zamislite sledetji scenario(pricha iz komshiluka)

a?

• prechekiram stan da vidim imali neki baja u ormaru

• pomislim svashta sigurno ima shvalera

• angazhujem detektiva i sve radim da se opet usvinji

• padnem u nesvest jer se tome bash nisam nado

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
vasha partnerica se ugojila kroz godine i deshavanje jedno 15 kila, vama to sad nije neshto znatno smetalo ali njozi jeste, kroz to ona je vama taj seksitj dijelila na mokka-kashikicu, ono ---> u dva tri mjeseca jednom a i to samo u mraku i bez nekog aktivnog ucheshtja sa njene strane , ono ----> okrene vam goozicu ili digne levu il desnu nogu retko obadve istovremeno ----> cepaj mitjko:mrgreen:

i sad jedno jutro ona ustane iz kreveta i nako neocheshljano pogleda u ogledalo i skonta ----> netjesh vishe vako

baci se na dijetu smrsha 10 kila i upishe se na kick-box vama to smeta jer zaboga tamo ima i tipova iako je ona otishla u chisto zhensko kick-box odjelenje

jednog dana vi dodjete sa posla i ona vas cheka u linzheri-golotki (za neupuchene u vrelom veshu) ---> ona argumentira da je to od dijete i toga shto je smrshala sad joj se znatno vishe dzebe

shta tje da pomislite ?

vasha partnerica se ugojila kroz godine i deshavanje jedno 15 kila, vama to sad nije neshto znatno smetalo ali njozi jeste, kroz to ona je vama taj seksitj dijelila na mokka-kashikicu, ono ---> u dva tri mjeseca jednom a i to samo u mraku i bez nekog aktivnog ucheshtja sa njene strane , ono ----> okrene vam goozicu ili digne levu il desnu nogu retko obadve istovremeno ----> cepaj mitjko:mrgreen:

i sad jedno jutro ona ustane iz kreveta i nako neocheshljano pogleda u ogledalo i skonta ----> netjesh vishe vako

baci se na dijetu smrsha 10 kila i upishe se na kick-box vama to smeta jer zaboga tamo ima i tipova iako je ona otishla u chisto zhensko kick-box odjelenje

jednog dana vi dodjete sa posla i ona vas cheka u linzheri-golotki (za neupuchene u vrelom veshu) ---> ona argumentira da je to od dijete i toga shto je smrshala sad joj se znatno vishe dzebe

shta tje da pomislite ?
Meni je to nekako prirodno. Kada si zadovoljnija sobom imas i vecu potrebu za seksom. Bolje se osecas.

I sama, kada se ugojim samo kilogram- ujedam.

shta tje da pomislite ?

pošto bi mi se to ponašanje smučilo, ne verujem da bi joj posle pomoglo smršavanje i sva doterivanja i angažovanja

kad bi se tako ponasala ne bi joj dozvolio da se ugoji ako se goji a i dalje tera po svom zna da bude jako zajebano
al neke stvari istrpi civek zbog ljubavi pitanje je samo koliko i dokle
onaj sistem mozes me hebati kad hoces al ne koliko hoces.

edit: sto nema da mogu prve dve opcije da izaberem?

Poslednja izmena:
bucka,itekako je validan i da znas ako se ufitis da je vec naso svalerku ne vredi ti:cmok:

:roll::roll::roll::roll::aha::zplez:

- - - - - - - - - -

kad bi se tako ponasala ne bi joj dozvolio da se ugoji ako se goji a i dalje tera po svom zna da bude jako zajebano
al neke stvari istrpi civek zbog ljubavi pitanje je samo koliko i dokle
onaj sistem mozes me hebati kad hoces al ne koliko hoces.

edit: sto nema da mogu prve dve opcije da izaberem?

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: ti dakle idesh do shifonjera da vidish imali tamo neki baja?

- - - - - - - - - -

i stavi u anketu da nema leba

moja anketa moje opcije

:)

ti i dzordzi ste znachi vetj nashli ----> shvalerke

dje tje vam se rodjena zhena smuchiti ebo vas tito ledeni

to nema nidje
eh nema

- - - - - - - - - -

ja idem od mog iskustva ni jedna se samnom nije gojil ai ni jedna nije tkao postupala tako da ne bi doslo do toga a ako dodje veruj mi da sam je dovoljno dobro procenio da nece samo dupe da okrene ma kava god bila.

onda znači da ti svojim (ne)činjenjem vremenom izazoveš da ti se samo okrene :lol:

ja idem od mog iskustva ni jedna se samnom nije gojil ai ni jedna nije tkao postupala tako da ne bi doslo do toga a ako dodje veruj mi da sam je dovoljno dobro procenio da nece samo dupe da okrene ma kava god bila.

ovde sve neki prvoklasni ebachi shto se u ljubav razumiju

sad vi sednite i da chujemo malo zhenski dio foruma

ja odoh u shoping al tju vas nadgledati preko mobilnog:lol::lol::zag:

Back