima,slikom, telefonskim brojevima brisala odmah) :roll: :roll: :roll: :roll:

haha no problem, pa posle da mi prepricha u kratkim crtama shta pishe :lol: ima ih samo 661 :lol: shteta shto se same brishu , ko zna koliko ih je tek bilo...a tek zanimljivih stvari u njima...heheheh :twisted:
nego neshto se ne secam da mi je iko ikad ostavljao telefon (sem inspiriona :lol: )

JOVANA77:
hahahahahahahaha, umirem od smeha.....

pazi, sad svi kao...ma opusteno, nije frka i ako neko cita moje pp.....a ovamo garant svi pozurili da obrisu pp poruke.....pa sto se folirate ljudi?

evo ja priznajem, ne bih volela da mi neko cita pp. ne zato sto ima nesto extra bitno vec zato sto su to PRIVATNE poruke i treba to i da ostanu. a posto ima izgleda da se ljudi i time bave...odo da brisem i ovo malo sto imam (inace ih redovno brisem, a oduvek sam one bitne sa podatcima,slikom, telefonskim brojevima brisala odmah) :roll: :roll: :roll: :roll:
Ja ne brisem moje pp nadam se da ce ih neko procitati:) jer u njima pise joooooj pa nisam ti nabavio Dejana Cukica:) mozda ako mi taj neko procita tj. taj "haker" pa mozda bude dobaw pa mi posalje neke pesmice:)

# zamisli #:
Zamislite ovako pojavi se neki baja ("haker" po hobiju) i provali u sve vaše privatne prepiske sa drugim forumašima, podatke, telefone,dogovaranja...itd a onda otvori novi nik( ili se ušunja na tuđi) i krene da vas pljuje jer zna ko ste, gde ste i šta ste... Ili naprotiv krene da vas hvali.
Hmm. to je za hakere. maciji kasalj {p.d.} :-

Back