zamislite sledetji scenario(pricha iz komshiluka)

a?

• prechekiram stan da vidim imali neki baja u ormaru

• pomislim svashta sigurno ima shvalera

• angazhujem detektiva i sve radim da se opet usvinji

• padnem u nesvest jer se tome bash nisam nado

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jel ta zena treba da me bije ili da me tuca ?

Ne volim nasilne zene a kik-box-erke su nasilne i ako je jaca moze da me maltretira u sexu i dzebe u guzu :malav:

znaci Back Off !! :heart:

Zgodna zenstvena koja ume perverzno da se igra pali me dok plese u donjem vesu zavodljivo:zper: i takve slatke stvari da uzivam :aha:

imao sam kick boxerku, zene nisu agresivne ko muskarci i ne ispoljavaju je na taj nacin

- - - - - - - - - -

e ljudi a i zhene

nije da se falim al izgledam ko boMba

bitje pich* e (zhena) bez chevapa (mushkaraca)

predamnom je lepo i ugodno veche

ajde pa tjao

:rotf::rotf::rotf::zag:

bice traca do mile volje
nadam se i smeha malo ;)

vasha partnerica se ugojila kroz godine i deshavanje jedno 15 kila, vama to sad nije neshto znatno smetalo ali njozi jeste, kroz to ona je vama taj seksitj dijelila na mokka-kashikicu, ono ---> u dva tri mjeseca jednom a i to samo u mraku i bez nekog aktivnog ucheshtja sa njene strane , ono ----> okrene vam goozicu ili digne levu il desnu nogu retko obadve istovremeno ----> cepaj mitjko:mrgreen:

i sad jedno jutro ona ustane iz kreveta i nako neocheshljano pogleda u ogledalo i skonta ----> netjesh vishe vako

baci se na dijetu smrsha 10 kila i upishe se na kick-box vama to smeta jer zaboga tamo ima i tipova iako je ona otishla u chisto zhensko kick-box odjelenje

jednog dana vi dodjete sa posla i ona vas cheka u linzheri-golotki (za neupuchene u vrelom veshu) ---> ona argumentira da je to od dijete i toga shto je smrshala sad joj se znatno vishe dzebe

shta tje da pomislite ?

ne znam, umivanje i pogled u ogledalo, i razmatranje
pa polako

jedino mislim da se to meni ne bi dogodilo
ja ipak vodim, ona me prati
pa je ja lovim ako povuce, razumes me? :lol:

ne bih sebi dozvolio takvu kolotecinu, odvratnu
po cenu svega
suvise sam ja lud za takvo nesto

vasha partnerica se ugojila kroz godine i deshavanje jedno 15 kila, vama to sad nije neshto znatno smetalo ali njozi jeste, kroz to ona je vama taj seksitj dijelila na mokka-kashikicu, ono ---> u dva tri mjeseca jednom a i to samo u mraku i bez nekog aktivnog ucheshtja sa njene strane , ono ----> okrene vam goozicu ili digne levu il desnu nogu retko obadve istovremeno ----> cepaj mitjko:mrgreen:

i sad jedno jutro ona ustane iz kreveta i nako neocheshljano pogleda u ogledalo i skonta ----> netjesh vishe vako

baci se na dijetu smrsha 10 kila i upishe se na kick-box vama to smeta jer zaboga tamo ima i tipova iako je ona otishla u chisto zhensko kick-box odjelenje

jednog dana vi dodjete sa posla i ona vas cheka u linzheri-golotki (za neupuchene u vrelom veshu) ---> ona argumentira da je to od dijete i toga shto je smrshala sad joj se znatno vishe dzebe

shta tje da pomislite ?

BRE JA SAM ZENSKO I NE UMEM DA SE STAVIM U SITUACIJU IZ TEME. MISLIM, JA DODJEM KUCI S POSLA A ona (:eek:) me ceka u seksi vesu, mislim, FUUJJJ:dash:

Back