zamislite situaciju.....

Emily_Bg

Aktivan član
Poruka
1.774
.....da sretnete osocu koju ste voleli i sa kojom ste bili u vezi,a veza je pukla zbog neke trece osobe i patili ste zbog toga.Posle nekog vremena,sasvim slucajno sretnete nju/njega sa tom osobom zbog koje ste se rastali,i doticni vam pridju u nameri da se pozdrave sa vama.Kako reagujete?

Meni se to desilo, al' jos u boljoj varijanti. Veza je dosla spontano bez vece drame na svoj kraj. Samo sto ja nisam tip koji raskida. :lol: Raskinuo on, ja ga pitala jel' nasao drugu, on kaze da nije. Ok!
Par dana posle, direktno nalecem na njega i novu devojcicu kako se drze za ruke. I nista brate, posto ja nisam tip koji ce da bezi, a isli smo jedno drugom u susret, nabacila sam kez do uveta. Znaci, tres'o se covek koliko mu je bilo neprijatno. I tako...

Emily_Bg:
.....da sretnete osocu koju ste voleli i sa kojom ste bili u vezi,a veza je pukla zbog neke trece osobe i patili ste zbog toga.Posle nekog vremena,sasvim slucajno sretnete nju/njega sa tom osobom zbog koje ste se rastali,i doticni vam pridju u nameri da se pozdrave sa vama.Kako reagujete?

razgovaram sa oboje.
ps. ne znam, kad bih srela poslednjeg bivseg, posto ga uopste nisam srela od kad je otisao.,. ne znam....

divlja:
Meni se to desilo, al' jos u boljoj varijanti. Veza je dosla spontano bez vece drame na svoj kraj. Samo sto ja nisam tip koji raskida. :lol: Raskinuo on, ja ga pitala jel' nasao drugu, on kaze da nije. Ok!
Par dana posle, direktno nalecem na njega i novu devojcicu kako se drze za ruke. I nista brate, posto ja nisam tip koji ce da bezi, a isli smo jedno drugom u susret, nabacila sam kez do uveta. Znaci, tres'o se covek koliko mu je bilo neprijatno. I tako...
Blago tebi kad tako mozes..........meni se eto bas ista stvar desila,mozda malo drugacije sa tim sto smo mi raskinuli,ostali prijatelji,i nesto opet krenuli da se mirimo........na njegovu inicijativu.I prestane on meni da se javlja,ja nisam htela da ga smaram,vidim da me ensto izbegava,a ne volim da jurim ljude.Kad sretnem ga sa nekom devojkom....ma pozdravila sam se lepo,valjda sam prikrila bes sta znam..........sreca pa je bilo kratko ja sam bila u kolima,oni su setali........ne znam sta bi bilo da sam naletela na njih tako kao ti.Svaka cast.

Shta god da kazem vecheras, ne znachi da bi tako bilo u tom nekom trenutku, jer sada je glava hladna, a takav susret ne moze da ne izazove emociju. Dakle, dotichni mi pridju ... kakva drskost, verovatno bih to pomislila, ili, shto je nije ostavio i sam prisao, ... mozda bih se zbunila, mozda bih se besno okrenula, mozda bih samo sa njim prichala, a mozda i sa oboje .. zaista ne znam.

Back