markovozd
Primećen član
- Poruka
- 679
Ви кажете, не ја, да га ликвидира.
Doduse, kaze i sud, ali............ti znas bolje, naravno.........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ви кажете, не ја, да га ликвидира.
dr hirurg:А зар колега не мислите да је то мало како да се изразим нелогично. Да је хтео да га уклони што би га пуштао да оснива банку и да се бави бизнисом чак и да делује против њега, а тек после свега тога да га како Ви кажете, не ја, да га ликвидира. Мислим да је човек који је био сведок и то најближи, Милошевићевих приватних трагедија ипак нешто више од познаника. Имате колега доста дела које се баве животом покојног председника исто тамо пише.
ovo mi je vec dosadna tema,izvinite kolega...nisam kapacitet da mislim previshe o jevrejima,amerima,masonima,horu beckih decaka..i ko li je sve u toj ekipi...dr hirurg:Моје мишљење је колега Петре, да се много не би разликовала ситуација било ко да је био. Јер покојни председник Милошевић је имао утицаја на избијање рата у СФРЈ као и ја колега на лазање које не умем да правим. Он је колега само упалио рерну на шпорету и извадио вечеру кад је сат одсвирао крај. Ко је замесио тесто и филовао га колега, то је питање?
e pa,doktore..ja bih to stvarno postavio na Humor,ali bojim se da to i nije nesto smesno,i da se ljudima koji posecuju taj forum ne bi svidela vasha ideja.dr hirurg:П.С. Молио бих Вас колега, ако сте академски грађанин да теорије завере око никова оставите за подфорум хумор. Захваљујем
DB 06:JSO je blokirao "Gazelu" u novembru 2002. trazeci smenu ministra unutrasnjih poslova i jos neke kadrovske promene u bezbednosnim strukturama(zapravo imenovanje svojih ljudi na te pozicije).
Nadam se da znas ko je bio u i oko JSO-a?
Извињавам се ако прекидам вашу дискусију, али једна МАЛА дигресија.
Није господин "Млохави " како га назива марковожд изабран од стране истих (мислим на јсо)због тога што је он њима нешто посебно близак по политици коју заступа већ као средство преко кога могу да дођу до испуњења својих циљева.
Та господа немају ни оца ни мајку то су вам пси рата они би се удружили и са црним Ђаволом.Сада има да ме нападну сви неупућени у ту проблематику,али то је тако.Нису ти "челични момци" много никада били за своју земљу и народ,да јесу не би стрељали људе у центру града са 60 метака по глави становника,па после глумили да су се у великој бари намножили крокодили па се врши биолошка селекција.Нема ту од тога ништа, њих је у овој земљи основао про амерички фактор по узору на јединице за специјалне операције које постоје у готово свим западним земљама,само су их ти стратези користили у сврху спровођења интереса других а не наше отаџбине.Па они су нама и нашем народу нанели нај већу штету.
Доказ:Сваки комадант био је страни обавештајац .Више су убили наших грађана него ли наших наводних не пријатеља.
Да би се то сликовито сватило ево 3д визеулизације:
Политички лидери пујдају народ једне на друге,
У свим републикама рађају се лидери и паравојске под контролом спољног фактора.
Доводи се ситуација до усијања,Рат страдања беда али циљ ради кога је и започет се остварује:
Рат је контролисан и остварује упапред утврђене циљеве:
Економска добит,политичка добит итд...
"млохави" како га крсти марковожд,није као што нису ни други(Слоба достојанствени)
могао нити смео а богами нити могао да изађе на крај са тим злом.
"челични" момци добра већина њих(ту изузимам командујуће)нису ни свесни коме богу служе,уствари они су такви какви су једини и подложни материјал за манипулацију,то им не би прошло код ових Бгд намазаних мангупа .
Резиме: питање је како би други решили и да ли би могли да реше тај и такав проблем јер је он глобални не унутрашњи.
Само се прилепе ко пијавице и сисају крв.када виде да Зоран није главни иду код Воје,па зар нису ухапсили Слобу.
Lacibg:. Razyebaše nam onoliku zemlju, rascepkaše je
i sad ima 7-8 čudnih tvorevina. Od svih "banana" jedino Slovenija liči na nešto. Sa Srbijom, još nisu završili. Kuvarica ima JAKE mišiće i još je besna - dokle će ne znamo -(možda se zove Đekna).
_Milanche_:narodi Jugoslavije zarko su zeleli da ostanu u zajednickoj drzavi ali im zapadni mocnici go nisu dozvolili...kako je to bajkovito...